28 agosto 2023 23:05
Pau i tranquilitat, bona vibració i energía.
Amb la Mar et sents segur i pots obrir tot allo que tens dins i no saps com ni quan treure-ho. Ella t’ajuda a gestionar-ho i entendret com ets, sense jutjarte.
Una experiencia per viure sense dubte!
31 octubre 2021 11:50
Rebre atenció psicològica no és admetre que has perdut, és aixecarte d'una caiguda i buscar la manera de ser més feliç amb la vida que duus i les responsabilitats del teu dia a dia.

En el meu cas, tenia dificultats per saber quin era el meu lloc dins de la meva feina i de casa meva. Estava malament amb la meva parella i descontent amb el que la feina m'oferia. Sabia que necessitava ajuda d'algú que em pogués donar les eines necessàries per poder fer-hi front, i vaig demanar a la meva cosina que em fes teràpia. Ella és psicòloga, pero la seva especialitat no tractava sobre els problemes que se'm plantejaven, així que em va donar el contacte de l'Anna Perelló, d'aquest mateix centre, perquè em dongués un cop de mà, però no podía atendre'm i em va acabar ajudant l'Aleix Hildebrandt.

Ha sigut una teràpia relativament curta, 3 sessions, però la manera d'enfocar els meus problemes i evitar tot allò que em feia infeliç ha sigut gràcies a ell, a la seva capacitat de posar-me contra la paret, d'identificar i rebatre les contradiccions dels meus discursos, i donar-me les eines i la confiança que necessitava per esvair els meus temors i corregir els meus errors. Tots dos hem posat de la nostra part i el resultat final és molt satisfactori. He donat un gir de 180º en l'enfoc que li estava donant a la meva vida en molts aspectes.

Gràcies, Aleix en aquest cas particular, i al centre Psigma en general, pel servei tan excel·lent que he rebut.
05 noviembre 2017 8:50
A Psigma Manresa hi he trobat professionalitat i passió per la psicologia clínica
28 septiembre 2017 7:31
Vaig conèixer l´Anna Perelló fa un temps. Tracte professional i proper, totalment recomanable!
27 mayo 2017 7:08
Demanar ajuda en moments difícils de la vida val la pena. Si opteu per Psigma fareu una molt bona elecció. Jo he tornat a néixer.

Escribe una reseña



Calificación general: