29 abril 2023 16:46
La millor panoràmica de la Catalunya Central, des d'on pots veure en un dia clar: el Moianès Nord, Sant Llorenç -la Mola, Montserrat, el Pla del Bages, el Lluçanès, el Montsec, la Serra del Port del Compte, el Berguedà Sud, Puigllançada, el Puigmal, els pics de l'olla, el Canigó, els cingles de Tavertet, el Montseny. Un lloc increïble a només 1010m alçada i al mig de Catalunya. Actualment museïtzat amb plafoneria i bancs per seure. Hi ha un punt geodèsics i una creu cristianitzadora. Si esteu pel Moianès val molt la pena.
26 marzo 2023 14:50
Agradable y accesible colina de poco más de mil metros de altura. Tan solo hay que recorrer un kilómetro desde el monasterio para poder disfrutar de sus plácidas vistas. La cordillera donde se ubica se llama "el serrat dels lliris" por la flor que habita en ella: El narciso de los poetas ("Satàlia" o "Lliri de la mare de Déu"), cuya popularidad está relacionada la plaga de langostas que asoló el municipio en Junio de 1481.
La zona coincide también con una de las rutas del camino de Santiago en Catalunya, el cual parte desde la Junquera o el Port de la Selva.
14 marzo 2023 20:28
Mirador que està 1017 mts d'alçada. Desde la creu te unes vistes impresionans. Un bon lloc per visitar quan es visita a L'Estany.
23 enero 2023 1:34
Je n'ai pas réussi à mis rendre il y avait une clôture électrique qui traversait le chemin
02 febrero 2022 23:27
Hi ha una bona pujada, però curta, però també s'hi pot arribar amb cotxe. Val la pena pujar-hi si es va a visitar l'Estany. Si tens sort d'anar-hi un dia asserenat tens vistes de mig Catalunya!
10 agosto 2020 13:26
La millor panoràmica de la Catalunya Central, des d'on pots veure en un dia clar: el Moianès Nord, Sant Llorenç -la Mola, Montserrat, el Pla del Bages, el Lluçanès, el Montsec, la Serra del Port del Compte, el Berguedà Sud, Puigllançada, el Puigmal, els pics de l'olla, el Canigó, els cingles de Tavertet, el Montseny. Un lloc increïble a només 1010m alçada i al mig de Catalunya.
30 mayo 2019 14:51
Passejada que porta a un excel·lent mirador del Pirineu, serralades prelitoral i transversal i la Catalunya central
14 mayo 2019 16:42
Sitio estrategico geológicamente y paisajísticamente
Aunque pillamos mal día, con niebla, este sitio se ve que es digno de ver los días soleados, pues ves casi todos los sitios emblemáticos de Cataluña, como pirineos, algunos parques naturales, Montserrat, etc. Además, está a más de 1000 mts de altura, pero llegar a él casi sin darte cuenta y ya estás. Tiene un punto geográfico que se usaba antiguamente para realizar mapas topográficos y es el punto más elevado de todo el municipio de l'estany. Además, hay bancos para sentarse y una fotografía antigua. Visita obligada para los senderistas.
23 junio 2018 0:18
La millor panoràmica de la Catalunya Central, des d, on pots veure en un dia clar: el Moianès Nord, Sant Llorenç -la Mola, Montserrat, el Pla del Bages, el Lluçanès, el Montsec, la Serra del Port del Compte, el Berguedà Sud, Puigllançada, el Puigmal, els pics de l'olla, el Canigó, els cingles de Tavertet, el Montseny.
03 abril 2018 1:55
Puig de molt fàcil accés des de la població de l'Estany. Cim acollidor, amb bones vistes i ben conservat.

Escribe una reseña



Calificación general: