26 marzo 2024 2:50
¡Experiencia increíble! La excursión con raquetas en la nieve fue muy divertida, y las vistas desde el refugio eran impresionantes. Lo mejor es que el grupo era reducido y lo disfrutamos mucho, fue muy fácil la convivencia e Irina estuvo muy atenta en todo momento. :)
16 enero 2024 8:34
Redescobrint en família llocs màgics del Pallars de la mà d'un guia expert i bon divulgador de l'entorn, la fauna i flora, cultura i tradicions locals. Molt recomanable per a activitats amb nens. Tornarem!
23 noviembre 2023 2:41
Porta del cel feta amb un guiatge de 10! Només ens vam preocupar de caminar i gaudir, en Michi va fer la resta. No és la primera ruta que fem amb ell i no serà la última.
25 septiembre 2023 6:45
Gran experiència! Vam fer l'activitat de la Brama del Cérvol i vam gaudir molt. El paisatge, el 4x4.i per descomptat el nostre guia (Miquel) que ens va portar a la perfecció, i va fer una explicació molt clara, va estar pendent de tot. Moltes gràcies.
16 septiembre 2023 4:27
Experiència molt bona amb aquesta empresa de guiatge.
Vem fer una sortida al cim de l'Avegoda d'Adons 1839m i al Portús, un lloc espectacular i molt poc conegut.
Ens va recollir amb 4x4 des d'on estàvem allotjats fins l'inici de la ruta. Es nota que es gran coneixedor del medi natural.
Repetirem!
14 septiembre 2023 16:04
L'adjectiu que defineix la meva experiència amb PiriTrek és EXTRAORDINÀRIA.
Avui tinc la ment oberta, un somriure als llavis i un cruiximent de cames perquè ahir vaig pujar al Verdeguer i a la Pica d Estats amb PiriTrek.
És una activitat llarga, amb moments de risc elevat, però en tot moment m'he sentit al costat d ' un molt bon professional.
Gràcies Miquel Àngel, un plaer per repetir.

Escribe una reseña



Calificación general: