13 octubre 2023 18:04
La experiencia fue muy muy buena! Nos sorprendieron mucho todos los platos, los productos muy buenos y la cocina muy elaborada! Además el trato fue inmejorable. Desde luego repetiremos, muchas gracias!
03 octubre 2023 23:33
Vam fer menú degustació entre setmana i ens va encantar. Només ens van preguntar si alguna cosa no ens agradava o teníem intolerància/alèrgia i ells van anar portant plats.
Tracte, menjar, ambient, espai. Tot MOLT BÉ!
Repetirem! Fins aviat.
08 septiembre 2023 14:48
Després de molt temps volent anar-hi per fi ho hem fet i ha superat totes les expectatives! Ens quedem amb les ganes de tornar per anar desgranant aquesta carta tant interessant! Tot era boníssim, però una menció especial per les sepionetes amb cansalada i rossinyols! Bravo!
14 agosto 2023 4:25
Menjar molt bo, bon menú degustació. Servei correcte. La decoració del local és millorable, però l'important és el menjar i aquest no ha fallat!
11 agosto 2023 0:50
Todo buenísimo, hemos ido varias veces y siempre lo recomiendo. La gente que envío sale encantada.
31 julio 2023 19:24
Molt bon producte i molt ben cuinat. Servei jove i atent. Una carta complerta i un 'fora de carta' de categoria. Llistat de vins ben treballat, amb representació important de cellers catalans. I justa relació qualitat/preu. Una troballa.
Repetirem.
02 marzo 2023 6:41
Cuina innovadora i amb productes d’alta qualitat, bon servei i molta varietat de vins. Recomanable 100%
07 febrero 2023 6:34
¡¡Nos encanta este lugar! Uno de los mejores restaurantes para poder disfrutar de verdad del
placer de comer. Nosotros siempre pedimos el carpaccio de gamba pero siempre tienen platos de temporada fuera de carta.
20 enero 2023 15:14
Feia temps que no dinavem tant bé. La matèria prima es de molta qualitat i la cuinen de manera excelent. El servei es perfecte, sens dubte, es un lloc molt recomanable. Tinguem en compte que lo bo es fa pagar, però amb molt de gust hi tornarem. Immillorable!
11 enero 2023 19:49
Un menú espectacular. Molt ben elaborat i el producte de primera qualitat. El pa.ay el pa que bo.arros boníssim. Tot plegat per tornar-hi i tornar-hi
28 diciembre 2022 14:18
Menjar molt ben elaborat i de gran qualitat.molt recomanable. Relació qualitat-preu excel.lent.
04 diciembre 2022 19:36
El Quinze Ous planteja una proposta gastronòmica de molt bona qualitat a uns preus molt raonables, bon producte, ben elaborat i ben presentat. Enhorabona!
24 noviembre 2022 23:17
Esperaba mucho mas de este restaurante, servicio muy lento, el precio no acorde con los platos, el aperitivo lo encontre muy bueno, y pense que la comida seria excelente, pero no fue asi, tienen que mejorar.
23 noviembre 2022 23:49
Hemos parado por casualidad y ha sido una muy grata sorpresa! Además de una atención genial, la comida estaba espectacular! Repetiremos seguro! Gracias por habernos alegrado el dia!
05 octubre 2022 20:17
Lloc agradable i carta imaginativa, molts dels plats estan basats amb els bolets, recomano les tomates de primer són boníssimes preu per cap 50 euros
18 septiembre 2022 8:35
Restaurant localitzat a la primera planta. Bon accés per a tothom. Té pàrquing a la zona per a clients. Carta elaborada amb diferents plats i ofereix un menú degustació que va variant (caldria demanar el menú degustació amb antelació). Hem sortit molt contents del sopar. El menú degustació consta de 8 plats i dos postres. Racions completes i les begudes apart. El menjar de molt bona qualitat, quantitat molt correcta (cal venir amb gana) i preu espectacular (50€/menú). El servei i cuina excel·lent, ens han explicat en tot moment el que ens servien. Recomanable 100%
14 septiembre 2022 0:29
Hi hem anat perquè seguia el compte d’Instagram i les fotos tenien molt bona pinta.
Quan entres en el restaurant veus una decoració modesta i poc sofisticada però el mejar és boníssim i el tracte excel•lent. Hem anat amb la família i els peques han gaudit moltissim, cuasi no he pogut fer fotos de lo que han “atacat els plats”, i els grans més. Quan tornem per la zona repetirem segur.
11 septiembre 2022 10:03
Molt bo, ha estat un descobriment. Acabem de sopar aquí i tot exquisit, sobretot l'ensalada russa de pop
El tracte i la relació qualitat preu excel·lent. Ha superat les nostres expectatives.
Molt recomanable.
10 septiembre 2022 17:25
Quinze Ous i quina cuina!
Menú entre setmana senzillament espectacular. Per anar-hi cada dia. Cuina delicada d'autor amb productes de qualitat. Costa d'entendre com poden oferir un menú d'aquesta qualitat a aquest preu.
A la nit o sense menú, pica molt més però el menú d'entre setmana de migdia és un espectacle.
29 agosto 2022 6:58
Ens havien recomanat molt aquest restaurant i teniem moltes ganes d'anar, potser vam tenir masses espectatives i el menjar va ser realment normal. Vam demanar una carn que estava passada i la qualitat/preu bastant malament.
20 agosto 2022 4:23
Hi vaig anar de rebot (tot i qué el local semblaba una mica de restaurant de polígon) quina gran sorpresa: bon menjar, ben cuinat, amabilitat. Algún preu és alt, peró el producte es excelent i ho justifica.
Erem dos i varem compartir, a part dels bons aperitius, carpaccio de gamba amb ou de reig (tocant el cel), gambeta de Palamós, sonsu amb ou, i tataki de poltre i el ví, veure una troballa: TANCA ELS ULLS, una garnatxa negra, jo diria estival.
Varem marxar amb 2 ous de reig de regal del xef, amb els qué va continuar la festa a casa.
15 agosto 2022 12:30
A més a més d'un menjar excelent, un molt bon vi, una atenció meravellosa i un gran servei. Un 10
12 julio 2022 10:25
Molt bona experiencia culinaria. Cuina de mercat molt ben el•laborada. Varem optar per agafar els plats recomenats i que no eren a la carta. Cap ens va decepcionar. Segurament algun plat (els péssols, per exemple) te un preu excessiu, però al final (amb assortit de formatges inclos despres dels cafes) varem pagar 50€ per barba. Aah! Cal destacar el personal. Encantador i atent. Si hi aneu disfrutareu. Salut!
18 junio 2022 0:02
Menu diario con calidad y presentación exquisita. Personal muy atento y amable. Para repetir sin duda.
13 junio 2022 10:02
Si aneu per La Garrotxa no us podeu perdre. Cuina de molta qualitat amb moltvbon producte. Bon tracte. Per mi un 4,5 sobre 5
08 junio 2022 8:03
Un restaurant que consta de dues sales estèticament agradables, amb una decoració simple i atractiva, d'ambient tranquil i que ofereix una cuina de mercat.
A banda del menú diari i del servei de carta, tenen un menú degustació, que ha estat el motiu de la meva visita en aquest restaurant.
Haig de dir que tot i que l'experiència ha estat satisfactòria, he sortit del restaurant amb un cert regust de no haver arribat a gaudir prou del seu reconegut nivell gastronòmic.
L'equip és competent i fan una molt bona feina, amb plats el.laborats i ben presentats, però en aquesta ocasió, tractant-se d'un menú degustació, m'esperava molt més i des del meu punt de vista no hi ha hagut cap plat sorprenent.
05 junio 2022 10:34
Una joia de restaurante. El ambiente es relajado, el personal muy atento y amable, la decoración del lugar está cuidada.
Detalles cómo que los platos (vajilla) sean originales con el nombre del restaurante en ellos o el buenísimo pan de nueces que ofrecen el en servicio de pan, hacen del 15ous un sitio que cuida los detalles.
Platos elaborados con productos frescos, de proximidad y bien combinados.
Volveremos seguro!

A tener en cuenta el menú de mediodía de 19€. Es lo próximo que vamos a provar!

Cómo nota negativa, no abren los domingos.

Fins aviat!
02 junio 2022 4:41
El claro ejemplo de que un equipo joven también puede trabajar de manera totalmente profesional. Al trato y al servicio no se les puede valorar por debajo de un 10. Respecto a la comida tengo que decir que salimos encantados con la calidad y el tamaño de las raciones. Después pedimos el chuletón de vaca vasca y se deshacía en la boca. Gran detalle los aperitivos de antes de la comida aunque la rapidez del servicio fue muy buena. Lo encontramos de casualidad, por supuesto que lo recomendamos al 100% y que nos volveremos a ver.
13 mayo 2022 18:49
Molt recomanable. Hen fet el menú de 19 euros. Tot molt bo i ben elaborat: aperitiu de la casa, tast d'entrants, plat principal a escollir i postres.
12 mayo 2022 12:29
Un espectacle de sabors dirigit magistralment des de la cuina. Un servei excepcional. Sempre és bon moment per tornar-hi.
04 mayo 2022 20:09
Bon menú i bon tracte, el lloc molt net i lluminós, els plats ben resolts i delicats, i tornarem segur
12 abril 2022 17:30
Desilusión.

Me habían hablado muy bien de este sitio y quizás llevaba el listón muy alto, pero me esperaba más de lo que vi.

El local no es nada del otro mundo esta en la zona deportiva del pueblo, podría ser un bar cualquiera pero la decoración que tienen es bonita y una vez entras se ve que se trata de un buen restaurante.

La atención es perfecta, tuvieron un pequeño fallo pero supieron solventarlo muy bien.

En cuanto a la comida, quizás el formato no me acaba de encajar tres entrantes a compartir y un plato principal, aunque finalmente esto mismo fue lo que más me gustó. Estaban muy buenos, trinxat de la Cerdanya con huevo poche (muy bien ejecutado), tempura de verduritas y montadito de salmón fresco.

Realmente lo que me defraudó fue el plato principal, el arroz más que un plato principal era uno de muestra. Por lo que finalmente, es un menú en el que te quedas con hambre.
El sabor era muy bueno, buen fondo, pero tenía muchos tropezones de las cascaras del cangrejo, era molesto tenias que estar constantemente apartándolas o quitándotelas de la boca.

Una lástima ya que estaba muy bueno.
Si pusieran más cantidad estaría bien, pero sinceramente te quedas con hambre con las tapas.
15 febrero 2022 22:04
Servei impecable, menjar impresionant, de qualitat i amb una carta molt variada. El menú immillorable.
Després d'un dinar familiar amb ganes de tornar.
Món recomanable.
Gràcies 15
22 enero 2022 17:34
Un restaurant d’aquesta “categoria” no hauria d’estafar als seus clients amb els preus. Si aquests canvien, o poder haver variacions, s’han d’especificar a la carta, o com a mínim, informar al client. Vergonyosa la vostra falta de moral per 4 durus.
10 enero 2022 9:55
Magnífic restaurant. Una carta extensa de la qual costa triar els plats perquè tots fan molt i molt bona pinta. Relació qualitat preu excelent. Molt recomanable
30 diciembre 2021 14:48
Qualitat preu es car, ni l'espai ni servei valen el que ens varen cobrar, varem ser-hi el passat 31 d"octubre amb la familia, han de millorar molts aspectes
27 diciembre 2021 9:52
Excelente opción para el medio día, 3 entrantes y un plato principal, cocina elaborada, producto de proximidad y un toque a brasa en cada plato que lo hacen muy especial, todo estaba riquísimo, y el sabor de los calamares fue espectacular, aunque tenían un poquito de arena.pero nada grave
13 diciembre 2021 21:58
Tataqui de poltre 17€, ens veu cobrar 20€. Escuma de baileys 6€, ens veu cobrar 7€.

Trist.

Tot i que vam demanar que no volíem els aperitius per les intoleràncies alimentàries de la meva parella, ens els veu portar. Cap problema, la sopa era compatible amb el que ella podia menjar, i ho vam gaudir.
Tot i que vam dir que no els volíem, us els hagués pagat encantat. Però hauria sigut més ètic per la vostra part intentar no emmascarar els preus dels aperitius inflant els preus de les altres coses.

Una jugada un pèl curiosa on mai enlloc m'havien fet encara.
19 noviembre 2021 12:31
Molt bon menú i molt atents, el menjar molt alaborat i molt bona calitat, molt bona experiència
02 octubre 2021 6:13
Un gran descobriment. Moooolt recomanable. Fins i tot la fórmula diària (menú?) ha estat molt bé. Si este a la zona no podeu pasar de llarg.
16 abril 2021 1:42
Restaurant de cuina creativa. Hi ha menú del dia a 19€ i carta extensa per triar. Presentació acurada i elaboració treballada. L'arròs, en totes les seves variants, és gustós i destacable. Les postres també estan a l'alçada.
24 marzo 2021 13:34
Ens han regalat un menú degustació i ha estat genial! Plats molt elaborats i tracte molt professional
22 marzo 2021 5:25
Fantástico, es un regalo poder disfrutar cada vez que vamos de la comida, el servicio.
Un lujo.
Son muy amables y atentos.
Se merecen lo mejor.
Un 10.
16 marzo 2021 20:32
La comida correcta, el servicio descontrolado, la decoración y ambiente del local y servicio no tiene ninguna consonancia con lo que pretende su comida y precios
13 marzo 2021 6:28
Menjar espectacular i molt bon tracte i bon ambient entre els cambrers. Lloc bonic i molt ben arreglat, amb unes vistes fantàstiques de la Vall d'en Bas
03 noviembre 2020 13:05
Restaurante con salones amplios.
Personal súper agradable. Comida un espectáculo para el paladar y la vista.sin duda una gran elección.
30 octubre 2020 2:00
De lo millor! Tant amb calitat com amb servei, recomenable 100%, son d'aquells restauranants que valen la pena fer kilometres per anar-hi
17 octubre 2020 8:15
Es caro para el servicio que tiene el bistec de ternera con setas llevaba de base patatas fritas congeladas cosa que no vi coherente y la torrada de sobrasada estaba súper salada. Huevos revueltos con setas y por supuesto con las famosas patatas congeladas también. Estupe do las Anchoas de la escala y el pan que hacen ellos El servicio de cocina muy lento éramos la segunda mesa en el restaurante y salimos después de 2 horas para servir 4 platos.y eramos 2 personas 82e nos costó?
16 octubre 2020 0:41
El menjar és boníssim, sempre amb un punt d'exotisme i/o originalitat que el fa un lloc únic. El personal molt atent i amable. Hem anat repetint!
14 octubre 2020 5:45
Bon menjar amb bon ofici al darrera. Menú 16'50€ (combinable amb plats de la carta, pagant suplements). Relació qualitat/preu molt bona. A la carta el preu s'enfila, a partir de 40€.
Edifici modern, sala espaiosa a la primera planta, amb entorn d'arbres, apartat de la carretera. Al costat hi ha la piscina municipal (amb bar per beure o menjar alguna cosa també: té una petita cuina).
09 octubre 2020 10:56
Exquisit, felicitats a tot l'equip.
Saben el que fan i com ho fan.
Pur producte amb bona cuina.
Relació qualitat-preu molt bé i el servei molt amable.
Seguiu així i anirem vinguent.
08 julio 2019 14:23
Exelent, bon servei, bon espai i plats originals i molt equilibrats.estic parlant de menú diari.la carta ha d'ésser una passada.menú diari 14€. Felicitats, bona feina.
16 junio 2019 11:04
Es un restaurant magnific, tenen molt bona ma per la cuina garrotxina, especialitats propies i agradables sorpreses tot sovint. Sempre quedes be. Felicitats i a seguir aixi
24 mayo 2019 20:02
Comida muy buena y elaborada. Relación calidad/precio correcta. Disfrutamos mucho de la cena, ambiente muy agradable. No éramos unos clientes habituales pero le hicieron un postre buenísimo para poder soplar sus velas del cumpleaños de mi hijo. Es recomendable reservar.
11 mayo 2019 6:17
Molt bon tracte per part del personal. La carta és molt interessant i el menjar molt bo. Trobava a faltar més quantitat al plat.
08 mayo 2019 16:26
Claro ejemplo de lugar que a base de decorador y carta con nombres jugosos y exóticos, creen estar en derecho de cobrar como si de un lugar exquisito que ofrece platos exquisitos se tratase.
A su favor debo decir que el hecho de haber un cristal que permite ver la cocina y saber que sucede en ella, nos muestra un espacio aseado y ordenado. Uno tiene la tranquilidad de que por más fechorías que puedan hacer estos señores, nunca dejaran que la suciedad o la insalubridad empeoren la opinión del damnificado.
04 mayo 2019 4:20
Very tasty and high quality food. You can find very good meet but also some seafood and fish. The place is nice but a little bit narrow. The service is very kind and quite fast. A lunch could cost 40€-50€ per person. Also there is a 13€ daily menu from Wednesday until Friday.
01 mayo 2019 5:43
Menjar boníssim. La cua de vaca impressionant!
La decoració una mica freda però ho compensa el personal que atén, que són molt amables. L' entorn i la vista també preciosos
22 marzo 2019 21:11
Todos los platos destacan por su sabor y calidad de producto¡
Los arroces estupendos‍️
Comedor con mucha luz y vistas¡
aparcamiento excelente
17 marzo 2019 4:15
Fantàstic! Personal amable i atent. Vam demanar varis plats per compartir, tot estava sensacional. Un pel car, pero tenint en compte el que vam disfrutar menjant, ho vam pagar a gust. Hi tornarem!
01 marzo 2019 20:15
Hola molt bones, varem estar per cap d'any i bé, no podem dir que em vaig emportar una bona experiència.
Penso que el menú va estar escàs i penso/em k un menú més normal hagués estat millor.resumint ens varem quedar amb gana!
Car, estrany i escàs.
Barra lliure amb marques blanques.res de verdes conegudes/normals
Salut i merci. No tornarem.
11 febrero 2019 21:25
Perfecte, m'ha agradat molt, el menú degustacio el trobo molt encertat i de categoría superior!
17 enero 2019 6:36
Bon menjar i bon ambient. Hem donat de carta i tot estava bastant bo. Cargols, ous amb foie i tòfona i de segon un txuleton.
El servei molt atent i servicial, així com bastant ràpid entre plats.
Per posar una pega, diré que els preus són elevats, entre un 45€-50€ per persona.
16 diciembre 2018 18:30
Entre semana el menú es seguramente el mejor en relacion calidad-precio que he probado nunca. Muy satisfecho y estoy 100% seguro que volveré.
15 diciembre 2018 15:51
He tingut la sort d'entrar a la cuina i conèixer el xef i cuiners. És menjs molt bé i em producte de qualitat. Molt bona gent.
18 noviembre 2018 14:25
Bon descobriment! Plats originals, ben treballats, vins matèria prima. Local elegant, però senzill, la mesura justa per estar-hi a gust.

Escribe una reseña



Calificación general: