26 octubre 2023 17:57
He fet una comanda d'uns documents enquadernats i, a part que m'ha arribat molt ràpid a casa (vaig fer la compra dilluns al vespre i m'ha arribat dimecres al matí), la qualitat de la impressió ha resultat ser excel·lent. La tinta té un color molt viu i els fulls són de paper de molt bona qualitat. A més, el preu és molt just perquè s'adapta a les particularitats del teu document i et cobren per la quantitat específica de tinta que fas servir. Molt bon servei. Felicitats i gràcies!
23 abril 2023 8:34
Amables, buena atención, con buenos recursos, ágil es. Para el tema copias son muy efectivos. Tienen una gran oferta de elementos de oficina y material escolar.
14 diciembre 2022 16:30
La impresion de las fotos sale muy pixelada, y hay una chica joven un tanto desanimada, la atencion al publico por su parte ha sido un poco desagradable, pero hay un chico con muchos pendientes muy majo
31 octubre 2022 7:59
Te obligan a usar el ordenador para imprimir aunque sea solo una pàgina y te lo cobran (0'75+ la impresión)
21 noviembre 2021 21:03
Descubrí su servicio online en cuarentena e hice un pedido: se confundieron y se quedaron documentos encargados sin enviar. He vuelto a hacer otro ahora y me han mandado algunos por duplicado en defecto de los que faltan por mandar. Falta de profesionalidad.
16 octubre 2021 10:09
Cómo resumirlo? El chico que atiende es un 10. No sólo por su amabilidad sino por sus conocimientos. Por eso siempre voy.
13 octubre 2021 11:42
El pedido llegó muy rápido. Buen embalaje. El proceso en la web es muy sencilla. El papel de muy buena calidad. Muy contenta con el pedido. Volveré a repetir sin duda.
25 abril 2021 0:34
Servicio profesional, ágil y con web on line muy intuitiva. Resultado de la calidad, precio, plazo de entrega todo es excelente. Felicidades
09 febrero 2021 16:12
Immillorable. Hem encarregat uns calendaris i han quedat perfectes, molt bona qualitat i entregats el següent dia laborable. Moltes gràcies!
10 agosto 2019 13:16
Molt descontenta amb el tracte del responsable i la dependenta! Aconsello no anar a prop (mitja hora abans) de l'hora de tancament, ja que consideren que no has de ser atès i t'atenen de males maneres tot i que la porta encara està oberta. També aconsello revisar el número de còpies i tarifes ja que cada dependent et cobra diferent pel mateix servei.
26 junio 2019 10:09
Es una llàstima que no puguis portar els teus fulls, ja que tenen poca varietat de fulls macus i els que tenen són molt cars quan vols imprimir un document gran. El tema tinta està molt bé però poques opcions quan no vols imprimir amb el típic full blanc, ja que s'encareix molt
03 mayo 2019 1:39
Uso su empresa como copistería desde hace relativamente poco, pero son extremadamente serios y cumplen como pocos con su palabra.

Hubo un problema con mi primer envío por un malentendido con el día de entrega y me ofrecieron alternativas ipso facto y sin ningún problema, algo que no suele ocurrir actualmente.

Son muy atentos y verdaderamente eficientes.

100% recomendables.
28 abril 2019 10:59
Local nou, molt bona atenció, molt professional, bons treballs, s'adapten a les teves idees.
Des dels seus ordinadors pots imprimir el que vols i fins i tot editar-ho amb total llibertat, també tenen el servei de Print Dossier que et permet fer tota la impressió des de casa, pagar i només passar a buscar el treball a la hora que et sigui còmode.
17 marzo 2019 12:38
Per a tota la gent que es queixa pels 0,18 € en 10 minuts (¡¡ya ves que car! (modo ironic ON) i que han d'utilitzar el PC ells mateixos, és que no poden ser més agarrats i mes cap durs, a sobre tenen la possibilitat d'auto servir-se ells mateixos i no han d'esperar cua, i aqui plorant per 0,18€ cuando en 5 o 7 minuts ja tens suficient per imprimir lo que tinguis que imprimir.pero la question és queixar-se per queixar, ja que el sistema és molt senzill i intuïtiu, i el servei que ofereixen és execelente i els empleats són super amables i t'atenen amb total normalitat, és el millor lloc on pots anar a imprimir, dossiers, fotos, enquadernar etc.amb un 10 em quedo curt per valorar el servei. Moltes gràcies.
26 febrero 2019 22:38
L'atenció és molt bona i ofereixen tots els serveis que un estudiant pot necessitar. Els preus son força alts, no obstant.
11 febrero 2019 8:31
FATAL en quant a la zona d'impremta. En primer lloc arrives i ja t'envien cap a un ordinador on t'has d'espavilar tu solet (fins i tot per trobar on s'endolla el PenDrive) Un cop obres la sessió hi ha un rellotge a dalt que t'indica el temps que portes fent servir l'ordinador i el diner al qual equival (per començar ja et cobren 18 cèntims per la cara). A mi aquests 18 cèntims em seria igual pagarlos si m'ho estigues fent un treballador, però sembla que els treballadors estan de decoració. Has de configurar tu sol totes les opcions de la impresora, en el meu cas ha sigut un cacau, perquè el programa de per si es lent i si vols imprimir moltes pàgines tarda a carregar-se i el temps va contant (I ESTRESSANT-TE). Un cop ho configures has d'anar pel teu compte a la impresora a buscar el que hagis imprimit (a no ser que la impresora piti, que llavors has d'esperar a que els encarregats vinguin i facin el que s'hagi de fer, i no es que siguin gaire ràpids). En quant a encuadernar esta acceptable, t'ho fan ells. Però m'ha semblat molt indignant que t'hagis de fer tu solet tota la "feina" quan els hi estas pagant fins i tot per utilitzar l'ordinador. Els PREUS NO SON BAIXOS. Una estafa, no hi tornaré.
ACTUALITZACIÓ: Hi he tornat a anar i he hagut de parlar amb la noia que despatxa el material escolar perquè és la única simpàtica de la botiga. Ara, si tens pressa ni set passi pel cap entrar. I la gent que diu que els que ens queixem som uns garrepes és perquè els hi sobra la pasta, punt.
14 enero 2019 10:17
Ha de fer tu la feina de descarregar els arxius i a més et cobra el temps que utilitzes l'ordinador per fer-ho! T'haurien de donar d'alta a la seguretat social!
16 noviembre 2018 16:51
El tema d'imprimir le trobat caríssim, ja que a part de la impressió et cobren el temps que estàs utilitzant un ordinador amb el qual t'has de buscar la vida per saber com arribar a imprimir, i al demanar ajuda i explicar-se són bastant lents ja que com tu no saps que tot aquest temps té l'estan cobrant, així s’aprofiten, o aquesta és la impressió que em va donar a mi. Em sembla molt indignant que hagis de ser tu qui ha de fer tota la feina sol, quan estàs pagant fins i tot per utilitzar un ordinador que no t’han mostrat ni com funciona. Els preus no són baixos, ja que de per si et cobren 18 cèntims per utilitzar l’ordinador.

Escribe una reseña



Calificación general: