05 enero 2024 23:48
Sinceramente mejor de lo que me esperava. Trato amable y puntual. Cambie la rueda delantera de mi moto. Hicieron un buen trabajo. Rapido, sin golpes ni marcas en la llanta. En definitiva, un trabajo professional.
En breve volvere a cambiar la rueda trasera.
21 julio 2023 13:11
Em vaig quedar sense pastilles de fre un dissabte i em van solucionar el problema amb rapidesa, professionalitat i molta amabilitat.
Moltes gràcies!
11 julio 2023 23:41
Excelente atención! Súper rápida la respuesta a mi solicitud, la chica que atiende es muy amable, así como los chicos de taller, nos solucionaron siempre lo que necesitábamos y siempre con buena predisposición! Es un talles de exelencia
20 abril 2023 7:09
Vaig anar a aquest taller a reparar una punxada i des que han canviat Pneumàtics Ribes per Rodi Motor sembla que ja no saben atendre al client, des de l'oficina m'envien al taller perquè diguin quina feina s'ha de fer, i jo comunicar-ho a l'oficina. A l'hora de cobrar primer una noia se'n va de l'oficina diguent que ha de marxar, seguidament ve un altre noi s'hi està una estona i al cap de deu minuts de no fer-me cas, jo pal plantat dins l'oficina, també se'n va. Finalment vaig haver de marxar a recollir la meva filla i tornar al cap de mitja hora. Quan torno encara no hi havia ningú a l'oficina, després va venir un mecànic del taller per cobrar-me, amb tot plegat va passar gairebé una hora per poder pagar una petita reparació de 27€, surrealista.
01 febrero 2023 8:00
Muy buen trato, me atendió Manel un hombre muy profesional, Servicio rápido a buen precio.
07 noviembre 2018 2:47
Molt professionals i ràpids. Recomanat 100% a qui necessiti una reparació O canvi de rodes del seu cotxe
17 septiembre 2017 1:32
Molt bon servei de canvi de rodes i a bon preu. Rapidesa i bon tracte

Escribe una reseña



Calificación general: