18 enero 2023 5:01
Avui per la tarda he anat a la Biblioteca, la veritat que l’experiència ha sigut força negativa. Desde el meu punt de vista, una biblioteca ha de ser un lloc silencios, doncs la de la bisbal es tot el contrari. Hi havia una família amb una nena petita que no parava de plorar, primer és responsabilitat dels pares si veus que no para de plorar fer alguna cosa i després si aquests pares no fan res potser intervir el personal de la Biblioteca pq pot molestr a algú… Jo he anat a estudiar i he hagut de marxar perque no hem podia concentrar. Acostumo a anar a Biblioteques i veure bebes plorant no m’habia trobat mai.
21 noviembre 2022 7:25
Hola vengo a decir que me echaron sin razón aparente personalmente creo que son racistas porque ya saben que soy árabe creo que lo que han echo está mal
12 mayo 2021 22:22
Bon dia a mi personalmente és molt acollidora la biblioteca i el personal molt eficient i agradable, una passejada per dins i anar a buscar un llibre és molt enrrequido.
22 octubre 2020 8:08
Molt bona il·luminació, hi ha unes finestres grans i la llum natural és ideal, un bon wifi i els llibres estan en bon estat
06 octubre 2019 4:05
Un bon exemple d'arquitectura noucentista, obra de Joan Roca Pinet, els antics escorxadors de la Bisbal han patit una ampliació, pendent d'inaugurar. Sigui com sigui, la nova biblioteca, situada al final del passeig, és un far de cultura que acompanyarà el lleure dels petits i la permanent formació dels grans que hi arribin després d'una caminada ben agradable sota els arbres.

Escribe una reseña



Calificación general: