21 septiembre 2023 18:17
Súper! Ha estat una experiència inolvidable! Personal atent, molt professional, molt ben avingut i, la Marina, … una crack! Tornare’m! Segur!
21 septiembre 2023 2:02
Fue un dia genial. Profesionalidad, responsabilidad y diversion.
Eso encontraran en rafting sort rubber-river.
Gracias al equipo completo por esta experiencia.
12 septiembre 2023 22:33
Experiència inoblidable, tracte excepcional, recorregut molt adequat. A nosaltres ens va tocar com a monitora la Marina, noia que t'explica molt clarament el funcionament i analitza molt bé la situació en cada moment. A més a més, en acabar el recorregut si vols pots comprar les fotos per un preu de 25€ per barca.
Nosaltres repetim
27 agosto 2023 23:07
Experiencia rafting genial con esta empresa. Hacen fotos muy chulas durante el recorrido que puedes comprar al terminar la bajada.
20 agosto 2023 5:52
L'experiència fantàstica, el tracte de l'equip ha estat en tot moment correcte i super amables. Per repetir!
18 agosto 2023 7:36
Mi mujer y yo hemos hecho una bajada de ráfting con el recorrido de Arboló-Collegats ayer por la tarde, 100% recomendable y una experiencia inolvidable. ¡Especial mención a nuestro guía Jordi, simpático, amable y muy profesional! Hemos conocido también a los guías Albert y Juanen, muy profesionales, apasionados de su trabajo y lo transmiten, haciendo de esta experiencia memorable. ¡Sin duda alguna volveremos!
12 agosto 2023 7:05
Una experiencia increíble. Todo el equipo encantador. Hicimos la bajada con Ot, el monitor, y fue genial. Muy profesional y atento
08 agosto 2023 11:19
Una experiencia inolvidable, lo recomiendo. La atención de la Mercè es muy buena y el monitor Ot nos ha echo disfrutar como críos en el río.
17 julio 2023 17:46
En Ferran ens va fer anar el descens de barranc increïble! Completament coneixedor de la zona i dels seus limits. Divertidissim i atrevit però segur en tot moment. Experiència de 10!
11 junio 2023 5:14
Sin duda una de las mejores experiencias de mi vida, agradecer a Juanes por hacernos sentir la adrenalina a mil en el descenso de barrancos y Marina me sorprendió la fuerza para llevar el Rafting a tope, súper recomendado y el Hotel Florido ufff muy amables y muy bien organizado, tienen que ir.
06 junio 2023 19:02
Hemos pasado una experiencia muy divertida, en todo momento nos hemos sentido muy bien acompañados, nuestro guia Isard nos dió unas pautas perfectas para que la aventura fuese única, la coordinación y el reparto de barcas lo gestionaron genial. Super recomendable. El pack que cogimos a buen precio con alojamiento en Hotel Florido, el trato excelente y cercano, además hicimos el rafting el domingo y nos dejaron volver a ducharnos sin tener en cuenta la hora de salida, siendo un grupo grande de 16 personas.
Agradecer a Mercè su atención telefonica.
10 mayo 2023 8:04
Experiència única, inigualable, diferenta i divertida. Va ser un excel·lent en tots els aspectes, i el conductor de la barca, Isard, un experte que la feia anar on volia. Ens hem sentit molt segurs. Recomanable 100 %
03 diciembre 2022 9:40
Siempre voy a este lugar cuando quiero hacer Rafting en Sort. Sitio de confianza y monitores con mucha experiencia.
14 noviembre 2022 22:39
Una experiència súper guai! El nostre monitor ha estat en Martí i la veritat és que immillorable: ens ho va explicar tot abans de començar i vam parar per tirar-nos d’un pont. I mencionar també a en Matu que no perdia la ruta de vista i va ser molt atent i agradable, fent el dia més divertit encara. Tornarem de ben segur!
10 noviembre 2022 18:27
Rubber River és una empresa de ràfting amb una gran trajectòria i experiència

Com a guia vam tenir a Martín, un noi molt jove, però que ho va fer molt bé. Va guiar el raft de manera magistral per tot el riu, i només vam tenir una incidència que ens vam quedar atrapats un moment amb una roca (no per culpa nostra sinó per un altre raft que ens hi va empènyer), però el Martín ens va donar les indicacions per sortir-ne de seguida. La resta del trajecte de meravella.

Punts a destacar: el descens que ofereix aquesta empresa és una mica més llarg que altres empreses de la competència, perquè es fa el tram del Noguera Pallaresa entre Llavorsí i Sort (les altres empreses solen fer el tram de Llavorsí a Rialp, que és uns 4 km més curt). A més el tram de Sort té un seguit de ràpids molt divertits i una baixada d’una mini presa, estil Tutuki Splash, que és molt xalador.

A més, aquesta empresa de ràfting té la seva base al Flòrido Hotel, i t’ofereixen l’opció de banyar-te a la piscina de l'hotel -que és fantàstica-, sense cap cost, la qual cosa és d’agrair després del ràfting. A l’arribar vaig tenir l’oportunitat de parlar un moment amb el sr. Flòrido, el propietari, un empresari molt important en el sector i em va semblar una persona molt accessible i simpàtica.

Punts a millorar: en general, als guies (de totes les empreses) els agrada posar nerviosos als usuaris (“a veure si tombem”, “jo sempre tiro algú a l’aigua”, etc). També hi ha la mania de promoure que uns mullin als del raft del costat. I solen fer unes bromes de picar fort amb el rem contra l’aigua fent un soroll sord i molest. A mi personalment és una cosa que no em posa nerviós perquè ja he fet ràfting altres vegades, però una persona que ho fa per primera vegada necessita tenir un ambient relaxat i còmode, i totes aquestes pràctiques provoquen justament el contrari. La baixada en ràfting no és barata, per tant s’haurien d’eliminar aquestes pràctiques molestes per part dels guies per crear una encara millor experiència.
06 noviembre 2022 17:14
Ha estat una experiència espectacular! Ens hem divertit molt, sobretot perquè hem tingut de guia a Edu que ens ha fet riure molt i alhora ha sapigut portar-nos i guiar-nos de forma excel.lent.
Sense dubte repetirem:)
04 noviembre 2022 23:16
Muy recomendable para todas las edades, el personal muy agradable, el monitor que nos tocó Martín estupendo,
Volveremos a repetir.
25 octubre 2022 20:38
Quina bona experiència fer ràfting a La Noguera Pallaresa. He gaudit molt de l'activitat. Vull recomanar Rubber River per una bona organització i uns immillorables guies de riu. Tant Juane com Maria que han sabut combinar la diversió amb la seguretat de la baixada.
23 octubre 2022 6:51
Experiencia de 10! El equipo genial, pero dar las gracias en especial a Marti que a sido nuestro guía, un chico de 10! Recomendable 100%!
18 octubre 2022 1:15
Una molt bona experiència i bon recorregut! Vam anar amb en Martín, un monitor que explica molt bé les coses i divertit! 100% recomanable. Hi ha varis punts de la ruta destacables. A descobrir-ho!
15 octubre 2022 17:30
Als meus amics i a mi ens va encantar, s’ho recomano a tothom!
Ens van explicar com posar-nos el neoprè i els escorpins i ens van portar a l'inici del tram, després ens van fer una mini classe de tot el que havíem de saber; com remar, com asseure'ns a la barca, com remar, què fer si queiem…
El nostre monitor va ser l'Edu, que va fer que l'activitat fos molt més divertida del que m'imaginava.
14 octubre 2022 18:08
Experiencia muy buena! Mi pareja y yo nos alojamos en el Florido Hotel y ya desde allí lo dejamos todo listo. Lo único "malo" de esta experiencia es que, a pesar de que dura bastante, te lo pasas tan bien que se hace corto. Especial mención a muestra monitora MARIA, una chica muy simpática que hace que el trayecto sea aun mas divertido, una crack! Repetiremos seguro.
10 octubre 2022 7:05
Que gran elección hacer rafting en Rubber River, lo pasamos genial. Nuestro guía Martín nos explicó todo muy bien. Gracias por quedaros con nuestra perra.
06 octubre 2022 14:27
Fantástica experiencia para salir de la monotonía! El recorrido de 18 km se hace en unas dos horas y es muy divertido. Genial para una actividad en familia o con amigos. Nuestro monitor Martín fue muy simpático y nos explicó todo perfecto para bajar por los rápidos sin ningún problema.
06 octubre 2022 0:25
Tot molt ben organitzat. Els monitors Edu i Jordi en barrancs i ràfting, molt amables i professionals. L'hotel Florido també perfecte. Repetirem!
22 septiembre 2022 8:16
GRAN EXPERIENCIA! Muy profesionales y amables. A mi me tocó con un guía que se llama Jordi y es un crack. Recomendado 100%.
07 agosto 2022 16:58
Una experiencia magnífica. No lo habíamos hecho nunca y nos ha encantado. Todo el equipo muy majos y agradables y el monitor Juanes muy simpático y atento. Repetiremos sin duda. Muy muy muy pero que muy recomendable!
18 junio 2022 8:45
Todo muy bien montado y el monitor Juanes muy bueno.
Lo malo que pasa tan rápida que no te das cuenta, pero es una experiencia inolvidable
14 noviembre 2021 23:10
Me ha encantadol la experiencia, muy divertida. Jordi un encanto a la vez q muy responsable. Me he sentido muy segura. Gracias.
13 noviembre 2021 15:45
He hecho rafting con mi pareja y ha sido súper divertido. Nuestro monitor Juanes ha hecho que la experiencia fuera aún mejor además de que era un profesional. Recomendadisima experiencia
09 noviembre 2021 22:16
Les informacions pre reserva molt personalitzades. L'activitat segur que fa pujar l adrenalina. Super professionals
09 noviembre 2021 13:28
Molt Bona experiencia! Recomendable 100% molt bon rotllo amb totes les barques. El nostré monitor, el Jan, encara ha milloret mes la experiencia. Repetirem segur. Gràcies i Salut.
30 octubre 2021 12:29
Molt bona experiencia tant amb el barranc del infern, com el dia de raffting, tots dos amb el Edu molt ben parit! Experiencia a repetir.
28 octubre 2021 8:09
We had such a good time! Edu the guide was very very good, and could communicate with us in English! We would deffenitely recomend, it was an amazing experience!
16 octubre 2021 15:49
Buena experiencia en compañía de Jordi. Repetiremos con voltereta incluida, un saludo desde zrgz
09 octubre 2021 2:13
Una experiencia genial. Súper organización y logística por parte de la empresa y especial agradecimiento al monitor Juanes q nos ha hecho una bajada chulisima con total seguridad, y enseñandonos y explicándonos rincones del rio. Gracias!
25 septiembre 2021 3:44
Muy buena organización y el personal muy atento. Experiencia muy divertida para familias y con amigos.
Nuestro monitor ha sido Jan. Un auténtico experto. Nos ha hecho reír y divertirnos mucho, sintiéndonos muy seguros en todo momento.
Solo hay que hacerle caso para divertirte y no preocuparse de nada. Muy recomendable.
18 septiembre 2021 3:43
Molt bona experiència de rafting. Ho hem passat molt bé. El nostre monitor era en Jan i ens ha fet gaudir molt de l’activitat i en tot moment ens hem sentit segurs. Com a únics aspectes a millorar: 1. La higiene del material després de cada ús és bastant precària. 2. Ens hauria agradat tenir un record fotogràfic de l’experiència. No et fan fotografies durant l’activitat de rafting. Si ho haguéssin avisat ens hauriem portat la nostra GoPro.
26 agosto 2021 5:27
Experiencia increible! Monitores super agradables y con mucho conocimiento! Volveria a repetir mil y una veces!
16 febrero 2021 19:23
Vam fer rafting tota la familia (nens, adults i àvia inclosa!) i ens ho vam passar genial ;) ben poder gaudir de la piscina fins el nostre torn. El guia, el Nil, un crack! Gràcies a tot l'equip!
11 diciembre 2019 3:46
Las actividades geniales y el personal muy agradable. Hicimos barranquismo, rafting y noche en el hotel para 3. ¡Todo super recomendable!
20 noviembre 2019 8:36
Sitio muy guay para hacer rafting y otros deportes de aventura! Monitores muy simpáticos y divertidos. Genial para ir con la familia o amigos.
21 octubre 2019 8:18
Hemos estado este fin de semana, nunca habíamos echo rafting y ha sido espectacular, emocionante, divertido y con algún sustillo pero encantadísimos con nuestro monitor Arán que nos ha echo sentir auténticos Vikingos
05 octubre 2019 10:56
100% recomanable, l'activitat molt ben organitzada i divertida a cada moment, tot l'equip, desde els monitors, els organitzadors i fotògrafa accessibles, amables i de tracte familiar, i molt professionals.
En el nostre cas, el nostre monitor va ser el Nil, molt agradable i proper; l'Aran i el Jan portaven les altres dues barques, i entre tots van fer que la baixada fos molt divertida i plena de sorpreses, malgrat que hi vam anar quan el riu no tenia tanta aigua.
Realment es nota que disfruten de la feina i s'encarreguen de que t'ho passis bé.
També vam fer el barranc de l'infern, súper recomanable i altre cop amb uns monitors que t'ho explicaven tot molt bé, i l'Edu i el Ferran, i feien que gaudissis de l'activitat.
L'estada a l'hotel molt bé també, vam estar-hi molt a gust i ens vam sentir com a casa.
Està claríssim que repetirem, aquest cop quan hi hagi molta més aigua️
11 septiembre 2019 23:53
Simplemente espectacular, creo que una de las mejores empresas para hacer rafting, monitores súper preparados y equipaciones e instalaciones perfectas. Volveremos a repetir
27 agosto 2019 14:29
Estuvimos el día 1 de julio haciendo rafting, nuestro monitor Nil nos lo esplico todo de manera muy sencilla lo cual te daba mucha seguridad, ha sido la primera vez, pero seguro que si repetimos volveremos con esta empresa, entramos a Sort por la puerta grande, ja, ja, ja. Cruzamos por medio del campeonato del mundo de canoa freestile. Gracias a todo el equipo a sino una esperiencia inolvidable.
11 agosto 2019 14:56
No admiten el pago con tarjeta, sin aviso previo. Me parece lamentable no facilitar el pago por este medio.
Las fotos muy mejorables y el precio elevado por la calidad que tenían, incluso se coló una foto que era de otra barca.
Los vestidores necesitan alguna mejora también.
Me gusta el rafting y vamos con la familia todos los años pero creo que por el precio que se paga debería haber mejores prestaciones.
20 julio 2019 9:23
La empresa puntera de deportes de aventura. Un referente a nivel nacional e internacional. Experiencia de muchísimos años, equipos, personal, instalaciones. El río es Rubber River, sin duda.
13 julio 2019 21:58
Molt divertit! El tram llavorsí-sort és dels més repetits pels bon caudal del riu, amb trams més tranquils i 4 ràpids on ho dones tot! A més el nostre monitor molt maco. 100% recomanable
10 julio 2019 10:32
The guide was 10/10 and gave the experience the extra 10 %. The rafting itself was also very good! The river and the rapids seemed perfect for this type of activity. Will be coming back, with more friends many more times
01 mayo 2019 7:01
Rafting en familia (descens de Llavorsí a Sort), ha sigut fantàstic, amb pujades d'adrenalina però sense sensació de perill, el monitor (IAN), el millor, molt simpàtic i alhora que baixavem ens anava explicant curuositats de l'entorn. Repetirem!
06 enero 2019 2:15
Decepción, pésima atención, instalaciones y equipamiento en malas condiciones. No repetiremos con ellos
23 noviembre 2018 20:59
La experiencia es muy buena y los guias muy bien. Todo genial excepto el traje de neopreno de las chicas que son nuevos modelos, respecto al año pasado, y el refuerzo trasero es muy resbaladizo y en la barca patitan mucho.
21 noviembre 2018 3:08
La experiencia y el monitor Franc geniales, pero el equipo de neopreno aun siendo nuevo tiene un problema el refuerzo trasero no tiene agarre ninguno, resbala mucho y hace que tengas que estar mas pendiente de no resbalar que de remar
30 octubre 2018 4:41
Gran actividad con muy buenos profesionales. Te llevan ellos hasta Llavorsí pars empezar el rafting, lo acabas en Rialp, y te vuelven a llevar a Sort, donde puedes comer en el hotel Florido, o llevarte el picnic y consumir alguna bebida. Pasamos allí la tarde en la piscina, que es de 10. El guia que nos tocó en la barca, Aran, de 10 también!
29 octubre 2018 17:39
Día excelente. Hemos pasado la mañana haciendo Raffting y la experiencia ha sido muy buena. El guia ha sido muy ptofesional, y en todo monento ha estado pendiente de todo. Repetiremos!
Tema reportaje fotográfico sobre la actividad, es caro. Nosotros no lo hemos cogido.
04 octubre 2018 6:23
Muy recomendable, personal profesional y muy atento, nuestro guia Nil muy amable nos explico tdo muy bien.
22 septiembre 2018 7:48
Segon any que fem rafting amb aquesta companyia i repetirem segur. Pots anar a la piscina del hotel el mateix dia que fas l'activitat. Aquest any, el monitor Nil, molt simpàtic
08 septiembre 2018 11:03
Genial experiencia, haciendo barranquismo por el río noguera pallaresa. El barranco del berròs. Gracias a nuestro guía Miquel.
03 septiembre 2018 23:03
Genial i molt divertit. Una experiencia molt bona. Nosaltres varem fer rafting i va ser molt divertit. Sempre Ho tenía tot controlat encara sent gent jove. Repetirem segur! Aixo si, cap a finals de maig i principis de juny, que es quan baixa mes aigua!
30 agosto 2018 4:16
Cada año vamos con la familia y super divertido. Este año repetiremos en septiembre. Y si te instalas en el Hotel Florido ya triunfas. Guardame sitio 2 ad + 2 Inf
14 julio 2018 15:53
Experiencia fantástica especialmente por la atención al niño q nos acompañaba ya tenemos ganas de repetir el monitor de turno el q nos dijo q tiene la casa en l montaña Fantastico el tío! Jan
28 junio 2018 11:40
Son gent molt profesional. Joves pero molt responsables.
En tot moment controlen la baixada i si hi ha perill posen la seguretat per davant de l' aventura.
De ben segur que hi tornarem.
06 enero 2018 2:41
Estuvimos ayer 9 de la familia.haciendo hidrospeed y la verdad volvería a repetir hoy mismo.gracias por todo
03 diciembre 2017 4:07
El ràfting de més llarg recorregut de la zona, una experiència brutal! Per acabar, una piscina amb bar per descansar.
02 octubre 2017 10:44
He fet barranquisme (Baranc de l'Infern) aquest cap de setmana i ha sigut una experiència genial! Tot i que tenia por al principi, gràcies als ànims i la paciència del monitor (Fran) vaig disfrutar molt! Merci!
22 septiembre 2017 16:19
Superfun rafting experience! Laura, our guide was very welcoming and took us through this adventure and made it even more fun.

Escribe una reseña



Calificación general: