23 noviembre 2023 2:46
Feia 5 anys que havia visitat a multitud d’especialistes sense resultats, inclús m’havia empitjorat el problema i m’estava afectant també l’estat d'anim. Amb l’edat jove que tinc estava molt preocupat. Tenia mals de cap i migranyes, dolors al pit que no em deixaven respirar bé, gola, acúfens insoportables, dolors cervicals, espatlles, esquena, ciàtica, cames i peus que em provocaven molts dolors al caminar, tot jo estava fatal!

Vaig visitar aquest centre com a últim recurs, desconfiat i amb poca esperança per millorar. Però sinó feia res em quedava com estava. El doctor em va explicar que em podia ajudar, però que hauria de tenir molta paciència i seguir les visites de tractament per uns mesos. Després de 4-5 mesos vaig començar a notar millores més importants i a dia d’avui torno a treballar, estic bastant millor i més animat per seguir endavant. Recomano aquest centre i en Joaquim i sobretot paciència per a qui es trobi molt malament i vulgui millorar.
22 noviembre 2023 17:49
Vaig conèixer en Joaquim per una altre clienta de Sarrià. Quan vaig començar no em podia vestir, ni dutxar, ni conduir degut a que vaig perdre la força a les mans i els braços. Vaig començar tractament i vaig anar notant millores fins el dia d'avui que faig vida normal. Ho recomano.
31 octubre 2023 0:44
Molt bona, vaig anar-hi per una promoció que oferien.Només d'iniciar el tractament ja vaig notar millora, i he seguit millorant.Estic molt contenta. Era la meva ultima porta per picar, després d'haver anat a altres especialistes durant anys.
29 agosto 2023 23:50
Des de que segueixo el tractament amb el doctor Joaquim Valdivia he millorat molt sobretot esquena i Migranyes.
Recomanable al 100%
29 junio 2023 10:49
Faré la ressenya en castellà perquè sigui accessible a més gent: El doctor Valdivia me parece un buen profesional. Hace 7 años que me lesioné la espalda haciendo deporte: espondilitis en L5-S1 y me hice mucho daño. Primero estuve 1 mes y medio de baja laboral y casi no podía andar. Reposo y visitas con casi todas las disciplinas de "profesionales", cambio de dieta, Nada funcionó en mi caso. Si bien pude andar, estaba limitado en mi día a día. No podía coger pesos y no podía estar en pie quieto más de diez minutos. Los dolores no me permitieron seguir con mi deporte favorito, ni correr podía. Tras el nacimiento de mi hijo, hace más de un año, mi impotencia en no poder dejarlo en la cuna por la noche, me hacían sentirme triste. Hace casi unos mesos, quise mejorar y tras comentar con un compañero que conocía a Joaquim Valdivia, me lo recomendó y probé. Al principio era reacio por las malas experiencias vividas anteriormente sin avanzar. Y aunque sus métodos eran desconocidos para mí y no me explica sus técnicas, debo decir que tras evaluarme y recomendar un estudio de mi columna, me recomendó primero el uso de un alza para el zapato y gracias a sus posteriores sesiones indoloras programadas según la lesión, fui sintiéndome mejor. Hoy he aprendido higiene postural gracias a sus consejos y cuando camino y hay un desnivel en el suelo o estornudo fuerte, ya no me duele. También puedo acunar a mi bebé y me siento más ágil. Lo que he aprendido es que la constancia en asistir a sus sesiones es importante y así te lo hace saber el doctor. He ganado en calidad de vida. Persona seria, gran profesional. Recomendable 100%
26 mayo 2023 20:11
Desde feia molt de temps patia de mal d'esquena, cervicals i lumbars. Em costava molt dormir a les nits i m'aixecava amb molts de dolors, tot i que prenia molta medicació. I desde fa 6 mesos que vaig a la consulta del Dr. Valdivia, he millorat en tots els aspectes, no prenc medicació, descanso plácidament a les nits.he guanyat qualitat de vida. 100% recomanable.
Seguirem visitant el doctor per tal d'anar millorant dia a dia.
Gràcies per la feina que fas.
21 marzo 2023 18:53
Vaig anar a visitar-me amb en Joaquim per un dolor constant a l'esquena per culpa d'una hernia discal i després d'uns mesos de tractament he millorat molt, content amb els resultats obtinguts. Gran professional, ho recomano.
19 marzo 2023 23:07
Mi hija encontró este centro buscando por internet y viendo estas opiniones. Yo tengo 74 años y hace 6 meses empecé a notar molestias lumbares y en la cadera. Vieron que tenía una escoliosis y me dieron medicación. Peo el problema fue empeorando, el dolor fue a más, estaba perdiendo fuerza en las piernas y la ciática me bajaba por la pierna derecha. Casi no podía andar. Empecé tratamiento con Joaquim y desde las primeras semanas noté mejorías, y ahora después de unos meses estoy mucho mejor, puedo andar perfectamente y hago vida normal. Lo recomiendo
13 marzo 2023 6:17
El Doctor Valdivia ha conseguido lo que antes fisioterapeutas y osteópatas no habían logrado. Que no me duela la espalda a pesar de tener dos hernias discales en la columna vertebral.
07 enero 2023 6:31
18/6/20 operació de L5 medicacio 9 líricas día paracetamol 2/3 i parche morfina de 50cl
Un any después seguim amb la mateixa medicacio i mariguana un cop al día i el dolor i mal estar es molt intens
Aproximadament el mes de abril maíg començo el tractament amb el Joaquim
Dos cops per setmana, al octubre un cop per setmana i actualment un cada 15 dies a dia d’avui fa una setmana que no prenc ni un sol medicament pel dolor
Molt content i seguim amb el tractament fins que no tingui molèsties
04 enero 2023 2:02
En diciembre de 2021 me quedé clavada en las cervicales, iba rígida como un palo, con la cabeza tiesa. Los meses siguientes visité varios especialistas que me dieron morfina y cortisona. En Marzo mi cuñada me informó sobre la quiropráctica y encontramos a Joaquin en Girona a través de internet. Empecé las visitas más intensivas y a las 8 semanas empecé a notar mejorías importantes y ya había dejado la medicación fuerte que me habían recetado. Ahora ya ha pasado casi 1 año y estoy bastante estable y casi sin recaídas. Puedo hacer vida más o menos normal sin hacer esfuerzos físicos importantes como me ha recomendado Joaquin.
07 diciembre 2022 4:08
Bon día, vaig Anar a la consulta per dolor a la cama esquerre per hernia discal L5-s1. Tenía programada operació en 3 mesos ja que és un problema que fa temps que el tinc. Vaig Anar a la consulta sense gaires esperances. Haig de dir que molt lentament vaig Anar millorant amb diverses sessions fins el punt de no operar i poder Fer vida normal ja que s'havia impossible.sense practicament dolor. Molt satisfet amb el resultar. Gràcies!
23 noviembre 2022 13:10
Mi experiencia con el doctor Joaquín es increíble, padezco de hernia discal en L4-L5 y artrosis degenerativa en la columna vertebral, he probado todo tipo de tratamientos que fueron funcionando pero a muy corto plazo y nunca sintiéndome tan bien como me siento ahora vaya que así es como se siente una persona normal sin dolor.
He pasado por mucho ya que llevó más de 3 años con Dolores de ambulatorios y hospitales con medicación o pinchazos para nada incluso rehabilitación que tampoco sirvió de mucho y al tratar aquí no me han hecho falta ni las infiltraciones vaya que estoy encantada con el y seguiré sus indicaciones continuando con el tratamiento ya que me siento como cuando no tenía dolor y puedo tener una vida digna y normal, gracias Joaquín.

Escribe una reseña



Calificación general: