17 agosto 2023 19:26
Després de buscar diverses empreses instal.ladores de piscines i sistemes de depuració a la zona de Caldes de Montbui (pràcticament totes uns pintes i uns maleducats, una colla de pelacanyes que van de sobrats.que si han fet la piscina de l'actor tal o del pilot de motos gp tal.), vam contactar amb Aqua Blau. La majoria d'empreses amb les que vam contactar no tenien disponibilitat i d'altres no es van ni interessar per fer un pressupost de reparació o d'instal.lació nova segons convingués.

Altres directament ens volien vendre un sistema de cloració salí, un filtre nou, quadre nou, etc.sense tenir en compte que la nostra instal.lació requeria fer un estudi molt més profund i adaptar-se al nostre objectiu: mantenir tot allò que funciona i adequar a nou només allò que sigui indispensable.

Us puc assegurar que en Pol, des d'un principi va escoltar el nostre plantejament i tot i que el vam anar adaptant a mesura que ens comunicàvem, finalment va encertar en cumplir al 100% les nostres necessitats.

La comunicació ha sigut excel.lent des d'un principi, ens han escoltat en tot moment i tot i a vegades tenir discrepàncies a nivell tècnic en quan a sistemes de depuració, filtració i marques comercials, no són gens agressius en voler col.locar-te un producte determinat, sino que si tu hi entens mínimament perque tens experiència en piscines, t'instal.laran allò que els demanis.

També és cert que a través de les seves recomanacions, pots ampliar el criteri per acabar de decidir correctament.

Els vaig comentar que no m'agradava el fet de cobrar-me uns 90 Eur per venir a fer un pressupost, i es van adaptar a través de comunicar-nos per email, enviant fotos i finalment amb una visita del Pol per acabar se veure físicament la nostra instal.lació. Els vaig recomanar eliminar aquesta pràctica de cobrar per venir ja que seria bo que disposessin d'algun tècnic-comercial que precisament anés a visitar possibles clients, ja que dóna molt mala imatge i genera una sensació d'inversió dels papers: no pots guanyar-te un client cobrant-li primer.per tal que et generi vendes.absurd.

Per la resta, van acudir el dia acordat per fer la instal.lació i a més de ser puntuals, van ser nets i respectuosos. Recomano, això si, comentar amb la propietat, si s'emporten els equips antics a deixallaria o no.

Tenen també un servei de manteniment interessant si no et pots ocupar de vigilar la teva instal.lació al llarg de l'any. El manteniment fa referència als elements instal.lats no a venir a netejar la piscina cada setmana.

Així que recomanem aquesta empresa ja que destaca amb tracte, comunicació i preu, no es van passar tres pobles com la majoria (pan para hoy hambre para mañana.). Tenen uns preus molt raonables i la feina està justificada amb el preu. Tot i així el valor que li atribuïm és molt superior per tot el que us he comentat.
19 agosto 2022 12:35
Vinieron en abril para explicarme como funcionaba la piscina ya que nunca había tenido ninguna, estuvieron 15 min, me cobraron 25€ de traslado (estando a 10min de casa) + 50€ de 1h. Me dijeron que vendrían al día siguiente para calibrar la sonda de ph ya que no marcaba bien y no tenía el patrón y que no me cobrarían por venir ya que la primera visita fueron 15min. Al mes volví por la tienda y no se acordaban que tenían que volver, se lo apuntaron para llamarme y a día de hoy (27 junio) aun lo estoy esperando. Total que me cobraron una pasta por 15 min de trabajo que no acabaron. Precios carisimos respecto a otros. Sin duda no volveré.
09 junio 2022 5:02
Llevo dos meses esperando el presupuesto, fatal poca palabra poco recomendables y poco fiables
29 noviembre 2021 18:09
PROFESIONALIDAD, si tuviera que definir mi experiencia con ellos en una sola palabra sería está.
Profesionalidad, muy seguido de seriedad cumplimiento, sinceramente de lo que hoy en día queda muy poco.
Hace ahora un año y pico realice una obra faraónica con el señor Joaquín de piscinas AquaBlau. Mi satisfacción con esta empresa y en concreto con el señor Joaquín es totalmente satisfactoria.
Tras pedir varios presupuestos al final escogí a piscinas AquaBlau porque me parecieron serios, y así resultó ser.

En cuanto a su tienda, y comparando con Leroy merlin. Los productos para el mantenimiento de la piscina están más económicos.

Gracias por todo Joaquín un fuerte abrazo.
24 noviembre 2021 4:31
Molt descontents amb el servei post venda. No volen tramitar garanties. Primer ens van dir que venien sense càrrec a canviar un led de la piscina en garantia, que nosaltres ja ens havíem ofert a portar-lo desmuntat a la botiga, i després ens van voler facturar mà d'obra, desplaçament i el led ja que segons ells no entrava en garantia per haver entrat aigua i el projector que se'ls hi va trencar al desmuntar. Ens van deixar la instal·lació en molt mal estat, tallant el cable curt, posant-nos un foco vell halogen on teníem un led, sense connectar, etc.
El pitjor de tot el tracte amb el tècnic, gens professional, quan li dius que vols que deixi la instal·lació com estava i marxa de casa dient que no vol fer-ho. Noi no sempre es poden facturar totes les hores, i veig que no agrada treballar gratuïtament per cobrir una garantia. Quina mala imatge per la botiga. Tal fas tal trobaràs.
Adjunto foto del proyector vell que em van posar amb bombeta halogen sense connectar i cable tallat arran.
Vam tramitar nosaltres la garantia directe a fàbrica i no ens van posar cap pega per canviar la bombeta LED per una de nova.
07 enero 2020 8:32
Son muy informales y poco profesionales, me instalaron un clorador salino dejaron una fuga de agua y tardaron dos meses en repararlo. El clorador no funcionaba bien y después de pagarle y llamarle muchas veces he tenido que llamar a otra empresa por que ellos no me hicieron ni caso. En cuanto a lo de profesionales cero, cuando vino a instalarlo me pidió el libro de instrucciones por que no sabia como configurarlo, ya veis que profesionales son.
25 septiembre 2019 17:52
Estem esperant que ens truquin, fa dues setmanes que vam demanar informació i encare no s'han posat en contacte amb nosaltres. Molt mal servei

Escribe una reseña



Calificación general: