03 septiembre 2020 9:59
Ja són molts els tràmits que he fet amb Punt Vermell.

Després de la primera gestió, el tracte exquisit, la professionalitat i sobretot la proximitat humana del seu equip (en especial en Joan) ens han fet repetir quan hem tingut necessitat.

Val la pena fer una especial menció al darrer cas, complicat per l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del COVID i com la dedicació incansable d'en Joan, dedicant les hores que fes falta i provant tots els camins possibles ens van portar a bon port en una gestió que semblava impossible de desencallar en la situació de bloqueig administratiu que hi havia en aquell moment.

Tant per fer tràmits senzills, com per coses més complicades, no dubteu en demanar-los un cop de mà, tenen la capacitat professional la dedicació i la passió per convertir-se en els companys perfectes a l'hora d'interactuar amb l'administració.

Repetirem!
Gràcies per tot.
11 agosto 2020 0:38
Grandes profesionales, buena atención y rapidez en la resolución de problemas. La verdad que muy contenta con ellos, súper recomendados.
11 julio 2020 4:12
Vam fer amb ells el canvi de nom d'un vehicle i la pòlissa d'assegurança d'un altre. Ens va resultar molt còmode, el tracte va ser excel·lent.
05 julio 2020 8:09
Fa temps que confiem amb Punt Vermell i fins ara no hem tingut cap problema. Són seriosos, atents i professionals amb la seva feina. Hem realitzat diferents tràmits amb ells; canvi de noms de vehicles, la declaració de la renta, la contractació d’alguna assegurança i sempre amb bons resultats. De ben segur, que seguirem confiant amb ells.
09 junio 2020 6:59
Fa anys que tracto amb Punt Vermell. Van ser ells els que em van assessorar amb el tema d'autònoms i d'empresa, realment són molt professionals i sempre et reponen donan-te solució als possibles entrebancs que et puguin sorgir.
Estic molt agraïda de poder-los tenir com a refent quant a gestoria.
28 febrero 2020 4:39
He tramitado varios cambios de nombre de vehículos, siendo esta gestoría excelente en trato y cumplimiento.
22 febrero 2020 16:51
Tot perfecte, bon tracte, ràpids i seriosos.
Totalment recomanable

Escribe una reseña



Calificación general: