07 septiembre 2022 8:49
Servei molt humà, atent i amb molta professionalitat. Fa 2 anys que l'estic fent servir i l'Emma m'acompanya en tot moment en moments vitals molt complicats i on la meva ment no em deixa viure plenament la vida i m'ajuda en tot moment en aquestes decisions i pensaments que em fan patir i no em deixen gaudir del moment. Per a mi haver trobat aquest recolzament i suport ha estat increïble perquè m'ha ajudat molt a treballar en mi mateix i a veure que passava amb la meva vida i poder dedicar-me temps per a mi i la meva salut mental.
Estic sempre agraït a l'Emma i tot el seu equip i encara segueixo amb la teràpia per a poc a poc poder gaudir de la vida sense patiment
21 junio 2022 23:22
Uffffffff! Després d'uns anys molt incerts intentant sortir d'una depressió llarga i costosa, per circumstàncies adverses vaig haver de canviar de psicòleg; les persones que hem hagut d'afrontar aquest tipus de canvi a mitja teràpia sabrà que és un moment molt delicat i no sempre aconseguim tornar-nos a obrir a un altre professional desconegut, és com tornar a començar de nou.
Però no va ser així amb l'Olga de Psigma, des del primer minut em vaig sentir acompanyada i confiada, en poques setmanes ja ho veia tot d'un altre color! Estic súper agraïda d'haver-la trobat!
08 noviembre 2021 12:13
Una pila de recursos per afrontar les pors i aprendre a gestionar-les. L'acompanyament es immillorable!
21 octubre 2021 7:22
Jo no creia amb els Psicolegs.fins que vaig conèixer Psigma Girona de la mà de la Maria Sàbat! Gràcies pel tracte rebut ara i sempre. Una abraçada.
15 octubre 2021 21:58
Hi vam arribar com a última oportunitat per la nostra relació de parella i va funcionar. La teràpia ens va anar molt bé a nivell personal i com a parella. No havíem anat mai a un lloc així i ens hi vam sentir molt còmodes
28 septiembre 2021 19:10
Molt agraïda a Psigma, en concret a l'Olga per acompanyar-me, per a guiar-me en aquest procés. Moltíssimes gràcies!
24 julio 2021 0:42
Hola, ha set unas consultes ke m'an anat molt be i el tracta ha set molt cordial, sobre tot la segona visita ke vaig fer, ba ser una experiençia molt maka
09 junio 2021 17:31
Per mi Psigma i la professional que m'acompanya, Maria Sabat, ha estat el meu espai durant el procés de fertilitat i ara amb l'embaràs. M'ha ajudat a apendre a viure la realitat amb acceptació i amor, a tenir el meu espai on poder fer buidatge i agafar eines per continuar vivint la realitat amb els peus a la Terra.
29 mayo 2021 8:57
Gràcies a Psigma i en especial a la Maria per respondre a la meva demanda de manera ràpida i amorosa. En un moment d'angoixa vaig trobar un suport afectiu, càlid i molt reparador. Després, en les sessions em vau ajudar a empoderar-me o fer conscient i valorar les meves capacitats. També a acceptar les meves debilitats. Possar en valor tot el que em passava i a legitimar-ho. M'heu ensenyat a mirar la vida, ha mirar-me des d'un altre punt. Ampliar el focus. Moltissimes Gràcies. Sé que hi sereu si us torno a necessitar.
18 mayo 2021 23:26
M'he sentit molt còmoda amb els professionals que m'han atès (amb l'Olga en especial, que és amb qui he tingut més contacte). Recomano se'ns dubte aquest centre!
18 mayo 2021 18:23
Molt agraïda a Psigma, en concret a l'Olga per acompanyar-me, per a guiar-me en aquest procés. Moltíssimes gràcies!
16 mayo 2021 18:08
He tingut el plaer de topar-me amb un excel•lent centre on realitzar teràpia. Molt content amb els meus propis resultats i tota l'ajuda rebuda per part de l'Olga.
29 abril 2021 20:13
Molt contenta i agraïda del camí que he recorregut a Psigma Girona acompanyada de la Maria Sàbat. No recomanaria un altre centre de psicoteràpia que no fós aquest ni una altra psicòloga que no fós la Maria. Una professionalitat i un tracte inmillorable. Moltes gràcies per tot!
26 abril 2021 17:16
Encantada amb la rapidesa de donar visita, l'amabilitat, la comoditat i, com no, amb el tracte del psicòleg rebut (en el meu cas en Jordi). Molt contenta i agraïda amb el servei:)
25 abril 2021 10:30
A Psigma fan un servei professional curós, personal, flexible i molt agradable. Si mai heu d'anar a teràpia, us ajudaran a fer-vos sentir còmodes.
18 abril 2021 15:04
Estic molt contenta i agraïda de sentir-me acompanyada per la Maria Sabat, es una molt bona professional i molt propera, m'agrada molt. Us la recomano!
Les sesions tant en el centre com per skype son enriquidores.
13 abril 2021 3:10
Profesionals de nivell i entorn comode per poder parlar amb tranquilitat.heu esset de gran ajuda per a mi
02 noviembre 2018 6:15
Molt agraída al centre Psigma, i en especial a l Olga, per ajudar me i amb la tranquilitat de saber que sempre pots comptar amb ells, mil gràcies!
07 julio 2017 21:27
Un gran trato, muy profesionales! Sobretodo a David que me ha solucionado muchos problemas! Un gran equipo!
28 abril 2017 11:48
Molt satisfet. En acabar el treball, m'he sentit reforçat i content amb la feina feta i el servei rebut. Gràcies per tot!

Escribe una reseña



Calificación general: