27 agosto 2023 19:15
La dieta més fàcil de seguir i mantenir en el temps. La recomano al 100%. Encantada amb tot el que he aconseguit. I l’Esther un encant, t’acompanya en tot moment.
19 agosto 2023 14:01
La millor dieta del món. Canvi d'hàbits i kilos ràpid fora, de una manera sana. Un bou estil de vida recomanable per a tothom que vulgui menjar sà, sense passar gana i equilibradament. 10 de 10.:)
17 abril 2023 18:43
El mètode que proposa Punts Enlinia és realment bo i funciona molt bé i et fa ser conscient de les coses que fas bé i malament per poder canviar hàbits. He pogut perdre el pes que volia d'una manera còmoda i sempre molt ben acompanyat. Ho recomano!
16 abril 2023 10:29
Muy contenta con el programa de Punts en linea os animo a todas/os ha probarlo con la ayuda de Esther excelente profesional conseguiréis vuestro objetivo.
17 diciembre 2022 6:05
Estoy tan contenta y agradecida con Esther! No puedo explicar lo feliz que estoy con mi cuerpo, no sólo por los kilos que he bajado, sino por esta nueva relación que tengo con la comida que no había logrado tener en tantos años?
Se trata de un programa sencillo, fácil de seguir, flexible, en el que tienes la posibilidad de comer de todo! Y además rápido y eficaz. Todo esto con el acompañamiento de Esther que ha sido una maravilla!
La recomiendo al 200%!
02 noviembre 2022 11:13
Cansada i desmotivada de seguir dietes on et deien què menjar a cada àpat vaig tenir la sort de trobar l'Esther Farré de Punts en línia. Com diu, jo controlo, controles què menjar, decideixes què menjar i quan, prens consciència de menjar fruita, verdura, aigua, esport. El fet d'anotar-ho cada dia et fa ser conscient del que menges cada dia i de l'activitat que fas. Això no pren que no puguis menjar el que t'agrada, més ben al contrari. Des que segueixo Punts en línia torno a cuinar! És fantàstic, poder provar noves receptes, `poder menjar el que t'agrada, controlant es pot fer. Quan de temps mirava de no menjar patata, olives. Doncs amb certa quantitat es pot menjar perfectament. Jo decideixo en quins aliments inverteixo els meus punts del dia.
Em queda encara una mica de camí i després mantenir-me, però fins ara he aconseguit molt ja. Feia anys que no estava així.
L' Esther m'acompanya en tot moment i m'ajuda a aconseguir el meu repte, un repte que fa anys que tinc, des que em vaig quedar embarassada. Amb ella he sentit que puc fer-ho, per fi, puc aconseguir el meu objectiu. Li estic molt agraïda.
I, per suposat, ho recomano a tothom, perquè n'estic encantada!
30 octubre 2022 19:42
Molt recomanable. Una manera de menjar bé sense passar gana ni fer cap sacrifici. Res està prohibit, només mesura i lògica. Això fa que no abandones com passa amb altres dietes. Punts, exercici i l'Esther de guia, ho fan fàcil, i els resultats engresquen a seguir menjant bé.
25 octubre 2022 21:34
Para mí es la dieta más equilibrada que hay y que mejor te enseña a cuidarte. Esther es un sol, muy atenta y profesional. Es mucho más fácil con ella al lado
19 octubre 2022 3:59
Si no saps com perdre pes, l' Esther t'hi ajudarà! He perdut més de 22 kg i he guanyat en salut.i menjant de tot! Un propòsit aconseguit, gràcies a l Esther que sempre em fa costat! Genial!
01 octubre 2022 4:48
Gracias Esther por tu tiempo, consejos, dedicación y acompañamiento. No es una "dieta" sinó un aprendizaje hacía un estilo de alimentación saludable, equilibrado y real que se puede mantener en el tiempo.
21 marzo 2022 6:21
La millor opció per aprendre a menjar saludable, i perdre uns quants kilets que sobrin. Es una manera fàcil, i molt engrescadora. A més l'Esther es molt agradable. T' acompanya molt amablement, i fa que et sentis súper propera a ella. Recomanable 100%. Jo estava tipa de començar dietes, i no aguantar una setmana. I amb Punts en Línia, ho he aconseguit, i segueixo amb moltes ganes! A més, ho pots fer des de casa! ON-LINE.
12 marzo 2022 19:38
L'Esther, amb el seu acompanyament i la seva gran professionalitat, aconsegueix fer fàcil allò que ens podia semblar impossible: aprimar-nos menjant de tot, sense patir i, sobretot, agafant nous hàbits molt saludables.
02 marzo 2022 13:40
Excelente profesional, esta dieta la hice hace 8 años y nunca he llegado a recuperar todo el peso, ahora vuelvo ha hacerla para quitar esos 2 o 3 kilos molestos. Es la mejor dieta que existe, no te prohíbe comer nada, puedes seguir con tu vida social y aprendes a comer bien. Creas hábitos que se quedan contigo siempre. Esther es un amor y te ayuda en todo momento a seguir.
05 febrero 2022 15:56
Una gran forma de aprender a comer de forma sana, sin alimentos prohibidos y para todos los gustos.
Totalmente recomendable, no solo para perder peso sino también para mejorar nuestros hábitos con el soporte de Esther que te acompaña en todo el proceso.
30 diciembre 2021 10:30
Recomanable 100%! Encantadissima amb aquesta dieta en la que perds pes de manera fàcil i aprens a fer una dieta saludable. Amb un suport excepcional de l' Esther que t'acompanya en tot moment.
09 septiembre 2021 13:34
Jo he seguit el programa online. M'he sentit en tot moment acompanyada. El mètode és adaptable a qualsevol circunstància personal i molt fàcil de seguir. Sempre m'he sentit bé i no he passat gana en cap moment. La clau és que et dona total llibertat però t'ensenya a fer les millors eleccions. Entendre les coses ajuda molt a fer les coses. L'altra punt clau és la monitora, sempre tot en positiu i explicant molt bé el que calgui. Un 10
15 agosto 2021 2:42
Hace mucho tiempo que conocí punts Enlinia y cada vez estoy más contento, nunca he sentido que estuviese haciendo dieta, simplemente estaba aprendiendo a comer, variado, saludable y porque no, algún que otro caprichito, pues no hay ningún alimento prohibido, eso sí, te enseñan a equilibrar la valanza por lo saludable. He aprendido que muchas veces no es lo que se come, si no como se cocina. Desde luego una inversión en salud que repercute tanto física como emocionalmente
Una de las cosas que más me gustan después de todo lo dicho, es que cuando consigas tu objetivo de peso, que lo conseguirás, puedes seguir totalmente gratis y así mantener los buenos hábitos aprendidos
14 agosto 2021 19:26
Si busqueu una bona oportunitat per perdre pes de manera saludable i adquirir bons hàbits alimentaris per sempre, aquest és el lloc ideal. L’Esther és una gran professional. Et dona molta informació i et va guiant i animant en cada moment. Una gran inversió!
19 abril 2020 21:01
Una coach fantastica, jo la segueixo desde fa 4 anys i estic molt contenta dels seus consells i dels resultats.
Aprens a menjar be i de tot.
Ho recomano a tothom que vulgui perdre pes. Gracies esther.
06 abril 2020 11:37
La experiència mui buena, me parecia mui difícil Quando llege aquí adelgazar sin una dieta por escrito y lo he logrado en poco tiempo, garcias a la ayuda de ESTER he comprendido que la dieta me la tengo que
hacer yo misma, és un estilo de vida (puntuando los alimentos, apuntando cada dia, asistiendo a las reuniones.)
Muchas gracias
17 marzo 2020 5:02
La coach es excelente.
Las sesiones que hace son muy amenas y muy familiares.
Te sientes como en casa y ella te ayuda en todo momento y te anima a cumplir con los objetivos que te has marcado.
Una experiencia muy positiva.
Te enseña a comer de todo y a no renunciar a nada de lo que te gusta, empleando trucos y siguiendo unas pautas sencillas.
Lo recomiendo al 100%.
07 marzo 2020 23:51
Es mes q una dieta, es una manera de reconduirte aprenen a menjar sa, menjant d tot i millor. Una gran persona i gran coach!
17 febrero 2020 11:06
Una de les millors decisions de la meva vida: fer dieta amb Punts en Línia! Sense ansietat, menjant de tot, fent vida social, Perdre pes és possible!
04 abril 2019 6:53
Fa 3 mesos que vaig començar, i amb una grata sorpresa de com transmet els conceptes de nutrició. Les seves reunions són molt interessants, ja que et dona un "perquè" de com encaixar una dieta. No és fàcil, almenys per mi. Però val molt la pena intentar-ho.
26 marzo 2019 23:34
Es la mejor dieta, si es que se le puede llamar dieta. Están siempre pendientes de ti y tus necesidades.
Una gran profesional.
24 marzo 2019 10:27
La meva experiència és molt positiva. He après a menjar de forma saludable sense haver de renunciar a res i, de passada, he perdut uns quilets.
L'Esther ens motiva i ens facilita informació sobre tot tipus d'aliments. Un deu per la coach!
20 marzo 2019 19:41
La meca valoración es un 10, sobre tot per les reunions ja que ho explicas molt bè a mi m'agada asistir porque surto amb les pides carregades. Gracias Ester
17 marzo 2019 22:07
La millor manera d aprimarse menjant de tot amb moderació, amb una gran professional com l Esther farre que fa que el dia a dia sigui mes fàcil. Mil gràcies bonica!
14 marzo 2019 5:25
Fa molt poc q he començat. La meva valoració es positiva. Penso q a punts en linia han trobat tres pilars básics q aseguren l’exit en la perdua d pes. 1-Reunió formativa y motivacional cada setmana.
2-Escriure i prendre conciencia del q menjes i d l’exercici q fas.
3-Acompanyament personalizat i escolta activa d la Esther.
En definitiva. Un 10!
05 marzo 2019 23:11
Mètode molt recomanat, Esther és molt bona tutora i ajuda en tot, l'ambient en les reunions ésés mo acollidor!
Un 10 per perdre pes aprenent a menjar bé, sa i variat.
27 febrero 2019 18:09
Aconsellable totalment! El millor metode per perdre pes i modificar els habits totalment saludables
18 febrero 2019 14:34
Si vols pots! Com diu l'Esther, de nosaltres depèn, però jo afegeixo que amb ella i les reunions resulta més fàcil.

Escribe una reseña



Calificación general: