19 agosto 2023 4:19
¡Un maravilloso descubrimiento en Cadaqués! Vine a toda prisa para un escaneo y un corte de cabello, el dueño fue adorable, muy profesional e hizo exactamente lo que quería. Resultado final incluso mejor que en mi peluquería habitual. ¡Volveré contigo cada vez que vaya a Cadaqués! Gracias por tu profesionalidad y tus sonrisas :)
29 junio 2023 21:04
¡Aconsejo a mis amigos franceses!
Peinado en la parte superior! Peluquero en la parte superior!
Gracias por todo fue genial!
04 abril 2023 10:32
Li poso una estrella perquè és obligatori per posar el comentari però no la mereix. Vaig agafar cita per a pentinar-me el dia del meu casament. Havíem quedat a les 9.30h del matí i quan vaig arribar la perruqueria estava tancada. La vaig estar trucant al seu mòbil i estava apagat. Dies anteriors havíem parlat a través de whatsapp i havia passat fotos del pentinat que volia.
Tot i que havia quedat amb el fotògraf a les 11.30 vaig estar esperant força estona (gairebé una hora). L'anava trucant i el mòbil seguia apagat i la perruqueria tancada. A les 11 i poc del matí em contesta als meus whatsapps dient que si que havíem quedat a les 9.30 del matí que on estava que si no ho havia trobat. A més a més de la poca vergonya que té de deixar a una persona tirada el dia del seu casament, a més envia aquest whatsapp fent-se la desentesa com si no hagués passat res . Em sembla increïble la falta de professionalitat així com la nul·la empatia que va tenir com a persona en aquests moments. Obviament degut a això no vem poder quedar amb el fotògraf a les 11.30 com estava previst i va fer que anessím tard a la cerimònia, això sense mencionar els nervis causats. Simplement, volia deixar constància del que em va passar a mi per a que no li torni a passar a ningú més.
07 octubre 2022 18:20
Excelente experiencia! Muy profesional y excelente trato.se quedó fuera de hora por mí y a un precio adecuado. Soy de Uruguay y estoy de paseo en Cataluña. Pero sin dudas volvería y la recomiendo mucho!

Escribe una reseña



Calificación general: