15 abril 2024 23:47
Realicemos una sesión de fotos "newborn", el resultado de las fotos nos encanta.
El estudio es muy acogedor, dispone de una gran variedad de vestimenta y de escenarios.
Estuvimos un par de horas, haciendo pausas para que la peque tomara el biberón, lo cual se agradece ya que hicimos la sesión de fotos sin prisas.
Persona profesional, muy atenta y con mucha paciencia.
Seguro que repetiremos. 100% recomendable
18 enero 2024 9:46
Hemos hecho la sesión de new born de nuestra hija y el trato fue genial. Aida es una gran profesional donde trata con mucha delicadeza a los niñ@s y en su estudio tiene todo lo necesario para realizar una sesión para los recien nacidos. Han quedado unas fotografias unicas y especiales que si pudieramos nos quedariamos con todas. La recomendamos al 100% a los que tenies la ocasión de poder hacerlo quedareis encantados.
23 noviembre 2023 11:31
Hem fet dos sessió una d’embaràs i la de new born. L’Aida cuida cada petit detall, busca la màxima comoditat per tota la família, disposa de diferets robes, diferents localitzacions per les fotos i té una paciència amb els recent nascuts exemplar. En definitiva, una gran professional! No podem estar més contents del resultat de les dos sessions!
17 noviembre 2023 12:47
Una chica súper encantadora, el trato tanto con nosotros como con el peque súper excelente, muy bien preparada, con todo lo necesario para las sesiones, también te facilita un cambiador por si lo necesitas. Fue nuestra primera sesión con ella respeta los tiempos del peque por si se agobia y las fotos las hace con tanto detalle y delicadeza. Volveremos a repetir porque nos encanto. Mi peque se lo paso pipa, es un gusto encontrar a personas como ella.
09 noviembre 2023 18:42
Ahir vam anar a fer la sessió de fotos de Nadal a petits fotografia!
La paciència que va tenir l'Aida i el saber fer la seva feina van fer que els 40m de sessió passessin molt ràpid i que el "torbellino" del meu fill mires a camera unes quantes vegades! L'estudi es molt càlid, la decoració espectacular i a més allà ens van deixar roba perquè quedessin més a conjunt amb l'espai. De ben segur que tornarem al seu estudi i ben aviat!
Moltes gràcies per tot, pel saber fer i per tenir tant ma dreta amb el meu fill!
28 septiembre 2023 14:40
Vam fer la sessió d’embaràs i la new born i no podem estar més contents amb el resultat! Des dels diferents espais que té a l’estudi, la roba i complements que té per triar, la paciència, bon tracte, delicadesa i tendresa de l’Aida especialment amb els petits. Moltes gràcies!
20 septiembre 2023 17:38
Vam decidir fer les fotos a petits fotografia perquè volíem tenir un record molt dolç dels primers dies de la nostra petita i de la resta de la família. En primer lloc l'Aida té diferents espais per triar molt ben decorats, per no dir la quantitat de teles, robeta, diademes.que té, que faciliten a les famílies no tenir que pensar en aquestes coses. El que més destacaria de la sessió, és la paciència que va tenir l'Aida en relaxar a la petita perquè les fotos sortissin de portada! Moltes gràcies tornarem!
17 septiembre 2023 15:32
L'experiència amb l'Aida i el seu projecte Petits Fotografia ha estat immillorable!
Tan la sessió d'embaràs com la sessió Newborn han comptat amb tots els detalls, delicadesa i calidesa propis de l'Aida i de l'espai de què disposa.
Sens dubte, la professionalitat, paciència, tendresa i calma que transmet l'Aida han estat essencials per tal que les sessions hagin resultat un èxit, sobretot la newborn on, treballar amb bebès tan petits és, sovint, força imprevisible.
Moltes gràcies Aida!
20 agosto 2023 19:29
Muy buena experiencia y muy buena profesional! Te ayuda en cada detalle para las fotos y te facilita outfits de acorde con el fondo. Nos hizo sentir muy comodos. Las fotos nos encantaron!
29 julio 2023 11:47
Realicemos la sesión de embarazo con Aida y fue todo un éxito, aparte de que nos lo pasemos muy bien, nos ayudó muchísimo que nuestra hija mayor disfrutara de las sesiones, echo que luego pudimos ver en las fotografías. Tiene la delicadeza y la paciencia de mostrar nuestra naturalidad, nada de fotos serias o en plan estatua, sino que mostrábamos tal y como somos.
Aparte de la facilidad en dejarte vestuario de todo tipo para cualquier miembro de la familia y para todos los gustos.
Como siempre, hemos repetido y repetiremos.
23 julio 2023 8:57
Hemos hecho nuestra primera sesión de fotos a nuestra hija recién nacida y no podemos estar más encantados con el resultado y con el proceso. Aida tuvo mucha paciencia desde el primer momento, respetando los tiempos de la niña, haciendo descansos cuando era necesario y cuidando el más mínimo detalle antes de capturar la imagen. Sin duda es una inversión totalmente recomendada, ya que el recuerdo quedará para siempre.
07 julio 2023 13:49
Va ser una experiència molt bonica. La veritat és que no anavem amb cap expectativa concreta, ja que voliem deixar-ho fluir i això ens va ajudar a que tot fos més àgil. No és un moment “fàcil”, ja que el nadó és petit i el millor és deixar-lo fluir. Crec que en això l’Aida és qui més ens va ajudar, per tal que el nostre petitó se sentis còmode i sempre deixant-li temps i espai per poder estar bé. Creiem que s’ha d’anar tranquils, sense pressa i sobretot sense tenir més o menys expectatives de com sortirà. Sinó tot el contrari, ja que la naturalitat i immortalitzar cada moment és el que ajuda a que les fotografies siguin més boniques i esperades. Una experiència molt recomanable i molt agraïts del treball fet per la professional en fotografia.
11 mayo 2023 19:38
Hem fet tant la sessió d’embaràs com la de new born i no podem estar més enamorats del resultat! L’Aida és una gran professional, amb mil recursos, té cura de cada petit detall i, sobretot, amb una paciència exemplar. Cal viure-ho per adonar-se que li encanta la seva feina. Repetirem de ben segur!
14 abril 2023 2:16
Es la primera vez que hacemos una sesión con petits fotografía, ha sido una sesión newborn, y estamos encantados con el resultado.
Tanto en el momento de la sesión con Aida, que tuvo mucha paciencia con los dos peques, además de tener todo el material y atrezo para vestir a los niños.
Como en el resultado final de las fotos.
25 marzo 2023 9:15
L’Aida és una gran professional i una persona encantadora. A més ho té tot ben preparat, amb tot d’accessoris i roba per tal que només hagis de posar el somriure. Ens ha fet unes fotos magnífiques. Segur que repetirem.
02 marzo 2023 16:31
Va ser una experiència molt divertida, l'Aida va tenir molt tacte amb la meva filla, comprovant la temperatura de l'aigua a l'hora de fer les fotos a la banyera i l'ambient de la sala era càlid.
Te molta vista pels nens i els tracta de forma carinyosa, fent així la sessió molt còmoda.
L'atrezzo també el proporciona i sinó el podem portar nosaltres.
Les fotografies que han quedat són increïbles i recomano 100% l'experiència, ja que ens ha fet sentir com a casa.
25 febrero 2023 17:42
L'expeirència molt bona, l'estudi és molt bonic i a més a més et deixa escollir l'atrezzo i colors que més t'agraden per la sessió. Nosaltres vam fer sessió new born i la veritat és que estem molt contents amb el resultat! Molt bona professional i té molta paciència amb els nadons ja que a vegades no és facil que estiguin relaxats per fer les fotos.
03 febrero 2023 2:38
Muy contento con su trabajo. Este es el segundo año que hacemos sesión de fotos de navidad para nuestro hijo. Sin ninguna duda volveremos en más ocasiones ya que tanto en las sesiones como en contactar con ella son de 10. Muy profesional y atenta. La recomiendo totalmente.
23 enero 2023 21:59
L'estudi de l'Aida és molt acollidor, la seva amabilitat, professionalitat i paciència ajuden molt en el moment de realitzar les fotografies. Sap captar moment molt bonics per la família. Al nen li va encantar poder fer les fotos de Nadal amb la vespa, tant, que se la volia endur. Molt contents amb el resultat.
18 enero 2023 13:44
Hem fet una sessió de fotos amb l’Aida de Petits Fotografia i no podem estar més contents. És una persona riallera i es va adaptar en tot moment als nens i als gossos, que també hi van ser presents. Ho vam fer a l’exterior aprofitant aquests colors tant bonics que ens porta la tardor. El resultat són unes fotos precioses i una experiència immillorable. Gràcies Aida per adaptar-te al dia que podíem fer-ho les dues famílies. Se’ns dubte recomanable al 100%. Una gran professional.
18 enero 2023 0:41
Encantados con la sesión de fotos!
Pedimos la sesión NewBorn. En ella nos hizo fotos del bebé, de familia y del bebé con el hermano mayor.

El estudio es muy acogedor. La luz que entra por las ventanas es excelente.
Cuida todos los detalles, tiene un montón de atrezzo, súper bonito.

Su trabajo es delicado, equilibrado, el resultado es magnífico.
Esperamos poder en un futuro hacer más sesiones. 100% recomendable!
06 enero 2023 11:50
L'Aida fa que l'experiència de la sessió de fotos sigui única i molt especial. La seva calidesa, alegria i empatia, ha fet que l'Andreu s'ho passi d'allò més bé. És una experiència que totes les famílies haurien de viure, ja que a banda de l'entorn i l'Aida, el resultat fotogràfic és meravellós. Una experiència única que fa que tinguis ganes de tornar. Molt recomanable. Gràcies, Aida per fer la teva feina amb tant d'amor.
22 diciembre 2022 17:37
Una gran profesional con muy buen trato con los niños y un ambiente estupendo. Sesión super divertida de navidad con los peques, disfrutando mucho de cada foto y además con un resultado magnífico.
Repetiremos sin duda, pues además de profesional, sabe tratar y sabe ganarse a los niños, capturando sus mejores momentos con gran calidad. 100% recomendable.
22 diciembre 2022 4:48
Fantàstic! Tot i que la nostra nena no ens ho va posar fàcil, l’Aida va tenir molta paciència i molt tacte amb ella. Va demostrar que és una gran professional i ho hem pogut comprovar amb les fotos tan boniques que ens ha fet! Estem super agraïts! ️
19 octubre 2022 5:43
Hem fet, tant la sessió d’embaràs com la de new Born amb L’Aida, de Petits fotografia, i ens ha agradat molt el resultat de totes les fotos i el tracte rebut. Es una gran professional, amb molta cura i paciència pels nadons que es nota que li agrada la seva feina i això ho transmet a les seves fotografies.
Te un estudi molt ben preparat i ens em sentit molt ben acollit.
Se’ns dubte tornaríem!
18 octubre 2022 19:12
Destaco la professionalitat de l'Aida
L'estudi es una passada i té tots el que necessites per fer unes fotos excelents
S'adapta a les preferencies de cada persona i té molta paciència amb els menuts (sobretot el meu que es molt mogut jejeje)
Han quedat unes fotos guapissimes!
Moltíssimes gràcies:)
Repetirem segur!
04 octubre 2022 4:52
Fue una experiencia muy divertida con nuestro bebé Izan, muy tímido al principio, pero Aida le hizo sentir agusto y poco a poco se fue soltando, es un encanto de chica, hasta a mí me dieron ganas de posar! El estudio muy bonito y acogedor! El detalle de que dispusiera de ropa para Izan, genial
03 octubre 2022 10:57
La sessió de newborn ha estat una molt bona experiència, molt recomanable per tal de tenir un bon record als pocs dies de néixer. L'Aida té molta paciència amb el nadó i aconsegueix fotos molt boniques amb llum natural. L’estudi ben acondicionat i pel que fa a l’atrezzo, molta tria per tal de poder-ho fer al gust de tothom. Molt bon tracte!: D
18 agosto 2022 5:05
Aquesta ha estat la nostra segona sessió fotogràfica amb l'Aida. Aquesta vegada hem fet un reportatge a l'exterior amb els nens. És una gran professional i té molta mà amb els més petits. Ens ha fet una bona recomanació dels indrets per fer el reportatge. Els nens han quedat encantats. Ha sabut trobar el punt divertit del moment i s'ho han passat genial. Han quedat unes fotos guapíssimes.
06 junio 2022 6:25
Un ambiente muy comodo, ya que somos muy tensos para las fotos y nos lo puso todo muy facil. Mucho vestuario donde elegir y espacios preciosos. Muy contenta con todo el proceso!
29 mayo 2022 13:06
Entramos en un estudio muy bonito y nos encontramos con Aïda, una chica muy dulce y atenta con nuestros hijos y con los papis.

Tiene mucha decoración y ropa de distintas tallas (para bebés) que puedes utilizar durante la sesión. Estamos encantados con la sesión de fotos y con el resultado.

Es una gran profesional.
19 marzo 2022 5:00
L’Aida és una molt bona professional de la fotografia. Cal destacar que té molt bona mà amb els nadons i els seus germans. L’estudi està molt ben condicionat i disposa de diferents peces de vestir i complements, tan per petits com per nens més grans. L’experiència és molt recomanable i et queda un record preciós per tota la vida.
12 marzo 2022 23:01
Gran estudi amb llum natural, i encara millor fotògrafa. Hem fet sessions amb els nostres 2 fills, sempre amb molt bon tracte i professionalitat. Súper recomanat!
31 enero 2022 14:07
L’Aïda és una gran professional i té molt bon feeling amb els nens, al seu estudi ens hem sentit com a casa! Segueix amb aquesta il·lusió i no tindràs sostre!
26 enero 2022 20:29
Muy profesional y súper amable, unas fotos preciosas además mi hijo siempre está muy cómodo en todas las sesiones que hemos hecho y sale contentísimo
20 enero 2022 11:17
Hem fer per primera vegada amb ella les fotos de Nadal.
Ha estat una noia molt professional i amb molta paciència i empatia per els nens.
El lloc molt acollidor i amb una decoració preciosa.
A l'espera del resultat final, però segur ens agradarà (ens ensenyava les fotos a la camara durant la sessió).
Gràcies, Aida!
14 enero 2022 21:31
Una experiència brutal amb un resultat encara més icreïble! Ens van regalar la sessió de fotos de Nadal amb petits fotogtafia, en arribar estavam una mica inquiets per com es sentiria la nostra filla de nomès 1 any i la veritat es que ens va sorprendre molt! Un ambient super acollidor i una gran professional rere la càmera, dolça amb encant i tant carisma que va seduir a la nostra petita! En tan sols un parell de dies ja en vam poder veure els resultats i la veritat es que repetiriam mil vegades!
Molt molt recomanable, una experiència molt bonica.
12 enero 2022 1:41
Genial! L'Aida va crear l'atmosfera perfecta perquè el petit disfrutés l'experiència al 100%. Captura els moments amb màgia!
11 enero 2022 14:26
Estamos encantadísimos con la sesión de fotos que hizo para nuestro peque! Es una gran profesional! Un estudio muy bonito, también con vestuario de diferentes tallas para las fotografías. Estuvimos muy cómodos y en un ambiente muy agradable. Aída es una chica increíble y muy simpática tanto con nuestro peque como con nosotros y esperamos poder en un futuro hacer más sesiones. Lo recomendamos!
07 enero 2022 1:49
Estem molt contents amb la sessió de fotos que ens va fer l'Aida. Amable, tranquila i amb molta dolçor cap a la nostra petitona. L'atrezzo que ofereix per fer les fotos és xulíssim, els tons preciosos i la llum natural, genial.
Pensem que és una molt bona opció per fer fotos als petits/es de casa. Molt recomanable. Gràcies per tot Aida!
05 enero 2022 5:49
Estem molt contents amb la nostra experiència. Una excel·lent professional i sobretot amb els infants, té molta paciència. És la segona vegada que venim a fer una sessió de fotos i no tenim cap dubte de què hi tornarem.
23 diciembre 2021 2:26
L’Aida és una persona molt propera i professional! Sense cap dubte dels millors llocs per obtenir records dels nostres petits!
22 diciembre 2021 5:06
Molt bona experiencia! L’estudi genial, molt ben decorat! Molt amable i atenta sobretot amb les nenes que sho van passar molt be i tots ens vam sentir molt còmodes.
21 diciembre 2021 5:40
És la segona sessió que fem amb l'Aida, la primera va ser amb el nostre gos i aquesta segona amb el nostre fill. L'Aida té molt bona mà amb els bebés, en tot moment ens vam sentir molt a gust i ens va tractar molt i molt bé. Estem encantats amb ella. És una gran professional i sense cap mena de dubte repetirem sessió amb ella.
13 diciembre 2021 20:02
La primera vegada que vam fer una sessió amb Petits fotografia va ser una sessió per Nadal amb nens. Vam quedar molt contents del resultat i aquesta vegada hem realitzat una sessió d'embaràs i una de newborn. Estem encantats tant amb el resultat de les fotografies com amb la professionalitat que demostra durant les sessions. Té molta paciència i busca el detall de cada posició dels nadons i dels nens. Repetirem segur.

Escribe una reseña



Calificación general: