05 junio 2023 16:14
Estic a un curs d’enologia. M’encanta, el contingut molt encertat i el Profe un súper expert en el tema. Molt rebé?
30 abril 2023 3:56
Els cursets que he realitzat i estic realitzant últimament, a banda que son molt interessants, m'ajuden a millorar internament, de manera personal i professional. Els recomano.
28 abril 2023 16:24
Estoy encantada de poder amplia mis conocimientos en un lugar donde prima la profesionalidad, la hospitalidad, el buen ambiente y lo mejor de todo, es que todo esto hace que te sientas como en tu casa, como en familia. Gracias pymeralia!
12 marzo 2023 10:58
Excelente consultoría dónde se mira por la mejora empresarial, de los trabajadores y del currículum personal. Hacen un gran trabajo a nivel de marketing, ayudas tecnológicas y formaciones. También hacen formaciones a medida para cada empresa siempre mirando por la mejora de la eficiencia de los trabajadores, aumentando la motivación, las habilidades y los conocimientos. Así cómo formaciones más genéricas para todas aquellas personas que quieran mejorar su currículum, bienestar y ampliar conocimientos. Totalmente recomendable!
27 octubre 2022 2:30
Experts en tot en tot el referent a màrketing, si vols vendre més i millor compta amb ells.
24 noviembre 2021 19:04
Continguts i professionalitat innovadora

Professors de marketing digital inmillorables
22 mayo 2020 0:54
Molt professionals, amb iniciativa, propers en tots els temes socials i de comerç que hem tractat.
17 septiembre 2019 1:40
Jo ja tinc la meva web feta per Pymeralia.i puc dir que tan l'equip com el seu treball es d'una qualitat professional i personal excel.lent.m'han acompanyat des de el minut 1 treballant cada dia fins finalitzar-la, ajudant fins i tot mes enllà del que toca i la veritat, que això es d' agrair.
Jordi Zaragoza, Xavi Mercadal Ruiz, Manel Capell.i els que hem deixo! GRÀCIES ️

Escribe una reseña



Calificación general: