14 marzo 2022 19:37
Helena es una excelente psicóloga, la cual me está ayudando mucho a conocerme a mi misma y a gestionar mis emociones. Tiene mucha flexibilidad, adaptándose a la situación de cada uno, además de un gran grado de empatía, lo cual se agradece de cara a abrirte en una terapia de este tipo. ¡100% recomendada!
07 marzo 2022 21:23
L’Helena m’està acompanyant en un procés de coneixença de mi mateixa i a entendre més bé la gent que m’envolta, que fins ara m’havia fet molt respecte treballar-ho. Les seves reflexions constants em creen una obertura de mirada a l’hora d’afrontar el meu dia a dia podent verbalitzant més les meves emocions i sentiments.
Em sento molt acompanyada, gràcies Helena!
04 febrero 2022 2:43
Portava molt de temps plantejant-me demanar ajuda professional i començar amb l'Helena va ser, sense dubte, la millor desició. Dóna molta seguretat per poder obrir-te sense tabús. Molt comprensiva i propera, ideal per sentir-te cómode parlant del que més te preocupa. Molt recomanable!
22 diciembre 2021 5:18
Me ha ayudado mucho, la he recomendado a todos mis conocidos. Chokran Helena, gracias por todo.
12 noviembre 2021 23:13
Les seves grans virtuds com l'empatía i el caràcter proper fan que t'ajudi a deixar-te anar i així poder avançar en la teràpia. Super contenta d'haver superat el meu problema i hi tornaria sense pensar-ho, gràcies guapa!
09 abril 2021 17:37
És molt bona professional, empàtica, sap escolta, et sents molt bé i còmoda, et transmet confiança i fa un bon acompanyament psicològic.
25 febrero 2021 11:56
Excel·lent professional, amb molta formació i experiència, actitud respectuosa i escolta activa per poder-te oferir un servei amb la màxima qualitat. Et transmet confiança i et fa sentir còmode i validat en tot moment,

Escribe una reseña



Calificación general: