14 enero 2022 21:35
Es una oficina Racc amb personal molt experimentat. Sempre m'han resolt qualsevol problema que he tingut.
27 noviembre 2021 0:18
Organised and great service. Great prices as always especially global travel insurance.
21 septiembre 2020 23:03
Muchas gracias Agustí por tu profesionalidad, tu impecable servicio y tú trato amable. Por segunda vez me has sacado del atoyadero en la Cerdaña, eres un Crack!
14 octubre 2019 17:56
Racc Puigcerdà, miren el que acaba de passar al costat seu hui diada de catalunya:
Hola Repsol.

Os engancho este mensaje. Está en catalán pero seguramente alguien lo podrá traducir. ¿Podriais indicarme si Repsol asume como propia la respuesta del encargado de la gasolinera de Puigcerdá sobre que hablar catalán es de no tener cultura y ser maleducado? Gracias

Experiència desagradable. El personal no ente el català bàsic. Al demanar una factura malgrat deletrejar l'adreça la escriguiren malament. El responsable de l'estació (la única persona que parla o ente el català. A una estació de servici a Puigcerdà!) em demanà si em passava quelcom i al expressar-li la meua insatisfacció va dir que no tenia cultura ni educació (sóc guia oficial de la Generalitat i parle 6 llengües, per cert) i que havia de parlar en castellà. A PUIGCERDÀ! Literalment "si vas a Madrid no parles en català oi? ". El responsable fou molt irrespetuos i va menysprear els drets lingüistics d un consumidor. No es troba capacitat per a ser responsable de treballadors de cara al públic. I va arribar a afirmar "jo sóc nacionalista" quan la politica no te res a vore. A Catalunya tenim 2 llengües i el personal de cara al public ha d'entendre les 2. Les caixeres van fer una atenció profesional i eficaç però el responsable de la benzinera amb la seua falta de respecte i nul coneixement de gestió de la insatisfacció d'un client provocà una caiguda de reputació directa de la marca (Repsol). La companyia hauria de respondre davant la feina diaria de responsables de benzinera que deixen la imatge comercial de Repsol pel terra. Resumint: a Puigcerdà el responsable de benzinera troba que si parles català a Catalunya no tens cultura ni educació. La pregunta és: qui ha nomenat responsable a una persona clarament no preparada per gestionar el tracte amb el client?

Escribe una reseña



Calificación general: