10 febrero 2023 13:14
Molt content amb les sessions que vaig compartir amb ell. Em va ajudar molt a veure les situacions i els problemes des de Unaltre punt de vista i mirar de gestionar-ho diferent. Metodologia molt amena i molt bona complicitat.
19 enero 2023 0:16
Adrià és un gran professional i una gran persona. Disposa de coneixements amplis en diversos mètodes de psicoteràpia. A partir d'elles, pot facilitar eines de millora i creixement personal adaptats a cada persona.
06 enero 2023 10:47
Adria, es un gran profesional. Tiene una increíble capacidad para escuchar lo cual valoró muchisimo. Es muy paciente y tiene una energía súper positiva. Siempre está dispuesto a guiarte para sacar tu mejor versión y se nota que disfruta el verte crecer y evolucionar en tus disficultades. Se nota que ama lo que hace y que dá lo mejor de él!
Seguiré asistiendo a sus consultas por siempre!
Gracias por todo Adria!
05 enero 2023 12:30
Me ha aydado mucho, porque ha acertado enseguida con los temas qye me preocupavan. Gracias Adria
21 diciembre 2022 12:03
Ja a la primera visita em vaig sentir com a casa, tracte molt proper i professional. Em va donar eines que realment utilitzo en el meu dia a dia. Molt content.
08 agosto 2022 3:12
Adrià és un professional, i sobretot una persona, que es mostra molt propera i et proporciona eines i estratègies que et fan reflexionar, amb la qual cosa t'ajuda a per poder canviar, rectificar i/o millorar la situació personal per la que estàs passant.
04 julio 2022 6:32
Adrià va arribar de casualitat, es a dir. El que més a prop estava, llegint les ressenyes que tenia i revisant la seva web.

La primera impressió: trucada per si et puc ajudar o no, sino. Et recomane a algú. Que significa? No ve pels diners.

El moment que estava atravessant era convuls, sabia que em passava alguna cosa però no sabia el que. A poc a poc, treballant molt em va ajudar a descobrir el que em passava. M'ha ajudat a donar-li la volta i a prendre decisions. Tot amb temps i deixant que ho descobrira per mi mateixa i. Adaptant-se a la meva forma de ser i fer.

Ara. El truque quan necessite per fer el que he batejat: sessió d'higiene mental.

Gràcies Adrià.
05 junio 2022 1:06
Una persona molt amable, empàtica i que em proporciona un espai on puc expressar-me sense por a ser qui soc. M'està ajudant molt en el procés de descobrir-me i em dóna eines per al dia a dia. També m'ajuda a afrontar-me amb les meves pors més profundes i el més important, em sento realment escoltat i comprès.
21 noviembre 2021 9:10
Adrià és un professional que sap escoltar i entendre la situació del pacient. A partir d'aquí i d'una manera molt propera et proposa eines per millorar, sense ser intrusiu.

Personalment, visitar a l'Adrià m'ha fet reflexionar i obrir la meva visió de les coses. Sens dubte, el recomano!

Escribe una reseña



Calificación general: