01 marzo 2024 1:12
Primera vez en esta experiencia y la verdad que estoy encantado. Repetiré seguro en alguna de las otras modalidades porque es realmente un entretenimiento muy divertido.

Mucha interacción con el público, actores vivos y habilidosos.

Lo recomiendo para todos los que les gusten las improvisaciones o pasar un buen rato.
17 enero 2024 0:20
Fuimos hace unos días y desde que entramos hasta la salida fue un no parar de reir.Original, divertido, las actrices se lo curran, unas cracks! Recomendable 100%Con ganas de volver.Nos encantó!
15 noviembre 2023 15:02
Buenas noches, acabamos de salir del espectáculo y lo primero que tengo que decir es: OLÉ POR ABSOLUTAMENTE TODOS, HA SIDO UN ESPECTACULO IMPECABLE! Hemos ido 5 personas y no hemos parado de reírnos desde el minuto 1 hasta que hemos salido. Mi pareja y yo somos de Almería y lo primero que hemos hecho, ha sido mirar si hacíais algún espectáculo cerca. Sin ninguna duda volveremos y vendremos a veros. MUCHISIMAS FELICIDADES POR QUE SOIS INCREÍBLES!
07 septiembre 2023 7:09
08/09/2023 fuimos al teatre Neu a ver este show. Muchas risas durante todo el espectáculo y muy buena actuación de parte de los actores y actriz.
05 agosto 2023 0:42
No lo había visto nunca y es una experiencia muy divertida y agradable. Unos grandes actores, MUY recomendable. Puedes verlo tantas veces como quieras que saldrás con la misma sensación de haber pasado un gran rato.
30 mayo 2023 20:07
¡Brutales! Siento que siempre que salgo me parece que he visto el mejor improshow. ¡Son unos artistas de los pies a la cabeza! Te ríes desde el principio al final. ¡Nos vemos en la próxima!
26 marzo 2023 3:00
Ja he anat 2 cops i tots 2 cops he rigut molt i ho he pasat genial val la pena anar a veureu jo tornare segur
14 febrero 2023 12:45
Van venir a casa el dia de Reis
per una festa d'aniversari de 60 anys i va ser fantàstic! Grans professionals i vam riure mooolt. Recomanable 100% per una celebració diferent!
02 enero 2023 20:18
Espectacular, contratamos Planet impro a domicilio para una fiesta de cunmpleaños. Increíbles Javi y Aleyda! Cómo pudieron captar, con el cuestionario que les pasamos por mail l, a esencia de nuestra familia, como si nos conocieran
Ya los había visto en Teatreneu pero para fiestas privadas totalmente recomendable 100%, triunfo asegurado
29 septiembre 2022 23:34
Una experiencia increíble. He ido varias veces al teatro a disfrutar de su espectáculo Improshow y siempre es diferente y sorprendente. Muy recomendable. Logran crear un ambiente y conexión especial en la sala y con el público.
28 julio 2022 19:11
Bon dia!
El passat 23/4/22 ens vam casar i les meves millors amigues van decidir fer-nos un regal en format experiència i original, un record d’un dia tan especial.
Sincerament, en aquell moment, no em va agradar: vaig tenir la sensació que era un espectacle que no atreia l’atenció dels convidats, es va fer llarg i no va conectar gens amb el públic; més aviat semblava una performance d’uns monitors amb el seu grup d’esplai. De veritat, crec que no va estar a l’alçada. He trepitjat molts escenaris i sé de què parlo. Ara bé, no hauria dit res per respecte a les meves amigues, que ho van fer amb la millor de les intencions i el desig que tinguéssim un record inoblidable. Però pel que no passo és amb el que us justifiqueu:
- bolo molt difícil per la falta d'organització que ens vam trobar. Què esperàveu? Camerinos? Era una sorpresa, nosaltres no sabíem que vindríeu. Tot i així havia escenari, equip de so. Manca d’organització en tot cas, la vostra.
- Les condicions meteorològiques? No cal parlar!
- Canvi d'ubicació a mitja actuació? Perdoneu, l’escenari no es va moure de lloc. No hi va haver cap canvi. Era l’escenari del que disposavem, si necessiteu uns requeriments mínims, els heu de garantir vosaltres.
- nens llençant-nos pedres: tens raó, el nen que llençava pedretes va ser degudament renyat pels seus pares. Ara,
- persones pujant a dalt de l'escenari? Això és mentida! I cridant en mig del bolo? Sense que ningú fes res per controlar-ho? Us heu preguntat per què no vau captar l’atenció del públic?
- Amb aquest panorama no creiem que els assistents no estiguessin gaire atents perquè l'actuació no cridés l'atenció, sinó perquè ja no estaven predisposats a gaudir de l'espectacle des de bon principi: PERDONA, PERÒ AIXÒ NO US HO TOLERO, NO US PERMETO QUE INSULTEU ELS MEUS CONVIDATS! El públic és sobirà i decideix el que li agrada i el que no; tampoc estaven predisposats per que un mag aparegués fent trucs i un espectacle de
màgia impressionant, al qual ens vam rendir tots, grans i petits!
- vam fer la dedicatòria a la núvia tal com ens vau demanar. Només faltaria! Quina barra!

Sou un equip molt jove i amb una llarga trajectòria pel davant. Espero que la crítica us sigui constructiva i una mica d’humilitat, per que el vostre sector és molt competitiu i el boca-orella pot resultar implacable.
Sort!
28 julio 2022 17:07
Contratamos a Planeta Impro en nuestra empresa con motivo del día Mundial de la Seguridad y la Salud en el Trabajo y fue todo un acierto.

Desde la organización del propio evento hasta la realización y cierre del mismo la actitud y trabajo de todos sus integrantes han sido magníficos. Súper atentos al detalle y los actores sencillamente geniales. Todos los trabajadores de la empresa acabaron muy contentos y fue un rato de risas increíble.

Muy recomendables!
16 julio 2022 15:06
El passat dia 23/4 varem contractar un espectable per un casament el qual va ser un desastre. Uns diners molt mal gastats (i bastants) a part del disgust de les persones del casament, tant les que ho haviem contractat, com la resta de public present i els nuvis. Diria mes, l a tuacio dela 2 actors d IMPROSHOW van trencar el ritme divertit que portava el casament. Tot i les resenyes i trucades improshow no admet cap culpabilitat…. Tot va ser culpa de la gent del casament…. Quina poca humiltat per la vostra profesio, diu molt de la vostra companyia. Costa tan poc ser amable i arribar a un acord quan el public s ha queixat…alguna rao tindrem! Pero com la veritat sempre surt, segurament aixo us tornara a passar, algun altre event sera un desastre per la poca vostra profesionalitat. Lectors de ressenyes si esteu pensant en llogar l actuacio, aprofiteu els vostres diners per un altre cosa!
28 junio 2022 11:41
Una experiencia súper recomendable. Los actores increíbles. Solicitamos un impro personalizado y fue ESPECTACULAR
¡100% recomendable!
28 junio 2022 11:14
Els actors Jose i Angel ens van fer passar una tarda molt divertida i plena d'humor a les festes de Pla de la Font (Lleida). Recomanem ImproShow perquè tant nens com grans ens ho vam passar de 10. GRÀCIES per venir!:) :)
10 junio 2022 9:15
Bon dia, respecte la ressenya de l'Ariadna Roca, dir q jo sóc qui va contractar Planeta improshow pel casament d'una de les meves millors amigues el dia 23 d'abril donat que havia vist aquest espectacle fa tres anys el casament de la meva germana i per tant sabia que contractava un espectacle d'alta qualitat però no va ser així finalment. Haig de dir que no és cert que els actors se'ls canviés d'escenari perquè des de que van arribar al principi només va haver-hi un escenari on va actuar un mag, un grup de música i aquests actors en concret. (tinc la grabació i es pot comprovar que no va existir cap canvi d escenari). Els vaig rebre personalment, els vaig agraïr que haguessin vingut, l'ambient era d'acolliment i agraïment, però l'espectacle independentment del temps (amb molts mails previs i algunes converses telefòniques ja s'havia informat de que seria un espectacle a l'aire lliure) i de que quatre nens van tirar 4 pedretes de la gravilla del jardí, no va estar alçada ni molt menys del que esperàvem, el nivell va ser molt baix i de molt poca professionalitat. Després de tota l'enquesta que vam passar amb dades dels nuvis es van utilitzar molt poc recursos, donava la sensació que s'ho havien preparat dos dies abans.si jo hagués estat en el Teatreneu davant d'aquest espectacle m'hauria aixecat de la butaca i hauria marxat. És probable que en altres ocasions o en moltes ocasions funcioni i que en el teatre, amb vuit actors funcioni, però sempre s'ha de garantitzar el mateix nivell; potser altres vegades i també hi hagi gent que s'hagi emportat una gran decepció i no us hagi dit res, no vol dir que aquesta sigui la primera vegada ni la única. Quan diem que ens va costar més de 1.000 euros és així, el suport tècnic i l'espectacle en si ;jo ja havia estat parlant durant molts mails i per telèfon de que era una masia on havíeu de disposar vosaltres del vostre suport tècnic. Sí oferiu aquest servei heu d'estar preparats per aquestes situacions encara que plogui o nevi o que hi hagin quatre nens que tiren quatre pedretes o que hi hagin quatre persones que no escoltin i parlin, si no podeu oferir un bon nivell, no oferiu aquest servei per tant a nosaltres sí que ens va costar més de 1.000 euros tot plegat i és el que vam contracte i per tant per nosaltres són més de 1.000 euros llençats a la clavaguera, perquè del nostre regal de noces de quatre amigues i la decepció ha estat enorme per tots els assistents.
Espero que la vostra resposta no sigui només un "ens sap greu" i que en aquesta ocasió considereu que és normal que ens hagueu de tornar l'import de l'espectacle perquè finalment podem fer un regal de noces com es mereix la nostra amiga que no li hem pogut fer.
Gràcies
Ara llegeixo la resposta a la.meva ressenya. La conversa d ahir per telèfon va durar uns 20 Min perquè la situació ho requeria. No era una exposició de punts de vista, sinó tambe una queixa i reclamació. Les condicions de contractació estaven clares des del principi, però aquest no és el tema.
Bé de moment no he rebut cap mail com veu dir què faríeu per donar resposta a la nostra queixa.
Espero rebre la vostra resposta en breu.
Gràcies
24 mayo 2022 1:37
El pasado jueves 21/4/22 tuvimos una cena de empresa y contratamos a Improshow. Vinieron Patrick y Nuria. Que bien lo pasamos! Son unos profesionales como la copa de un pino. Nos reimos muchisimo, todos lo pasamos genial. Pero que ingenio tienen! Quedaron todos encantados y se divirtieron muchisimo. Para repetir la experiencia. 100 % recomendables.
21 mayo 2022 13:55
Avui han vingut dos actors a la boda i la veritat que no han fet molta gracia i sha fet pesat. La gent ha començat a parlar i els novios tampoc estaven molt atents perque no atreien la atebció del públic, eren molt dolent la veritat, no hi havia nivell. En canvi vaig anar a una altre boda i van venir uns altres actors de la metexa empresa i ho van fer molt millor. A més el preu em sembla un insult, la veritat que pagar més de 1000euros és un robo osigui els actors ho han fet fatal sobretot la noia NURIA que feia -0 gracia i era molt pesada i no parava de interrumpir al pobre noi. Ho han fet molt més curt del que han dit, tot i que no m'extraña pa tothom al final estava passant i només han aplaudit 4 nens. Smblaven poc formats i no valen per això. També tota la informació i formularios que haviem de fer, dobcs ha sigut molta feina de part nostre i no han fet servir casi res de això osigui molt poc treballat tot i poc professional. Ha estat una gran decepció perquè era un regal que hem fet als nubis i ens heu fet quedar fatal i em sentit vergonya de havervos contractat. No hi ha dret que els responsables enviin a gent aixi, ja que haurien de tenir tots el mateix nivell. Quan em van dir q es casaven veu ser el primer regal que vaig pensar en fer ja que, ens va agradar molt el ultim cop, els altres si que eren actirs de veritat. Osigui, informeu a la nuria que es replantegi la seva vida progessional, ja que segur q te més futur treballant de una altre cosa, que no tingui res a veure amb el teatre. QUINA RABIA, QUINA VERGONYA.moltes gracies per haver llegit aquesta reseña, ja que per més que ara estigueu enfadats, us servirà per canviar el sistema i el reparto.
23 marzo 2022 11:08
He ido para el 14 de febrero al especial que tenían, y me ha encantado. Su improvisación es muy buena, te hacen reír mucho y me encanta la interacción que tienen con el público. La verdad es que lo recomiendo mucho pero muchísimo, y felicito a todos y cada uno de los miembros de improshow por su trabajo!
19 marzo 2022 10:21
Us hem anat a veure al Teatre Ateneu, i ens ha encantat! Moltes felicitats, érem 5 persones i vam riure molt!:)
L'única pega que vam trobar és que ens hagués agradat que fos en català. Ens estan remarcant molt que no deixem de banda la nostra llengua o desapareixerà, i creiem que és important que també es vegi reflexat en la nostra cultura.
15 febrero 2022 13:23
Espectacular, ho recomano moltissim tant per anar amb familia, parella, o amb amics.
Els actors son fantastics, repetirem segur!
13 febrero 2022 0:02
Todo un planazo para el fin de semana!
Siempre recomiendo mucho ir a mis amigos, y los que me han hecho caso han salido encantados. Toda una experiencia muy divertida
01 agosto 2021 14:59
Magnífica experiencia. Los he visto ya 6 o 7 veces en los últimos años.
Son brillantes, de mente rápida, intrépidos, y sobre todo imaginativos.
Una manera muy económica, pero muy muy divertida de pasar una velada con amigos.
Ideales para fiestas privadas de empresa.

Escribe una reseña



Calificación general: