22 noviembre 2023 10:18
El divendres vam està a Can Verdaguer on L'autèntica ens va interpretar No entenc els homes. Em va agradar, el tema molt interessant i fa falta parlar de aquests temes. Els actors molt bons i autèntics.
17 noviembre 2023 14:54
Ayer estuvimos viendo la obra de teatro NO ENTENC ELS HOMES, en la masía de Can Verdaguer,
no pongo mas estrellas porque no hay mas, se merecen todas tanto en dirección como en puesta en escena, el tema y los artistas muy auténticos, espero veros mas veces y por supuesto recomendaros.
21 septiembre 2023 19:34
Avui hem tingut el plaer d'assistir a l’Autèntica per veure “Blink Màgic”, una emocionant obra de teatre per a nens que ens ha deixat a tots els espectadors, petits i grans, amb somriures als nostres rostres.

Des del moment en què les llums s'han apagat, l'actriu ens ha submergit en un món de colors, sons i moviments. La seva habilitat per jugar amb aquests elements ha estat sorprenent, mantenint els nens absorts en la història.

El que més m'ha impressionat ha estat la forma en que l'actriu ha interactuat amb el públic. Els nens han estat convidats a unir-se a l'acció, la qual cosa ha creat un ambient de participació i alegria.

La dolçor de l'obra es reflectia en cada escena. Tot estava impregnat d'un encant especial que feia que els nens es sentissin còmodes i feliços.

El temps ha passat volant mentre gaudíem d'aquesta representació. Al final, tots hem marxat amb una sensació de gratitud i alegria per haver estat part d'aquesta experiència teatral.

L’Autèntica…. Tornarem!
15 septiembre 2023 12:48
Avui hem anat amb el petit a veure i gaudir de les titelles pamipipa "Un tren petitó". Tornarem, ens ha agradat molt tant l'actuació, com el teatre.
29 agosto 2023 15:00
Ahir varem anar a veure l'espectacle "Soc Natura" i el Pau que té 4 mesos va quedar encisat. Un espectacle amb llums i sons de la natura que va atreure l'atenció fins i tot dels més petits.
25 mayo 2023 7:30
Hola a todos he estado ayer en la mañana viendo la obra el drac magic y la verdad mi hija y yo nos ha encantado ‘recomiendo mucho. Le doy un 10 y de seguro volveremos.
13 mayo 2023 13:02
Estuvimos el mes pasado viendo "El lleó no em fa por". El sitio es pequeñito, las chicas que atienden son muy majas y atentas. Pongo tres estrellas porque no hay asientos numerados, hay como cinco filas de sillas y el resto de espacio es para sentarse en el suelo, cerca de los actores. Nos gusta mucho esta idea, lo malo son los padres y/o abuelos que se sientan en primera o segunda fila, en medio, con sus niños sin pensar que hay más niños, y no dejan ver. Quizás, por parte del teatro, se tendría que avisar a estos adultos, que si quieren estar en primera fila, se pongan a un lado que se ve perfectamente igual que en medio.
27 abril 2023 23:52
Muy recomendable para ir con peques. Fuimos a ver el gegant del pi y los niños estuvieron atentos de principio a fin.
24 febrero 2023 8:33
He estado ayer por la tarde viendo la obra “ No entenc els homes”, “ No entiendo a los hombres”. Nos ha gustado mucho. Enfoca el papel de los hombres en la sociedad actual aportando mucho humor, datos concretos y un gran reparto de actores. La sala L’autèntica es acogedora y perfecta si te gusta el teatro.
15 enero 2023 13:10
Vam anar dissabte per primer cop a veure l'espectacle Xup Xup de FACTORÍA LOS SÁNCHEZ & IMAGINARY LANDSCAPE FACTORY.
I ens va encantar, l'obra i el tracte rebut pels responsables del teatre
03 noviembre 2022 1:04
Teatro para disfrutar con los peques. La obra que vimos tuvo encandilado al peque la media hora que duró. Tienen una pequeña sala de juegos para esperar si llegas antes. Cada mes hacen un espectaculo nuevo. Para las madres y padres que van, si os sentais a pie de escenario sentaros detras de vuestro hij@ y no al lado ya que sino ocupareis el espacio de l@s peques y el espectáculo es para ell@s.
26 septiembre 2022 18:27
He anat avui amb la meva neboda de 2 anys i dos mesos a veure Un tren petitó i ens ha agradat moltíssim.
Es tracta de representacions d'uns 30 minuts en un escenari que canvia de colors constantment per tal de generar diferents efectes visuals en els elements que es van proposant i formen part de l'escenografia. La narradora va mostrant diferents personatges als que enllaça una petita història i alguna cançó. La seva veu és espectacular. Se sol centrar en contes i cançons populars amb petites adaptacions (potser canvia la lletra però ho fa amb molta gràcia). El seu company s'ocupa de tots els efectes sonors tant amb instruments com amb objectes d'allò més curiosos.
En fi, no us dic més perquè cal anar a deixar-se sorprendre.
És tot un espectacle (mai millor dit).
25 junio 2022 12:34
Nos ha encantado este lugar. Vimos la obra "El león que no da miedo" muuuuy entretenida.
21 junio 2022 10:14
Hoy he visto la obra "No entenc els homes". Una buena ocasión para reflexionar.no deja indiferente.
Obra muy recomendable

El espacio muy acogedor.
31 mayo 2022 15:43
Un dels nostres preferits per a la primera infància, abans vivíem al costat, ara estem a 2h en cotxe i venim igualment. Molt recomanable
11 abril 2021 5:38
Un lugar mágico para ir en familia, cada vez que vamos alguna obra de teatro con las niñas disfrutamos muchísimo, es nuestro momento de felicidad. Tienen un trato inmejorable y nos sentimos como en casa. Muchas gracias.
24 enero 2021 21:34
L' espectacle familiar està molt ben pensat per entretindre els més menuts. Gràcies per fer cultura!
29 noviembre 2020 3:05
Hem vist espectace El lleó de Pamipipa, ens ha encantat! Les mesures al teatre perfectes! Tornarem!
30 agosto 2020 14:18
Anteriormente conocida como Porta4, esta escuela de teatro es de las más reconocidas de Barcelona. Mi hijo de 12 años como alumno de Teatro y Cine, y yo cursando un intensivo con el crack Felix Pons, estamos super motivados. Felicidades a su directora Vero Pallini por hacer realidad este emprendimiento en el barrio de Gracia! ‍️
18 junio 2020 3:50
La meva filla hi fa teatre i n'estem molt contents. Bons docents i bon espai per introduir-se en el món del teatre.
09 junio 2020 0:00
Este es mi 3er año en la escuela cursando formación actoral. La formación es muy buena, notas como creces año tras año. Además el ambiente es fantástico!
08 junio 2020 10:02
Soy alumna de la escuela y estoy muy satisfecha del nivel de formación, de la calidad de los profesores y de su profesionalidad. La recomiendo totalmente.
15 mayo 2020 21:56
Buen lugar para aprender y disfrutar del teatro, muy buenos profesionales y un ambiente maravilloso, llevo un año como alumna y estoy encantada, me gustaría llevar a mi hija también. Por lo que vos los niños se lo pasan bomba y realmente se les enseña interpretación, un diez!
07 mayo 2020 3:47
Molt bon rotllo tothom, un lloc perfecte per aprendre teatre i passar-t'ho genial.
Un espai també molt agradable amb sales acollidores i espaioses. Molt bona acadèmia!
24 abril 2020 22:38
Increible el cambio de Porta 4 a L'autèntica.

Las novedades respecto a la productora de cine.

GRAN IDEA!
18 abril 2020 10:04
Ha sido una experiencia maravillosa.y no sólo para mi nieta! También quienes la acompañábamos hemos disfrutado mucho del espectáculo. Mucho talento, arte y emoción en escena. Gracias!
17 abril 2020 7:01
Mi hijo se forma en L'autèntica desde hace años, es feliz desarrollando la creatividad en esta escuela que le enseña como sacar lo mejor de si mismo. Como dice Verónica Pallini la directora, "un niño que hace teatro es diferente a un niño que no hace teatro"
11 abril 2020 0:05
La sala és molt acollidora, la zona d'espera té un espai de joc per als petits i s'hi està molt bé. Vam anar a veure El gegant del Pi, una història molt bonica de titelles i participativa! La nostra petita s'ho va passar molt bé (7mesos), tot i que no era exactament per nadons perquè hi havia molt de diàleg i no tanta música. La recomanaria per a infants a partir de 2 anyets.
Esperem tornar aviat per altres espectacles!

Com a millora, alguns coixins al terra de la sala estarien molt bé per gaudir més de l'espectacle!

Gràcies per aquest espai! I esperem que funcioni molt de temps!
02 enero 2019 23:21
Fui a ver la casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca y me gustó mucho. Sitio pequeño pero acogedor, volveré a ver otra obra de teatro.
12 octubre 2018 23:15
Gran escuela de interpretación actoral tanto para niñ@s como para adultos.
Con obras de teatro de proximidad. Muy recomendado!
18 septiembre 2018 10:05
Hem rebut molt bona atenció i el professor és molt bo per als nens. El meu fill hi ha estat molt bé durant tres anys!
28 agosto 2018 10:24
Porta 4 és una excel.lent espai de formació per a nenes i nens, la meva filla va començar-hi als 6 i ara amb 12 anys continúa amb el mateix entusiasme, ha tingut diferents professores i totes han estat molt bones formadores. Alhora Porta 4 és una oportunitat per tot el teatre emergent que genera aquesta ciutat, és un espai necessari. El teatre en petit format ens regala grans emocions!
02 junio 2018 17:18
Xulo y confortant. El teatre és força vell, però està molt net i degudament decorat. Hi ha cadires repartides en 5 o 6 files. Les files "estan en graons" o sigui que ningú et tapa al davant.
13 febrero 2018 8:43
Sala de teatro pequeña, para teatro de proximidad. Está algo escondido, pero el edificio tiene su encanto. Variedad de obras con las que sorprenderse por tener al alcance a los actores.
04 diciembre 2017 22:48
Petit i acollidor teatre de Gràcia, ideal per obres de petit format per la proximitat als actors.
La bàscula (només passar la porta del carrer) dona testimoni del seu passat com a fàbrica tèxtil. El patí amb prestatgeries amb plantes li dona un toc molt especial.
04 diciembre 2017 21:45
Pequeño teatro que está un poco escondido por Gracia (está a la derecha de la Parroquia Sant Joan Baptista). Buena opción si quieres ver obras de pequeño formato, de artistas emergentes y a buen precio. Puedes encontrar ofertas en Atrápalo. Dato curioso, solo entrar en el patio principal fijaros en el suelo, hay una antigua báscula para caminones.
16 noviembre 2017 12:39
Porta 4, és un lloc a Barcelona que destaca per la seva programació teatral alternativa i la combinació entre l'aprenentatge en el teatre i la posada en escena de les obres més contemporànies, com per exemple "La nit ens atrapa" de Joan Ramon Gironès.
Llocs així fan que les joves promeses assoleixen oportunitats ben merescudes.
08 julio 2017 18:07
Fantàstic espai creatiu! Descobreix la passió pel teatre als mes petits de casa. Escola de teatre molt recomanable!
13 junio 2017 13:32
Un espai que desconeixia, amb diversos usos: dansa, teatre, perruqueria. Nosaltres varen veure la magnifica obra i muntatge: Diari d' una miliciana. Guerra civil a Mallorca i expedició republicana del general Bayo. Vida quotidiana i inquetuds de les joves milicianes. Actors catalans i algun de mallorqui i autor i director mallorquins.
08 junio 2017 10:16
Hi hem anat dos vegades quan el nen encara no tenia un any i molt bé! Un bon lloc per endinsar-lo en el món del teatre
05 febrero 2017 11:24
Porta4 es un lugar muy creativo para los ninos y con un fuerte componente pedagogico artistico. Caras alegres y felices.
20 enero 2017 16:32
Me encanta el balance de formacion super profesional con el trato tan amable. Magnifica escuela

Escribe una reseña



Calificación general: