16 enero 2024 5:07
El mejor abogado que hay en osona tuvimos un problema familiar i lo resolvio con mucha profesionalidad lo recomiendo a cualquier persona que necesite un abogado le he puesto cinco estrellas porque no he podido poner diez
24 octubre 2023 5:35
En Joan Puigdecanet m'ha fet una excel·lent gestió. Vaig demanar-li assessorament legal d'una compraventa, va negociar-me directament unes condicions més favorables i segures per mi i em va modificar el contracte la mateixa nit per realitzar l'acta de compraventa el dia següent. 1000 gràcies!
05 septiembre 2023 14:08
L’Anna Puigdecanet és una advocada excepcional. Des del primer moment que vaig entrar al seu despatx vaig sentir una gran tranquilitat de trobar-me davant una excel·lent professional. Coneix molt bé l’ofici, es nota que li ve de família. Tot el que va anticipar que passaria, va acabar passant. Sempre va un pas per davant de la part contrària. A tot això, voldria destacar també la gran empatia que va mostrar en tot moment.
Moltes gràcies Anna, eternament agraït!
03 febrero 2023 15:01
Gran equip de professionals, molt atents i respectuosos. S'han adaptat molt bé a les meves necessitats i han gestionat el meu cas molt eficientment. Recomanables 100%. Gràcies a tot l'equip.

Escribe una reseña



Calificación general: