25 julio 2022 10:49
Agradecida con la Autoescola Racc, con su profesor Pau y con Mónica por su confianza y su oportunidad. Gracias, Gracias.

Primer examen que subo y me traigo la L. Gracias Pau por tu paciencia y por enseñarme como buen profesor. La experiencia vivida con la otra Autoescola que me marcó ustedes han sabido encaminar me. Gracias gracias.
03 octubre 2021 21:37
Context: Des de zero i amb els impediments per les restriccions sanitaries.
Teòrica: Recolzament constant, adaptant-se en tot moment a les meves necessitats (flexiblitat horaria, consultes a qualsevol moment, seguiment constant,)
Pràctica: Bona metodologia per aprendre, sensació de seguretat en tot moment i gran valoració del progrés obtingut.
Molt content amb el resultat i el millor preu de la zona.
Un 10 en tots els aspectes!
18 septiembre 2021 4:50
Molt contenta d'haver-me tret el carnet amb l'autoescola RACC!
Hi ha hagut molt bona comunicació amb la Cassandra i l'horari, adaptat a la teva disponibilitat per poder fer les pràctiques lo més seguides possibles.
El professor, en Pau, molt canyero, agradable i proper i fins que no et veu preparada, no t'aconsella que facis examen. Dona bons consells pràctics per tal de fer-ho lo millor possible el dia de l'examen.

Sens dubte recomanaria aquesta autoescola!

Moltes gràcies per tot!
19 agosto 2021 8:27
Autoescola Racc la millor aquí a Olot, (Pau y Casandra) amb una professionalitat a l'100. Tot molt ben organitzat, es cuiden de tot a com Déu mana, i sobretot hi ha molt bona connexió entre ells i això és molt important perquè d'alli ve la coordinació que hi ha aquí, entre tots dos són uns crack. Bona professionalitat cada un en la seva àrea que li correspon a cadascun. Yo estic molt contenta amb ells fan molt bé la seva feina. La recomano a tots els prósperos aspirants
29 mayo 2021 6:07
Es un 10 de autoescuela, la secretaria super atenta y compagina muy bien con el profesor que si hay conexión entre los 2 es muy importante! Y fue en la mejor autoescuela que podría haver ido, un profesor 10! Gracias a él me saque el práctico super rápido! Mil gracias a los 2, super agradecida!
14 octubre 2020 23:40
La part teòrica em van ajudar moltíssim. Malgrat això, a la part pràctica ha SIGUT UNA EXPERIÈNCIA HORRIBLE. El professor no se l´entén, és maleducat i no et diu les errades ni els encerts que fas. Vaig haver d´esperar més de 3 mesos per poder comensar a fer pràctiques i m´obligaven a fer pràctiques de més.
Ja podia anar fent pràctiques si no em servien de res. La qual cosa, he fet més pràctiques que hagués fet en una altra autoescola. En fi, ¨LO BARATO SALE CARO¨. No ho recomano.
18 mayo 2020 13:14
Muchas gracias a los dos profesores (Ester i Pau). Los dos se lo curran muchísimo para tu formación. Excelente trabajo! P. D.: Pau es la ostia jajjajaj

Escribe una reseña



Calificación general: