26 enero 2023 13:44
Fa poc hem tingut el plaer de conèixer aquesta agència.
Els professionals que treballen a l’agència son genials.
Ens han acompanyat en tot el procés de venta, ens hem sentit protegits i molt ben assesorats.
Ens han acompanyat fins l’últim moment.
Personalment recomano aquet estabiliment son grans profesionals
01 enero 2023 4:43
Amables, professionals i amb un somriure sempre! Et donen aquella confiança tant important en aquest tipus de negoci!
22 diciembre 2022 8:32
La nostre esperiencia amb la Agencia Pisos i Cases ha sigut molt bona.
Ens hem sentit molt ben assesorats i acompanyats durant tot el procés de venta.
Son unes grans profesionals i estem molt satisfets
Nosaltres Aconsellem aquesta agencia
27 septiembre 2022 13:46
Hola bon dia. Experiencia no ha estat molt bona nosaltres buscàvem lloguer, per telefon ens van dir que res i vàrem anar present ens diuen que surtira un pis que ens trucaran, que ensenyen a varia gent i que son elles les que trien, encara esperem. Provo de trucar i encara espero que contestin. Em sembla a mi que les poques ganes de fer i el tracte no es massa bo. Donen poca confiança.
21 agosto 2022 12:21
Contractes d'arrendament poc concrets i sempre a favor del propietari. Hi ha hagut un malentès entre propietari i arrendador, pel retorn de la fiança i se n'ha desentès completament.
Molt poca professionalitat a l'hora de solucionar problemes.
19 abril 2022 21:34
Fantàstic el tracte i professionalitat, ens van solucionar superràpid poder trobar una nau industrial de lloguer, en un emplaçament i condicions immillorable, sens dubte la millor immobiliària amb qui hem treballat mai.
05 enero 2022 18:05
Me han parecido unos grandes profesionales, fuimos para alquilar el piso y fue todo genial, encontaron inquilinos muy rapido y no tuvimos ningún tipo de problema, siempre estaban para cualquier consulta y apoyo. Y cuando tuvimos que volver al piso nos solucionaron todos los tramites.
Un saludo.
21 diciembre 2021 10:56
Vaig vendre l'immoble amb elles i va ser tot molt fàcil i ràpid. Excel•lent tracte personal i excel•lent gestió de venda.
15 diciembre 2021 14:45
Atenció al client 24 hores 7 dies a la setmana casi bé! Molt propers, i amb ganes d'ajudar quan hi ha qualsevol problema. A més, l'oferta que varem trobar era molt bona!
11 diciembre 2021 17:04
Molt bones professionals i un tracte excel·lent. Ademés em dut a terme varies operacions amb elles i a totes ha sigut un deu. Encantadores amb el tracte, molt bones conselleres, positives. Si voleu vendre una propietat aconsello aquesta inmobiliaria!
11 diciembre 2021 16:55
Boníssima experiència! Molt bones professionals, un tracte excel·lent, molt bona cartera de clients. Recomenables el 100%!
06 diciembre 2021 11:47
Hem fet moltes operacions amb aquesta immobiliària, i estem super contents.són molt i molt professionals, i molt resolutius.un 10!
26 noviembre 2021 2:35
La Tati i a la Laura ens van vendre la casa molt ràpidament. Són unes grans professionals. Gràcies per la vostra ajuda, la paciència i els esforços per fer que tot sortís rodò.
21 noviembre 2021 16:42
Amb elles he llogat la casa de la meva filla i la de la mare, també m'he comprat un pis i elles varen tramitar la venda del que tenia i la compra del nou en quinze dies, son amables, ràpides i molt professionals.gràcies per tot.
20 noviembre 2021 5:41
Hi vàrem llogar un pis que tenia deficiències i no ens van donar mai solucions. Al marxar, se’ns varen quedar la meitat de la fiança (una mensualitat) tot i deixar-lo millor del que estava inicialment. Amb peus de plom si voleu llogar un pis amb elles. Feu fotos de tot quan arribeu i no passeu res per alt perquè us ho atribuïran a vosaltres
25 diciembre 2020 10:26
Estupendas profesionales de la inmobiliaria, en todo momento nos trataron como en casa, muy pacientes, lo explican todo, las recomiendo.
21 diciembre 2020 15:02
Hola, yo di mi piso en alquiler a la inmobiliaria de bañolas pisos y casas.me recomendaron una pareja que era conocida por esta chica de la mobiliaria me lo pintaron como una pareja excelente. Bueno pues cuando la pareja nos dice que se van del piso cuál es nuestra sorpresa? Que han destrozado el piso, con 7000 EUR no se arregla el piso, se han llevado hasta mobiliario personal y cortinas.le hemos pedido el informe de análisis de estas personas para poner una denuncia. Y resulta que no los conocen de nada y no tenían ningún informe. Me dicen que no quieren saber nada y que mala suerte he tenido. Yo recomendaria no pasar por esa inmobiliaria.
04 noviembre 2019 11:35
Pèssimes. La primera cosa que ens van dir és que no se'ns acudís anar a la immobiliària "Cullell Riera" perquè eren uns "màfies" i que elles ens oferirien més diners i bon tracte alhora de vendre el pis que la resta de Banyoles. Que els altres només anaven a treure el màxim benefici etc etc (i elles no?) Doncs sí, vam poder comprovar que no només eren elles les que actuaven amb aquesta mala fe, sinó que a més a més, eren molt pitjors que la competència. El tracte, amb un somriure típic de hipocresia exagerat per davant, va ser degradant quan van començar a ensenyar la "poteta". I molt desastroses i poc serioses amb tot. Es mereixen una bona denúncia pel que fa a la seva pèssima gestió i professionalitat. M'obliguen a posar una estrella però si pogués aniria sota zero. De debò que són de lo pitjor que hem vist en aquest ja prou degradat sector. I n'hem vist força, perquè durant un temps hem "jugat" massa a ser inversors. Ara per sort ja ens hem venut la darrera propietat que teníem i esperem no haver de tractar mai més amb aquesta gentussa.
05 septiembre 2019 2:27
Buscàvem comprar una casa i el tracte no va ser el correcte. Poca informació i poques ganes d'ensenyar-nos res.
02 mayo 2019 4:58
Muy mala gestión.
Nos ofreció un piso a un precio y luego nos lo subió.
Después nos citó. Y nos dió largas diciendo que ya no lo alquilaban porque se lo quedan unos amigos/familiares.
Todo un desastre.
Experiencia desagradable, poquísima profesionalidad.
Desaconsejable.
No tienen palabra.
Con gente tan poco profesional, no es grato tratar.

Escribe una reseña



Calificación general: