09 julio 2023 22:28
Zona de musculación con maquinaria muy vieja. En general, cuando algo se estropea nunca sabes cuando lo arreglaran, y suelen tardar muchísimo (meses). Hasta hace poco no tenían sistema de climatización y ahora que lo tienen lo ponen al mínimo con la ayuda de unos ventiladores viejos, menos en la zona de oficinas, allí están mas frescos.
24 enero 2023 20:46
Quina llàstima. Aquesta piscina està entrant en decadència, fluorescents fosos, separadors de les dutxes mig trencats, baranes rovellades i el jacuzzi espatllat des de fa molt de temps i amb poques perspectives de que torni a funcionar. Una llàstima.
17 enero 2023 11:19
Em vaig apuntar a natació amb l'Eva als matins. No podia estar més contenta, m'encantava el grup i l'horari i la professora, una gran professional, la classe passava volant, i una gran persona. Ojalà poguem tornar a coincidir. La llástima és que per canvi d'horaris a la feina m'he hagut de desapuntar, i m'ho han posat molt fácil! Sense problemes. Per mi la piscina genial!
11 diciembre 2022 2:44
La temperatura del agua no coincide con el panel de entrada, las duchas del vestuario femenino frias, no llegaba el agua caliente, domingo por la mañana con poca afluencia, filtración de lluvia visible desde el interior piscina, duchas limpias y vestuarios tambien, agua cristalina y no turbia, lástima de la temperatura de pp.
07 diciembre 2022 7:51
Piscina molt completa, pots nedar bé, hi ha una zona per estirar, piscina petita, jacuzzi i una sauna.

Escribe una reseña



Calificación general: