19 enero 2023 18:35
Empresa a evitar. No respetan los clientes. No tienen agenda para planificar el trabajo. 6 meses de espera para acabar diciendo no vendremos.mejor no ponerse en contacto con esa empresa.empresa de vagos. Pasan las semanas entre estar de vacaciones y estar de baja. Y luego te dicen lo siento lo siento vamos a tope.jajaja sin hablar del trabajo que han hecho a un conocido mio. Trabajo hecho rapido, resulta que han tenido que llamar otra empresa para fuga de agua en el techo.
08 enero 2023 22:54
Empresa que malgrat reiteradament (amb mesos d'antelació) sol·licitar els seus serveis, argumenten estar saturats de feina i ni tan sols mostren interès en pressupostar ni per cap data. Potser són bons però a vegades es pot "morir" d'èxit. Em costa molt entendre aquesta desatenció. Al seu web posa: "truqui'ns" amb el telèfon al costat, no s'hi molestin doncs es veu que no poden agafar més feina.
Per sort hi han d'altres empreses al sector.
03 julio 2022 2:44
Aixecar terrassa i tornar a impermeabilitzar.
Molt cumplidors i donen tranquilitat.
Han estat sempre al darrera de la feina.
Feina impecable.
18 mayo 2022 13:01
Ens han realitzat diversos treballs d'impermeabilització. Empresa especialitzada i aporta sol·lucions als problemes. Recomano al 100% treballar amb ells.
20 agosto 2021 17:48
Qparadis ofereix solucions on hi ha problemes. Es tracta d'un equip de persones altament ressolutiu i caracteritzat per la seva alta professionalitat. Com a client et sents molt cuidat i ben acompanyat durant el procés del teu petit o gran projecte. Els professionals de Qparadis són persones molt correctes, respectuoses, educades, responsables, puntuals i altament curoses amb l'immoble en el que estan treballant. Per contra del que acostuma a passar amb altres empreses del sector, Qparadis intenta afectar-te el mínim en el teu dia a dia, protegint bé tot l'entorn de treball a fi de no causar cap dany involuntari, ni embrutir la zona.
A part de tot això, no cal dir que són uns grans experts en els temes de les humitats i filtracions i que tenen les idees claríssimes davant de qualsevol repte que els puguis plantejar.
Personalment, estem molt contents amb el servei i el resultat de la seva acció. Sens dubte, recomanem Qparadis a tothom que valori la feina ben feta ja que no podrà estar en millors mans.
16 agosto 2021 6:49
Sensació de seriositat des del primer moment. M'han reparat una teulada amb goteres mitjançant pintura i de moment m'ha donat molts bons resultats després de pluges intenses.
06 agosto 2021 23:40
QParadís ha impermeabilitzat el terrat comunitari de sobre del pis dels meus pares. Agraïm la seva professionalitat, els treballs realitzats amb un acabat impecable i el bon tracte del gerent i dels treballadors.
16 julio 2021 5:00
QParadís ha realitzat diferents obres en la nostra comunitat de veïns. Reparació de teulades, la impermeabilització d’una terrassa no peatonal i la remodelació de la terrassa comunitària d’ús privatiu.

Estem molt satisfets, tant per la seva professionalitat a l’hora de recomanar solucions, com per la confiança i proximitat de tot l’equip de professionals (un 10!)
22 julio 2017 19:38
Em van fer la terrassa nova, tenia problemes de goteres i humitats i es va solucionar. Bons acabats i bona gent

Escribe una reseña



Calificación general: