07 febrero 2023 21:40
Des del primer dia que PMP i la Míriam ens va ensenyar el projecte que havien projectat per a dur a terme la nostra llar vam veure clar que volíem treballar amb ells. El tracte molt proper, les ganes de solucionar els nostres dubtes i traves que ens vam trobar pel camí han estat sempre un dels punts forts i que hem valorat molt dels seus serveis.

La elecció dels materials que anirien a casa nostra amb la Júlia va ser molt fàcil de dur a terme, nosaltres li explicàvem els nostres gustos i ella ens va realitzar moltes mostres per que tot fos ideal i senzill de triar per a nosaltres, i mira que teníem molt on escollir.

Respecte a la construcció de la casa comentar que vam tenir un molt bon tracte amb el nostre cap d’obra l’Alejandro, que a la mínima que teníem algun dubte o volíem fer algun canvi que va sorgir sobre la marxa sempre va estar molt atent i disposat a ajudar-nos i explicar-nos el que fes falta. Els treballs realitzats van quedar tal i com ens esperàvem i realment estem molt satisfets amb el resultat obtingut.

En quant al servei post-venda, sobretot per part d’en Víctor, sempre que hem necessitat contactar amb ells per algun motius han estat 100% disponibles, atents i ens ho han intentat solucionar tot amb la màxima rapidesa disponible.

Ara ja fa dos anys que vivim en aquesta casa i estem més que satisfets amb ells i ho recomanem 100% a tothom que estigui pensant en construir-se una casa.

Escribe una reseña



Calificación general: