20 enero 2024 15:39
Quina Barra Taverna en el centro de Olot un lugar donde vale la pena ir a compartir ya que hay tanta variedad en la carta que te entran ganas de probarlo todo. Las tapas que hemos elegido fueron mas que completas llenas de diversidad de sabores y el personal de servicio, por sus comentarios de cada tapa excelentes. 100% recomendable.
07 enero 2024 2:12
Local de moda, petit i acollidor, pel que us recomanem encarregar amb antel.lació. El servei proper i amable, deixeu-vos aconsellar amb els ulls tancats! El menjar espectacular, els productes base són de primera qualitat i estan meticulosament cuinats! Em quedo amb el brioix i steak tartar. Ah, i la carta de vins brutal! Tornarem segur!
06 enero 2024 18:50
Sitio pequeño por lo que es recomendable reservar, el trato fue muy cercano y el servicio amable.

Los platos son buenos, tanto la materia prima como la elaboración de estos e incluso la presentación, muy buen tartar y las recomendaciones que te dan. Como único punto negativo, los postres aunque buenos faltan pequeños detalles que si tienen los otros platos, por ejemplo, la tatin de manzana tenia unos trozos de manzana demasiado grandes, faltaba algo más de dulzor y el cuolant estaba demasiado hecho por lo que no había interior líquido, aún así estaba buenos, por ello he puesto 5 estrellas.

Por lo demás perfecto todo, sitio más que recomendable.
06 enero 2024 0:12
Producte molt bo i ben elaborat, bon ambient i bon tracte. La relació qualitat preu és increïble. Tornarem segur!
01 diciembre 2023 11:54
Hem pujat per la fira de Nadal d'Olot, bon lloc per sopar platets i degustar el menjar. Tapes exquisites i molt bones. Ambient molt xulu i familiar. Potser que el preu pugi una mica més, però allá no hi vas a fer unes braves i unes olives, vas a menjar tapes/platets molt, molt bones. Per parelles ideal! Hi tornarem
17 agosto 2023 8:04
Nothing special. I went because of the reviews and was expecting something really interesting, but it's not. The food is food-truck food at restaurant prices. I don't understand these positive reviews unless it's the only place that serves this type of cuisine in this Neanderthal village called Olot.
13 agosto 2023 0:09
Un lloc amagat però amb molta qualitat, menjar elaborat i deliciós, cerveses artesanes, lloc molt recomanables.
01 agosto 2023 17:10
Espectacular! Hem sopat molt i molt be. Plats bonissims i equilibrats. Molt recomanable. Tornarem aviat ️
21 julio 2023 14:05
Todo buenísimo y espectacular
Raciones ideales para poder compartir y probar de todo un poco. Una de las mejores opciones en Olot
04 enero 2023 21:36
Comida de 10. Increíble la combinación de burrata e higos. El brioche está buenísimo pero la explosión final fueron las hamburguesas. He comido muchas hamburguesas en mi vida pero ninguna tan rica como esa.

El chef es una crack. Nos preparó un menú de categoría.

Seguir así! Volveremos pronto.
25 diciembre 2022 20:19
A nivell gastronòmic considero que la proposta és molt atractiva i ben escollida i amb un bon tracte cap als productes i la proximitat dels mateixos. A nivell de servei un amabilitat superlativa.
A nivell ambient, local petit, sorollós i amb ambient molt carregat. Una llàstima
A nivell de preu considero un pèl car per la quantitat i relacio del producte. I el que més ens va sobtar és un preu diferent a la factura respecte la carta, considerem que un carpaccio de figues no pot valer 17€ (a la carta posa 14€). Està fora de lloc i el preu no es conseqüent.
Bon lloc per compartir plats, però amb un ambient carregat
29 noviembre 2022 23:32
We ate divinely! The tapas are excellent, the grilled octopus is great. The wild boar filet mignon is just perfect! The products are of very good quality and the cook excellent. The wine was also sublime. A wonderful experience!
26 noviembre 2022 10:26
És un dels pocs llocs bons i amb encant (si menjes a dins), que hi ha a Olot.
Bon servei, bon menjar i bon vi!
Les racions són petites, si vas amb gana prepara la butxaca!
11 septiembre 2022 13:30
Al vell mig d'Olot trobem aquesta taberna de tapes elaborades. Hem fet un menú de tapes, 28 euros. Bona relació qualitat preu. Ha de millorar la relació quantitat preu.
Cebiche de burrata, amanida de tomata amb ajoblanco, ensaladilla de salmó, fals risotto de pesto (el més fluix), brioix de pollastre i mató amb mel.
En el menú entrava el pa però no hem vist ni una llesca. Personal amable i bon ambient.
Tenen cervesa artesana.
04 septiembre 2022 0:40
Sitio muy recomendable. Está un poco alejado del centro. La carta sorprende mucho y la calidad de los platos no defrauda. Sitio obligatorio en Olot para un tapeo de calidad
02 septiembre 2022 14:57
Estuve recientemente cenando. La comida estaba muy buena, pero las raciones son muy muy pequeñas por los precios que tienen. Me pareció caro el precio de la ración. El personal genial. El entorno del lugar al menos por la noche da un poco de respeto.
01 septiembre 2022 21:19
Des de que van obrir, hi hem anat moltes vegades, tenen un estil d’autor que es dificil de trobar per Olot i és un actiu per la ciutat aquest tipus de gastronomia.

Tanmateix, en aquesta ocasió, ens hem sentit oblidats, anaven passant els plats de les altres taules i nosaltres hem hagut d’esperar 30m entre cada tapa (només eren quatre de petites) dues hores en total.

Hauríem agraït al menys, una compensació, en els postres o en els vins, doncs tampoc és un lloc econòmic i era un dia especial.

Esperem que al menys aquest comentari us serveixi per millorar.
15 agosto 2022 15:24
Molt bon menjar! Molt recomenable probar el brioix de panxeta, a més, ofereicen la opció de fer-lo sense gluten.
14 agosto 2022 22:22
Les tapes són espectaculars.
La ventresca és molt bona.
El servei correcte però la cuina va una mica lenta.
Hi tornarem
13 agosto 2022 12:47
Producte de primera qualitat, quasi sempre de proximitat amb una elaboració que frega l'excel·lència. Bona atenció per part del servei.
Molt recomanable tant per menjar a la carta O bé fer un menú.
11 agosto 2022 0:15
Local super acollidor personal molt atent i unes tapes bonissimes. Tornarem, ens vam quedar amb ganes de probar un parell de plats.
06 julio 2022 5:13
Hem sopat molt be! Tot el que hem tastat estaba molt bo, bon producte i ben elaborat amb plats originals con el ceviche de burrata que estava espectacular. També tenen bona varietat de vins i cerveses. El servei molt agradable pero lent, potser massa espera entre els plats.
28 junio 2022 1:36
El local més top d’Olot, sens dubte n’hi hauria d’haver més com aquest, per l’espai, la qualitat del servei, les ganes i el menjar tan exquisit que preparen, carta sorprenent, variada, cuina internacional molt ben interpretada, producte de molta qualitat, cuidat i bona elaboració. Carta de vins top, molt bona selecció inclus en els vins a copes i copes excel·lents que fan de la degustació una bona experiència. Guacamole al teu gust de 10 amb els totopos supercruixents, salmó amb mantega fumada top, tacos brutals i minihamburguesa de bou boníssima. De postre gelat de llet d’ovella fumat, un 10.
L’atenció amable, atenta i servei àgil. Relació qualitat preu correcte. Repetirem segur!
15 enero 2022 1:52
Espai agradable, proposta diferent, peró amb preus excessius de carta per les raccions.
Recomano, guacamole i shabu shabu.
No ens ha agradat que només hi hagués un labavo i que la gent entrés al local sense mascareta sense cap toc d'atenció per part del personal.
Servei molt agradable i atent!
07 enero 2022 12:12
Quina Barra ha sido un acierto en nuestra corta visita a Olot y La Garrotxa. Muy buen producto y una buena elaboración da como resultado unas tapas elaboradas y originales. Todo lo que hemos probado nos ha gustado mucho.
El personal es muy agradable y el servicio perfecto. Hay comentarios de lentitud, pero a mi me ha parecido perfecto para disfrutar de cada plato. Odio los sitios donde se te acumula la comida en la mesa. Muy recomendable
27 noviembre 2021 12:45
L’experiència ha sigut molt bona. El menjar deliciós, de fet vam repetir el brioix perquè estava realment bo.
15 noviembre 2021 10:13
Vam fer el menú de Festes del Tura i, per 35€, considerem que ens van oferir poc menjar. Tot i que la qualitat del producte era bona, les 6 tapes més una de postres per cap eren molt justes de quantitat. Per aquest preu t'has de quedar tip i no va ser el cas. Entenem que és la filosofia de l'establiment, però quan ofereixes un menú tancat ha d'estar ben pensat perquè el client quedi tip. Per tant, o oferir més quantitat de menjar o abaratir el preu.
03 noviembre 2021 9:13
Une super soirée! Du bon vin, des tapas très fins (mention spéciale pour les croquettes originales)
08 octubre 2021 16:27
Recomendable. El salmorejo y el foie estaban de morirse. Los tacos de pollo y la hamburguesa de pulled pork más normalitos.

La cocina es pequeña y los platos salen lentos, o sea que mejor visitar en buena compañía y para pasar un buen rato.
27 septiembre 2021 15:52
Tots els plats boníssims però el servei lent, menjant tapes trobes a faltar que no passi massa temps entre un plat i altre
24 septiembre 2021 20:33
Quina barra el personal!
Lentos.no solo hablan entre ellos y descuidan las mesas.además se dedican a beber i charlar con personas que están delante de la barra (sin mascarilla). Encima de los platos mientras se enfrian a la espera de ser servidos.
Una auténtica lástima, un lugar bonito y la comida muy buena.desmerecido todo por el servicio.
24 septiembre 2021 11:56
Pequeño restaurante, acogedor y con un trato excelente!
Hay variedad de tapas super elaboradas, que van cambiando, con un producto brutal y una presentación aun mejor.
Para repetir seguro!
01 septiembre 2021 0:16
Un local molt acollidor, un personal molt amable i el menjar boníssim i molt ben presentat. Ens hem sentit molt a gust i repetirem.
21 julio 2021 12:22
Bona qualitat, però pel preu racions molt justes. Imposible fer un bon servei només dues persones (1 cuinant i l altre servint) per 25 comensals
12 julio 2021 17:38
Un lloc on pots degustar uns plats molt rodons. Una carts que canvia elements cada setmana i una selecció de vins curta però variada en gustos.
03 julio 2021 15:08
Molt bon lloc per menjar de qualitat i sempre amb un toc sorprenent. Ens va agradar tant que van repetir. Millor estar dins el restaurant.
27 junio 2021 20:56
Restaurante acogedor, situado en el centro de Olot.
El restaurante es de tapas elaboradas, las raciones son para dos personas y con unas 4 ya te quedas lleno.
La comida increíble cada tapa tenía un sabor diferente.
Trato muy agradable tanto de las 2 camareras como de el cocinero que se ve en todo momento haciendo la comida.
Volveremos a repetir!
28 mayo 2021 10:53
Ens bam posar en mans del cuiner! Porta el que vulguis, i la veritat es que hi tornaré segur! Una experiencia i un gust de voca fantástic! Felicitaats!
26 mayo 2021 22:47
Una experiència espectacular. Tapes per compartir, molt bones i treballades. Bon servei i tracte excelent. Postres boníssims, a destacar el gelat de llet de cabra fumada amb infusió de remolatxa. Per repetir segur!
05 mayo 2021 16:35
Boníssima. Elaboracions creatives i encertades. Cua de bou de campionat, brandada inspirada, costelletes de conill arrebossades, guacamole uf, croquetes de pollastre i també de musclus (si!), com tapes per compartir i vins molt ben triats. CRAKCS!
16 abril 2021 8:32
Seguint la línia del Restaurant Quinze Ous, lloc acollidor, ambient familiar, menjar acurat, ben fet. Tapes espectaculars. Bona selecció de vins. Cal reservar! A SEGUIR ENDEVANT!

Escribe una reseña



Calificación general: