30 abril 2024 23:17
He tingut la sort de trobar a Escenes i no podria estar més contenta amb els seus serveis. Des de la primera vegada que vaig entrar al seu saló, la seva càlida benvinguda i atenció personalitzada em van fer sentir com a casa. Sempre es pren el temps per entendre les meves necessitats i preferències, i la seva habilitat per transformar les meves idees en realitat és impressionant. Cada visita és una experiència relaxant i rejuvenidora, gràcies a la seva atenció meticulosa als detalls i la seva passió pel seu treball. Recomano encaridament a Escenes a qualsevol que busqui un professional talentós i compromès amb l’excel·lència. Gràcies per fer-me semblar i sentir el millor possible en cada visita!
15 abril 2024 0:44
Havia d’acudir a un esdeveniment i volia un pentinat i maquillatje molt concret. Van acertar amb cada detall. Em va aguantar fins al vespre. Tracte perfecte i molt pendents de mi tot tota l’estona. Hi tornare 100%
27 febrero 2024 2:20
Sin duda la mejor peluquería a la que he ido. Soy clienta desde hace muchos años, me han hecho cambios de look, rubio platino, balayage, mechas, moreno con tonos caramelo, volver al color negro, peinados para cenas y bodas, keratinas. Siempre he salido super encantada, gracias a la profesionalidad de cada una de ellas, junto con sus técnicas y productos que usan y la atención personalizada que te dedican.

LA RECOMIENDO 100%! ENAMORADA DE CADA RESULTADO!
20 enero 2024 7:30
I had an amazing experience at this salon! The staff was super friendly and warm, and they made me feel comfortable and pampered. The salon was clean, modern, and well maintained. The prices were reasonable for the quality of service. I would highly recommend this place to anyone looking for a great salon!

Tuve una experiencia increíble en este salón. El personal fue muy amable y cálido, y me hicieron sentir cómodo y mimado. El salón estaba limpio, moderno y bien mantenido. Los precios eran razonables para la calidad del servicio. Recomendaría este lugar a cualquiera que busque un gran salón.
13 enero 2024 11:11
Excel-lent perruquería, des del tracte professional i atent de les noies fins al treball que realitzen, els productes que utilitzen son també molt bons.
Amb Escenes es un plaer anar a la pelu!
Felicitats equip
10 octubre 2023 3:11
Súper profesionales! Te asesoran muy bien, cortes geniales, calidad increïble, trabajan con productos buenísimos, el tinte muy natural no se nota que vas teñid@ y el peinado final queda muy natural! Sin duda ahora ya es mi peluquería.
20 junio 2023 4:29
Genial, el lloc, el tracte, el servei, i els preus. Estic encantada, 100% recomendable. He tardat molts anys en trovar un lloc on em senti tant a gust i surti tant contenta. Gràcies a tot el equip
27 mayo 2023 0:49
Grandes profesionales, te aconsejan siempre el mejor tratamiento para tu cabello, estilistas muy buenas y un trato excelente
03 mayo 2023 15:12
Molt professionals i atents. Volia fer un canvi de color i m'ha agradat molt com m'ho han fet.
22 enero 2023 9:17
Un equip carinyos i atent que et fan sentir com a casa. Tallen de meravella i sempre busquen com millorar. Personalment m'han vist passar de Keratines per allissar a metodo curly. Sempre s'han adaptat i m han aconsellat molt bé. Últim tractament el kronos per hidratar.
12 noviembre 2022 8:22
Después del verano lo mejor es un buen corte y un buen color de pelo y con Perruqueria Escenas lo he conseguido
20 octubre 2022 12:07
M'agrada molt el tall i em va agradar l'ambient i bon servei
Tornaré a vindre segur.
Moltes Gràcies!
10 septiembre 2022 21:19
M’he fet el tractament del nou botox pels cabells, i m’han quedat molt brillats i amb més densitat! Molt contenta amb els resultats! A més sempre que vaig a l’Escenes em tracten súper bé i m’aconsellen el que és millor per mi. Molt bons professionals i molt amables i atents. Ho recomano 100%!
08 agosto 2022 20:44
Debido al estado de mi cabello me decidí a realizar una queratina según el asesoramiento recibido y fué todo un acierto. Estoy muy contenta. El trato recibido immejorable.
13 mayo 2022 21:52
Des que van obrir la perruqueria que hi vaig i estic molt contenta amb el servei i el tracte de tots els treballadors. Sempre en surto molt contenta! Moltes gràcies a tots.
12 mayo 2022 10:43
Muy buen trato, atención y amabilidad. Se agradece tener gente profesional así hoy en día. Muchas gracias.
07 abril 2022 10:27
Molt contenta, com sempre.
Porductes de qualitat i bon assessorament.
La relació, qualitat, preu és molt bona i hi ha un ambient molt tranquil.
12 enero 2022 16:14
Molt contenta amb els resultats cada cop que hi vaig. M’encanta aquesta perruqueria, el tracte molt atent i amable, el personal molt maco, professional i encantador i el local súper net i molt elegant. La recomano sense cap dubte.
11 diciembre 2021 20:50
Escenes es un salon de belleza equipado hasta el ultimo detalle, donde te relajas sin duda nada mas entrar. El trato de las profesionales es muy personal y cercano y Se esfuerzan muchisimo porque salgas satisfecho con el trabajo y el trato. Nunca me habían tratado tan bien en un salón de belleza… gracias a todo el equipo:)
23 noviembre 2021 11:41
Després d una vida amb el mateix Perruquer (els que em coneixeu, entendreu) faig el pas de provar una nova perruqueria. Buscava algo proper i de qualitat i va ser un encert absolut.
Un ambien molt agradable, productes de qualitat, personal amable, resultat excepcional sobretot perque et sents escoltat i, aixòm quan parlem de imatge sempre és determinant!
Repetiré i repetirem la familia.
18 octubre 2021 2:02
Buen servicio. Peinan muy bien. Corte prudente, te escuchan y si pides solo puntas, así lo hacen.
Satisfecha, probaré la coloración.
10 septiembre 2021 7:53
Gran centro de belleza, con grandes profesionales y una atención especializada y muy cercana. Muy recomendable
26 julio 2021 22:25
Hi vaig anar per 1er cop dissabte passat per recomanacio d.una amiga. Visc a Terrassa però em compensa totalment el desplaçament perquè tenia el cabell destroçat i em van fer un tractament de rescat gairebe miraculós. Els treballadors estan formadissims i el tracte amb el client està extremadament cuidat. Va ser la meva 1a experiencia amb ells però vaig tenir una sensació de confiança total, d.estar en bones mans i de relax com si fos un dia gairebé de balneari!:) La decoració, els productes i les tècniques són molt modernes i es nota que estan al dia. La higiene del local impecable. Vaig estar en mans de 4 treballadors i van ser tots encantadors. El moment del rentat pur plaer i ja estic desitjant la propera ;) Ho recomanare a tothom
20 julio 2021 13:38
La meva experiència ha estat molt positiva, un tracte excel.lent i molt professionals. Vaig sortit molt contenta amb el resultat i van entendre de seguida el que volia. Molt recomanable.
08 mayo 2021 5:09
Una experiència molt recomanable. Un tracte molt atent i agradable, un tall de cabell molt detallat i curós i una relació qualitat-preu molt encertada. Dona gust trobar perruqueries on et tractin tant bé i et dediquin tota la seva atenció, repetiré sens dubte.
29 abril 2021 15:26
Estoy encantada tanto con el servicio, calidad de los productos utilizados y resultado. Muchas gracias! Habéis ganado una clienta nueva!
02 abril 2021 5:18
Un trato excelente. Realmente han conseguido que el 100% de mis visitas salga pensado que ha sido mejor que la anterior.
01 abril 2021 2:12
Boníssim tracte, com sempre molta amabilitat, el producte és de qualitat a bon preu amb un resultat excel lent, professionals i puntuals. 100% recomanables.
18 marzo 2021 9:00
Excelente, he estado aquí por primera vez y seguro que no sera mi última visita en este lugar! El peluquero (por desgracia no preguntado su nombre) me ha dejado pelo espectacular, con mechas babylights mas bonitas que nunca, esoy encantada! Muchissimas gracias de nuevo!
06 marzo 2021 17:23
20 años de peluquería al servicio de sus clientes, quizá esta reseña mia para los que me conocen, no sea objetiva, por mi vinculación. Pero durante 20 años me han atendido, con una sonrisa, me han tratado de maravilla, me han hecho sentir agusto, y he salido con el resultado que siempre esperava, es desde los últimos 4 donde me enamore de la persona que hoy es mi mujer, la propietaria.donde ya no puedo valorar su trabajo en la peluquería, pero puedo dar fe, de que cuida el detalle al máximo, se preocupa de sus clientes durante las 24h del dia, se preocupa de encontrar siempre los mejores productos, de mejores calidades, y sobre todo de que cada persona que entre en la peluquería salga con una sonrisa. Mi mujer y su equipo hacen que de un simple corte de pelo, se convierta en un momento de paz, tranquilidad, y carga de pilas. Unos resultados profesionales, con un equipo profesional, que no dejan a nadie indiferente. Gracias por enseñarme tanto.
07 febrero 2021 12:51
Molt professionals. Color amb babylights amb molta paciencia i ma, resultat excel.lent!
Un 10 el Jakel i l’Helena!
29 enero 2021 9:57
Llevo 14 años siendo clienta de Escenes y siempre salgo satisfecha, la atención es de lo mejor que puedas tener, son muy atentos y muy profesionales, saben asesorarte a la hora de cortes, peinados especiales, vamos un equipo 10!
28 enero 2021 18:56
Estoy Encantada con los resultados, sois los mejores gracias por cosentrinos tanto.
Por cuidar cada detalle.
25 enero 2021 22:10
Entrar a Perruqueria Escenes és fer una pausa a la vida! Et cuiden, són més que professionals! Per uns instants t’oblides de tot i et deixen ben guapo! Merci equip!
12 enero 2021 8:25
Súper atents amb els clients.
Molt bona la qualitat-preu.
Molt professionals, sempre surto contenta de la pelu!:)
M'entenen.
11 diciembre 2020 12:59
Tracte immillorable, sempre m'aconsellen molt bé i en surto molt contenta. A banda em va anar molt bé que tinguessin allà mateix mascaretes d'un sol ús:) També estan molt al dia sobre les mesures d'higiene per la Covid19. Tot perfecte!
28 noviembre 2020 20:02
Fui por primera vez la semana pasada y la verdad que todo el personal encantador y muy atento!

Calidad precio muy bien!

Volver seguro!
22 noviembre 2020 4:58
La mejor peluquería que he probado nunca en todos los sentidos, muy Profesionales, te asesoran muy bien y el tanto el trato, el personal, el ambiente, cómo el local y sus productos son inmejorables.
20 octubre 2020 12:30
Excelente.mi cabello y el de mi hija cambiaron radicalmente. No es barata, pero usa productos primera línea.y el cabello lo agradece
21 agosto 2020 1:48
Es un saló espectacular!
Preciós, net, puntuals.
Un impresionant tracte, professionals a tope.
Encantadores, guapissimes, amables.
Sou les millors!
18 agosto 2020 4:22
Me encanta el trato que te ofrecen, des el primer dia que fui me sentí como en casa. Todo el personal es encantador, y el servicio muy professional.
Dominan todas las tecnicas y sienpre que he querido hacer un cambio de look la han clavado, tanto para caballero niño o mujer, ademas con precios asequibles.
15 agosto 2020 9:58
Hace muchos años que Escenes es mi peluquería. Laura es fantástica. Una gran profesional, igual que su equipo. Cortes perfectos y color muy bien trabajado.
09 agosto 2020 23:45
La Laura i tot el seu personal fan que et trobis molt a gust a la perruqueria, son molt amables, atents i molt professionals. La Laura es una perruquera genial i el seu local es preciós com ella, la millor!
27 julio 2020 1:21
Fa molts anys que sóc clienta de la Perruqueria Escenes. Sempre han tingut un tracte molt proper i amable amb mi. T'assessoren molt bé en temes d'estètica i s'adapten als teus horaris. Fa uns mesos van fer unes reformes i ha quedat un local molt acollidor i còmode. La relació qualitat-preu és molt bona.
11 julio 2020 14:48
Jo fa molts anys que vaig a aquesta perruqueria perquè treballen molt bé i la Laura la propietària dona un tracte fantàstic, la recomano moltíssim!
27 junio 2020 5:55
Molt contenta. Excel·lent treball i un equip extraordinari. Em van deixar el cabell perfecte i amb un canvi de "look" que s'ajustava al meu perfil. Evidentment tornaré!
27 junio 2020 1:10
Encontrarte con grandes profesionales que te dan un trato inmejorable y te hacen específicamente aquello que les pides es algo complicado hoy en día.y ellos lo hacen así de simple! Gracias!
15 junio 2020 0:20
Muy amables todos, muy profesionales y totalmente reciclados en la actualidad. Calidad precio. Muy contenta con el servicio.
01 junio 2020 2:24
Estic molt contenta amb el treball que realitzeu. El color del cabell ha canviat 100%. I el tracte és Excel.lent.
La recomano molt!
27 mayo 2020 20:55
Perruquería Escenes tiene muy buenos profesionales y productos específicos de gran calidad para cada tipo de cabello. Un trato muy agradable y personalizado. Muy profesionales.
27 mayo 2020 13:14
Muy profesionales y con un trato excelente. Dan servicio para toda la familia, siempre con el mejor aesoramiento para tu estilo y tipo de cabello.

Escribe una reseña



Calificación general: