14 septiembre 2023 1:37
Arribo des de Valldoreix per comprar un sac per la poda (25€) i només accepten efectiu, casualment aquell dia no en portava. Agafar el cotxe i buscar un caixer al centre de Sant Cugat per treure diners, amb la contaminació i pèrdua de temps que això implica. A més mentre s'agafen les teves dades o les verifiquen t'has d'esperar al costat d'una finestra a ple sol. Crec que es podrien facilitar més les coses.
24 agosto 2023 20:58
¡Recomendado!

Fácil acceso desde las principales vías de Sant Cugat. Estacionamiento de buen tamaño para dejar. MUY LIMPIO y ordenado. Camino de entrada disponible para traer muebles grandes con su automóvil. El personal fue muy servicial. Hay carritos disponibles para usar en la propiedad para sacar artículos pesados ​​de su automóvil en lugar de llevarlos a las áreas de entrega.

Contenedores claramente marcados y personal en el lugar para clasificar artículos. Los miembros del personal nos preguntaron si teníamos una tarjeta de puntos y se aseguraron de que no perdiéramos puntos.
23 mayo 2023 2:04
Porto moltes coses a la deixalleria des de sempre perquè el projecte de l'Ambiteca em semblava genial.
Una cosa que tu no utilitzes pot ser útil a una altra persona.
Abans de la pandèmia estava tot classificat, els nens elegien les seves joguines (vaig acostumar al meu nét a portar joguines "de petit" i mirar si hi havia alguna cosa per a la seva edat, sempre venia amb un cotxet o qualsevol altra petita cosa encantat d'anar al "super on no es paga”.
Les últimes vegades que he tornat a portar coses "útils" (no trastos per llençar) fa vergonya.
Caixes i bosses amb un munt de coses brutes i barrejades. Prefereixo mil vegades deixar les joguines en un banc de qualsevol plaça, algun nen ho recollirà i ho farà servir. Lamentable.
22 mayo 2023 8:49
A l'OAC ens van dir que els sacs de recollida de restes forestals valíen 20€ i quan vam arribar al punt verd ens van cobrar (en efectiu) 25€.
Tampoc l'horari coincideix amb el que apareix al web, donat que ens van dir que fins les 16.30h no obren
20 abril 2023 18:13
El mejor punt verd que he conocido, súper amables, se lo miran todo con lupa para reciclarlo bien.un gusto de lugar, lleno de consciencia!
19 febrero 2023 6:51
La Ambiteca, que es la tienda de intercambio, desde el COVID-19 sólo abre miércoles y jueves de 16 a 20h. Pero está previsto volver a abrir todos los días.
28 diciembre 2022 8:37
L’horari hauria de ser més ampli.
No pot ser que dissabte tanquin al migdia. Hauria d’estar obert de
9.00 a 21.00
28 septiembre 2022 19:25
Hace años que soy usuaria de la Ambiteca y me parece un proyecto de intercambio fantástico. Hoy he vuelto después de mucho tiempo cerrado por la pandemia y me ha atendido David muy amablemente. Lástima que solo esté abierto 2 días a la semana. La verdad que otros municipios podrían copiar la iniciativa. Sería una buena manera de darle una segunda vida a las cosas.
27 septiembre 2022 10:35
Esta mal el horario o esque han cerrado el punto verde por vacaciones? Ayer estaba cerrado a las 17 de la tarde…
16 agosto 2022 9:30
Funcionarios sin ningunas ganas de trabajar, una vergüenza que el Ayuntamiento de Sant Cugat, con gente eficiente y educada, tenga esa gente trabajando ahí. Supongo que por estar removiendo basuras es por lo que los tienen ahí.
13 julio 2022 22:52
Un desastre en la coordinació de la obertura del.espai per tornar agafar objectes i reutilitzar-los, segons han dit ells només compleixen normes del ajuntament, qualsevol queixa hi ha que anar al ajuntament que són el que gestiona el punt verd
14 junio 2022 13:31
Unos días antes vimos una bicicleta miy buena que alguien trajo. Teniamos puntos para llevarnolas, pero el empleado nos dijo que el punto estaba "cerrado". Volvemos unos días despues para volver a intentar y vamos el mismo empleado llagar en la misma bicicleta. Considero que esto se llamar robo. Una vergüenza
20 febrero 2022 4:36
En nuestra familia estamos encantados. Están muy bien organizados en la gestión de los residuos. Y cuando funcionaba la Ambiteca era una muy buena iniciativa para reciclar objetos de segunda mano. Además el personal es muy agradable.
16 enero 2022 6:32
Hem suggerit el canvi d'horari a Google, però demanem que es canviï l'horari a la placa que hi ha a la porta, perque si posa que tanca a la 13: 00, no pot ser que a les 12: 50 ja estigui la porta tancada, per molt amable que sembli el noi indicant que hi ha varis cotxes esperant. O tanca a la 13: 00 o tanca abans. Però no cal mentir a ningú

Escribe una reseña



Calificación general: