23 diciembre 2023 16:35
Xavi me ha ayudado muchísimo. A veces es difícil decidirse y elegir psicólogo, pero en mi caso fue un acierto y por eso quiero recomendarlo. Es un gran profesional y su manera de acompañarme durante todo el proceso ha hecho que me sienta escuchada y comprendida. Siempre tiene la palabra exacta para que entiendas mejor tu situación y de esta manera hacerte reflexionar. Además, hace que cada sesión valga la pena gracias a su cercanía y todo su conocimiento.
01 noviembre 2023 21:46
La teràpia amb el Xavi ha sigut un abans i un després a la meva vida. Havia anat a altres psicòlegs abans i sense jutjar la feina dels altres, amb el Xavi vaig saber que era ell des del principi. Han estat 2 anys de teràpia i molt orgullosament dic que soc i segueixo en camí de ser on vull estar, amb mi i amb la meva vida, sent un lloc totalment contrari quan vaig començar teràpia. És avui dia que continuo aplicant i recordant les eines que hem aconseguit implementar junts que me n'adono encara més de lo revelador que ha estat el procés terapèutic. La mirada holística, no jutjadora, l'acompanyament que fa on ets tu qui fa la feina, però la fas gràcies al que sorgeix a través d'ell, el respecte i el tacte, la valoració constantment positiva que fa del que fas tu com a pacient.si estàs llegint això perquè t'han recomanat al Xavi o et planteges començar aquest camí terapèutic amb ell, et diria que ho provis sense dubtes. Eternament agraïda
02 octubre 2023 0:45
En Xavi és molt bon professional. Després de 7 mesos fent sessions amb ell, m'ha ajudat molt! Ho agraeixo i recomano molt!
04 septiembre 2023 19:02
Eltratamiento ofrecido por Xavier Pérez es un espacio de encuadre seguro, donde pude encontrar hallazgos significativos para entenderme en mi condición humana poder sanar y transformar mi ser vulnerable poderoso.
22 mayo 2023 0:50
Xavier es muy comprensivo y amable, un profesional! Recomendaría su consulta a todos que necesitan un apoyo, una ayuda o simplemente ordenar lo que tenemos a dentro. A mi me ha servido mucho y estoy muy agradecido!
26 enero 2023 10:19
Xavier ha sido un apoyo fundamental para superar problemas laborales.
Se trata de un excelente profesional, capaz de hacerte comprender situaciones y darte pautas para afrontarlas.
09 julio 2022 21:07
És la primera vegada que anava al psicòleg. Al principi va ser molt difícil, ja que tenia por de sentir-me jutjada, per la societat en general, pel fet d’anar a teràpia. Sembla que això és habitual el primer cop. Tot i això, donar el pas va ser, com deia, difícil, però el Xavier va fer que em sentís còmoda ràpidament, i va saber guanyar-se la meva confiança. La terapia em va ajudar a passar a través d'un moment vital una mica complicat, i sempre li estaré agraïda al Xavier per la seva ajuda.
19 junio 2022 11:00
Estoy mucho mejor que cuando empecé, Xavi es un excelente profesional y me ha ayudado a comprender mejor mis emociones. Cuando me tuve que ir de Erasmus se mostró flexible y me ofreció la posibilidad de seguir las sesiones online, lo cual agradezco muchísimo!

Escribe una reseña



Calificación general: