27 marzo 2024 0:31
Molt molt bona autoescola, la recomano al 100%, m'he sentit súper a gust amb tots i contesten ràpid a qualsevol dubte que tinguis sempre. A part m'ho han ensenyat tot superbé. Sobretot la Angi, que és la professora que he tingut. 10 de 10
11 febrero 2024 10:14
Estic molt agraïda a l'autoescola RACC pel bon tracte que m'han donat sempre. La Rosa és molt bona professora i explica molt bé la teoria, ho repeteix els cops que facin falta perquè tots ho entenguin. Pel que fa a les classes pràctiques, vull destacar la increïble labor de l'Alfred. És un professor de 10, ha sigut sempre molt comprensiu i motivador, s'adapta als horaris dels seus alumnes, i sempre troba la manera d'inspirar confiança i entusiasme als alumnes. Agraeixo la seva dedicació i professionalitat.
He tingut una experiència excepcional a la meva autoescola i no puc estar més satisfeta amb aquest procés d'obtenció del carnet, tot aprovat a la primera!
29 enero 2024 12:05
Ofereixen un tracte molt proper i professional, tant el personal d'oficina com els professors dins i fora les pràctiques:)
Gràcies a les classes i consells de l'Alfred i l'ajuda de l'Adrià, ha sigut un procés per gaudir que sens dubte no oblidaré mai: D
16 octubre 2023 18:53
La gestió de l’autoescola ha sigut en tot moment molt bona, sobretot gràcies als professors! Ho recomano!
16 octubre 2023 6:28
Estoy muy contenta con el trato recibido. Tanto en el curso teórico, en el cual la profesora explica muy bien y tiene mucha paciencia, aprendí mucho y me sirvió de gran ayuda de cara al examen teórico. Respecto a las prácticas, la autoescuela se adaptó muy bien a mis horarios y me dieron muchas clases, el profesor también tuvo mucha paciencia y me ayudó a tener confianza en mí misma y sentirme cada vez más realizada y segura. Mi experiencia ha sido muy satisfactoria y sin ningún percance. Lo recomiendo 100%.
15 octubre 2023 19:45
Autoescuela de 10 tanto en el teórico como en las pràcticas, Alferd un gran professor de pràcticas, Rosa explica muy bien el examen teórico y gran dirección de Adrià. Aprobado todo a la primera. Muy recomendable!
13 octubre 2023 16:40
Me he sacado el carné de conducir con la autoescuela RACC Lleida y la verdad que incomparable. El precio y los packs ofrecidos fueron perfectos para mis necesidades, hay gente súper competente tanto en la oficina, como en las clases prácticas y teóricas. Se me hizo muy fácil gracias a la profesionalidad del centro. Se adaptaron perfectamente a mis horarios, sin esperas y pude aprovechar las clases al 100%. Lo recomiendo porque por las malas experiencias que he oído sobre todas las low cost esta no tiene nada que ver, ya que en todas las autoescuelas acabas pagando lo mismo pero si pagas y recibes un trato inmejorable, mejor que mejor. Volvería a repetir mi experiencia siempre con ellos, sin lugar a duda.
03 octubre 2023 2:10
Gracias a la autoescuela y en especial a Alfred por el trato y por su implicación para que haya podido conseguir el carnet!
20 septiembre 2023 3:57
Muy contento del trato recibido. Los profesores tanto del teorico como del practico se nota que tienen experiencia y les gusta lo que hacen, ya que explican y ayudan muy bien.
He tenido una muy buena experiencia sacandome el carnet aquí y lo recomiendo 100%
04 septiembre 2023 20:44
Molt bon servei i atenció propera. Molt content del seguiment rebut i la eficiencia. Gràcies!
19 agosto 2023 5:03
No puc comparar amb cap altra autoescola, però no cal. No crec que hagués pogut tenir una millor experiència en una altra. Molt atents i amables, són grans professionals.
Vull fer especial menció a l'Alfred, que és un excel·lent professor de circulació i una gran persona, de la que sempre guardaré molt bon record, i a qui espero trobar-me sovint.
07 agosto 2023 6:15
Un equip fantàstic i molt amable. Estudio fora i sempre s’han adaptat per donar-me classes. Molt bons professors i molt atents. He estat molt a gust! Gràcies️.
Us recomano RACC al 100%.
28 julio 2023 14:08
Molt contenta d'haver escollit l'autoescola RACC per treure'm el carnet.
Són un equip molt professional i des del primer moment et sents com a casa!
La meva professora ha estat l'Angie i no hauria pogut tenir una millor experiència, des del primer moment ha estat molt pacient, ensenyant-me dia a dia com conduir, no només per fer-ho bé el dia de l'examen sinó per continuar així quan ja no sigui a l'autoescola.
No podia haver tingut una millor experiència amb el carnet de conduir i recomanaria l'autoescola a tothom!
16 mayo 2023 19:45
Gracias a la paciencia y la enseñanza de Alfred he podido sacar mi carnet a la primera! Estoy muy contenta de haber elegido RACC autoescuela de lleida! Siempre disponibles para las dudas que podamos tener Muy recomendable
18 abril 2023 13:42
Molt contenta amb l’autoescola i el seu personal. La recomano sobre tot per l’atenció i el tracte als seus alumnes. L’ Angi, que és la professora que he tingut de pràctiques ha estat súper pacient amb mi, tenint en compte que vaig començar de 0 sense saber res i he sortit amb l’aprovat i sabent tot el necessàri per a una conducció segura.
18 abril 2023 6:31
He realitzat classes pràctiques de reciclatge a RACC. No podía haver triat una autoescola millor, tant pel tracte rebut per part de tot l'equip com per tot el que he aprés. Tot i fer anys que no conduïa, he superat les meves pors al volant i he aconseguit seguretat al agafar el cotxe, podent així sentir-me més capaç i autònoma. I tot això gràcies a Joan Carles, un professor pacient, tranquil i molt dedicat que es preocupa en tot moment de l'alumne i s'adapta a les seves necessitats. No podría haber tingut un professor millor! Moltes gràcies!
RACC, recomanable 200%!
26 marzo 2023 14:01
La mejor autoescuela de Lleida. Gente agradable y que para cualquier duda están. Quiero agradecer a Joan Carles, mi profesor de prácticas, por esa paciencia y la actitud de seguir ante todo!
28 febrero 2023 11:29
Molt agraït amb l’equip del Racc, especialment amb el Joan Carles, el meu professor, que va saber en tot moment no sol ensenyar-me a conduïr sino a disfrutar-ho tambe.
15 febrero 2023 12:22
Contentíssim d'haver escollit el RACC per treure'm el carnet. Tant del teòric com del pràctic. Especial agraïment a la Rosa per l'ensenyança del teòric, a l'Alfred per haver m'he aguantat tantes pràctiques i donar-me tants consells i a l'Adria per la magnífica gestió de tot.
06 febrero 2023 7:07
Estoy contento de haber aprobado, mis más sinceros agradecimientos a Rosa que explica muy bien la teórica, a Alfred por las prácticas muy paciente y siempre corrigiendo, agradezco a todo el equipo del RACC.
100% Recomendable.
10 enero 2023 3:36
Estic molt contenta amb laeva experiència a l'Autoescola RACC Lleida. Sempre han tingut un tracte molt proper i s'han adaptat a les meves necessitats. I el Joan Carles és el millor profe que podeu demanar!
25 diciembre 2022 5:30
Agradecida con el trato, la paciencia y profesionalismo de todo el equipo de la RACC. Alfred es un crack como maestro. Recomiendo ampliamente esta autoescuela.
01 diciembre 2022 15:35
Contentíssima d’haver escollit l’autoescola RACC. Tant l’examen teòric com el pràctic superats a la primera gràcies a les classes donades a l’autoescola i les pràctiques amb el cotxe. El personal encantador, sobretot la Rosa, l’Adrià i en especial l’Alfred! Moltes gràcies per haver fet aquesta experiència divertida i segura ;)
24 noviembre 2022 12:39
Mai havia tocat un cotxe i em vaig poder treure el carnet a la 1a! Professors amb paciència i experiència que t'ajuden a sentir-te segur al volant. Molt recomanable!
20 noviembre 2022 19:18
Classes pràctiques molt agradables! Content i molt agraït amb el profe Alfred, molt simpàtic. Amb ell he après des de 0 i he aprovat a la primera!
12 noviembre 2022 17:52
Muy didactico y sencillo, la estructura esta muy bien montada y te enseñan una conducción del dia a dia.
04 noviembre 2022 23:20
Muy buena experiencia con la RACC! Estoy muy contento de haber elegido esta autoescuela y se la recomiendo a todo el mundo!
Muy buenos profesionales y personas, tienen un trato muy cercano contigo, y ponen mucho interés en que aprendas lo máximo posible, no solo de cara al examen, sino también para la conducción en general.
Me caducaba la teórica y me ayudaron mucho con la disponibilidad de clases, y finalmente pude sacarme el carnet a la 1a!
Alfred es un gran profesor, le tenía mucho miedo al coche y al final acabó hasta gustandome ir a las clases, me lo pasaba genial. Yo nunca había tocado un coche en mi vida y me ayudó a ir aprendiendo poco a poco realizando recorridos específicos y pensados para mi nivel.
En conclusión, muy buena autoescuela para sacarse el carnet, se preocupan mucho por ti, por tu aprendizaje, y siempre intentan ponerte facilidades!
16 octubre 2022 5:59
Tracte molt proper i professional, si hagués de tornar a escollir autoescola seria clarament aquesta! Molt agraïda:)
28 septiembre 2022 15:48
Molt contenta amb l'autoescola, he pogut aprovar els dos exàmens a la primera! L'atenció inmillorable, recomano la Racc al 100%.
30 julio 2022 23:11
Se me hizo muy fácil sacarme el carnet gracias a la profesionalidad de todos en la autoescuela, el teórico y el práctico a la primera, gracias a mi profe de prácticas Alfred por su paciencia y dedicación logré cumplir mi meta, una autoescuela de 10, se lo recomiendo a todo el que quiera sacarse el carnet de conducir
30 julio 2022 9:00
Recomano totalment l’autoescola RACC. He rebut un bon tracte per part del professor i de l’autoescola. S’adapten bé als teus horaris per tal de fer les pràctiques i realment fan tot el que poden per ajudar-te a treuret el carnet.
15 julio 2022 17:18
Molt bona autoescola a un bon preu. Pots fer-ne tests a casa tranquil•lament i anar a classes presencials. Ho faciliten tot molt be per organizar-te. La part práctica aprens bastant i be, la professora que vaig tindre de 10, et dona molta seguretat i confiança. Em vaig truere el carnet fa una setmana i la veritat molt content amb la RACC i la recomano!
12 julio 2022 10:03
Recomano l'autoescola RACC 100%, sempre estan a la teva disposició per resoldre qualsevol problema, els packs de classes pràctiques que ofereixen son excel·lents en relació a qualitat-preu. La teòrica, amb gaire bé dues setmanes d'apretar i fer classes intensives al centre, me la vaig poder treure a la 1a. Per aquesta vaig haver d'esperar per la disponibilitat del professorat ja que estava saturat pel problema d'haver pocs examindaors. Tot i això l'autoescola es va encarregar de fer el màxim de classes possibles perquè jo aconseguís la llicència al termini que necessitava. Si teniu la sort de que us toqui la meva professora de pràctiques de segur que també us el treureu a la 1a!
22 junio 2022 14:56
La meva profe de pràctiques va ser l'Angy i la veritat que ningú em podria haver ensenyat millor. Va ser molt atenta i pacient amb mi a més de ser molt agradable.
14 junio 2022 3:54
Recomanaria 100% sense dubte l'autoescola. S'adapten molt bé als horaris i els preus estan molt bé.
A més, els professionals estan molt ben formats i no només pel que fa a l'ensenyança sinó perquè tots tenen un gran cor i sempre animen quan ho necessites.

El curs intensiu amb la Rosa em va ajudar molt, a més que la seva manera d'explicar és molt entenedora.
L'Adrià també ajuda molt a l'hora d'organitzar els horaris ja que s'adapten molt bé a la teva disponibilitat. A més parlar amb ell també em va animar molt.
Pel que fa a la profe tenia l'Angy, que definitivament és una professora de 10 amb un gran cor i amb qui no només he aprés molt sinó que m'ho he passat molt bé a les pràctiques.
M'emporto una molt bona experiència!
11 junio 2022 22:29
Hi havia molta poca cua d’espera, amb 1 setmana ja vaig començar a fer pràctiques. I així vaig poder examinar-me super rapid
11 junio 2022 9:35
He tingut una gran experiència, molt bon assesorament tan pel teòric com per al pràctic. No puc dir res mes que gràcies, sou una cracks!?
26 mayo 2022 3:45
Al principio tenia miedo de que no me pudiera sacar el carnet de conducir por que me daba miedo a que fuera mala conductora pero me lo puso muy fácil el profesor, me ayudo mucho y gracias a ello me saque la practica a la primera. En general son todos super agradables y te animan y motivan tanto los profesores como los administrativos.
12 abril 2022 15:31
Os digo una cosa gente! OJO¡¡¡
Me gaste 2100€ hasta ahora con B y siempre me suspenda. Los profesores y los examinadores viven de los suspensos.al aparcar el coche por poner la semnalizacion un secundo más tarde de como quería el examinador me suspendo. LO PODRÉIS CREER? Hasta que no te gastas un pastón en horas de conducción no apruebas. Me queda una convocatoria.si no apruebo ni esta ves después de 60h compradas les pondré una queja en DGT tanto al examinador y la profesora como la Autoescuela. Es una barbaridad
31 diciembre 2021 21:07
Recomiendo la autoescuela RACC 100%, ya que están a tu disposición en todo momento y el equipo tiene una gran profesionalidad.
Me llevo conmigo una experiencia maravillosa.
¡Muchas gracias!
26 diciembre 2021 20:08
Molt bona autoescola, tant per fer la teòrica, com la pràctica.
Quan fas la teòrica et faciliten un munt d'ajudes per a que puguis superar-la i a la pràctica també.

Vaig quedar molt contenta.
17 diciembre 2021 6:19
Molt content amb el tracte rebut a l'autoescola RACC de Lleida.

En Joan Carles, el professor que em van assignar, m'ha ensenyat progressivament i amb paciència, cosa que ha fet que l'aprenentatge, que pot ser una mica estressant, se'm fes molt agraït. Sempre es va mantenir calmat durant les pràctiques, fins i tot en casos on se'm calava en meitat d'una avinguda i obstaculitzava la circulació. Tampoc m'esbroncava si m'equivocava i no deixava que em desanimés.

Pel que fa a la teòrica, el seu curs és molt profitós, ja que et permet entendre més enllà de memoritzar les respostes del test.
24 febrero 2021 8:49
Me acabo de sacar el carnet a la primera en RACC LLEIDA! Excelentes profesionales y mejor personas! Una experiencia inolvidable! MUCHAS GRACIAS!

Escribe una reseña



Calificación general: