24 marzo 2023 14:50
Lladres i estafadors. S'han quedat i no han retornat 600 € que van demanar per la reserva a compte dels seus honoraris. El pis està en un lloc on no hi ha cobertura mòbil, cap companyia dona total garantia de cobertura per trucades i tampoc senyal TV, has de pagar apart una antena comunitaria que no van dir durant la visita, ho vem saber després de pagar la reserva per veïns i ajuntament. Al no voler llogar en aquestes condicions i perquè ens ho van amagar, es neguen a retornar els diners. Tenen molt males formes, treien-se el problema de sobre i tirant pilotes fora. Ni han respost mails ni trucades. Són uns impresentables sense professionalitat, des de la comercial fins al cap, David Barniols. Tindran noticies del nostre advocat.
09 octubre 2022 1:52
Una Inmobiliaria molt profesional! David i el seu gran equip et facilitant tots els tràmits! Tornaría a comprar o vendre amb ells!
Gemma Sender
08 enero 2022 21:35
Especializados en 'No se admiten animales de compañía'. Esta poca empatía con familias con mascotas habla claro de quienes son.
01 enero 2022 5:40
Encara esperem que ens confirmin si un pis de lloguer del carrer Santa Barbara de Berga, em estat seleccionats pel propietari, o no.
Poca serietat i poca formalitat; si es cert que porten 40 anys al sector inmobiliari, es que veritablement, els miracles existeixen
31 agosto 2021 11:25
Vaig llogar un pis durant un any i al marxar del pis els amos no em van voler tornar absolutament res de la fiança per un moble amb un desperfecte i em donaven llargues dient-me que em tornarien algo. Probesa no es va preocupar de parlar amb la mestressa del pis per la fiança, ho vaig haver de fer tot jo i sense cap èxit perquè no em van ni tornar contesta ja que els hi és igual, el que els interessa és els diners que hi guanyen i ja està.
30 mayo 2021 5:23
Ens van donar cita per veure una casa a Puig-Reig, el dia abans vem concretar l'hora, i al dia següent ens vem presentar al lloc acordat, no hi havia ningú i no ens van agafar el telèfon ni van contestar el WhatsApp. Vem tenir que tornar sense veure la casa i sense resposta després d'haver-nos desplaçat 80km.

Escribe una reseña



Calificación general: