28 septiembre 2023 14:26
Qualitat dels tractaments nefasta brackets que es trenquen de seguida no et donen cita se et claven i fan mal i els hi dona igual només van ràpid per cobrar.
27 septiembre 2023 11:28
Horrible fui para hacerme un blanqueamiento dental me costo un pastizal y me dejaron los dientes igual que antes de hacerme el tratamiento. Encima mal educados y poco profesionales echandome la culpa a mi del resultado. Fatal.
31 agosto 2023 22:51
De lo mejorcito en clínicas dentales. Personal muy amable y las instalaciones, con sala de juegos para los niños, de 11.
04 junio 2023 11:55
Muy contento, trato exquisito, muy profesionales. Lo recomiendo a cualquier persona que le tenga miedo al dentista, cambiará su perspectiva por completo de los odontólogos.
31 mayo 2023 9:42
Un tracte excel·lent i molt bons i bones professionals. Anar al dentista a Raga Ortodòncia Manresa és un plaer.
30 mayo 2023 1:34
La pitjor experiencia que he tingut mai a una Clinica dental en tota la meva vida…

Per donar contexte perquè se que la meva situació no es una comú o fàcil. Fa 5 mesos que vaig tornar de Àsia. La intenció era pasar un tractament de ortodòncia invisible de una Clinica dental del estranger, a la Clinica dental Raga.

Es comprensible de que aquest mètode es poc ortodoxe i que un doctor especialitzat en ortodòncia, no s’hauria de responsabilitzar del tractament de una altre Clinica. Tot i aixi, des-de el minut 1 el cual em van agafar, no em van deixar parlar ni un minut, tampoc em van preguntar per el tractament complert que estaba seguint, a quin pas em trobava, i com el tractament s’havia de completar. En comptes de Informar-se bé, em van seure i em van començar a assetjar i a criticar el meu estat actual (em trobo a la meitat del tractament) fem comentaris com: “pfff això es una destrossa, quedaràs fatal per la resta fe la teva vida! ”. Entenc que potser el tractament no era perfecte, però em van fer sentir terrible en tots els nivells possibles. Tot i aixi vaig insistir en que siusplau es revises el meu tractament actual, i que masesoresin, però la única opció que em van donar va ser de començar un nou tractament valorat en 5.000€.

Reitero entenc que la situació no es comú, i que lo ideal seria replantejar el tractament, la veritat venia disposat a començar un tractament nou, però després del tracte, de intentar explicar i connectar-los amb la meva Clinica actual, i veure que no els importava res mes que vendrem un tractament a través de ferme sentir malament per tractament que estaba completant, sem van treure les ganes de tornar a parlar amb les persones responsables a la Clinica raga.

Espero honestament que no tractin aixi a tots els pacients, perquè es molt trist que et trobis amb una situació complicada i que no et vulguin ni escoltar, especialment saben que treballen amb tants nensç

Tot i aixi per concluir, m’agradaria mencionar que La única persona que en va atendre i va ser amable comprensiva i d’ajut va ser Alba, la noia de la recepció, que va ser de complet ajut, i va asesorarme increïblement bé.
16 mayo 2023 15:23
Servei molt professional i un tracte al client excel.lent. Un 10 i tota la meva confiança. Moltíssimes gràcies per tot!
08 mayo 2023 7:58
Estic apunt d'acabar el tractament d'invisaling, i estic molt contenta amb el resultat, i el tracte del personal, m'he sentit molt acollida.
06 mayo 2023 18:40
Porto aquí desde el 2019, i he fet aquí el tractament d’ortodoncia. Sempre han estat quan ho necessitava i d’una manera maravillosa.
25 abril 2023 18:39
La calidad del trabajo y la amabilidad del personal es increible, sin duda alguna lo recomiendo al 100% si estas pensando en ir a algun dentista.
21 abril 2023 23:13
Atenció perfecte! Resolen els teus problemes i si vens amb canalla, tenen una sala de jocs!
I gràcies a la Arantxa pel wifi!
15 abril 2023 4:16
La Tere és la millor ortodoncista del país. Recomano aquesta clínica a tots els meus familiars i amics.
12 abril 2023 15:44
Estic molt contenta amb em tractament i amb el personal, la clara i la doctora tere son les millors.
06 abril 2023 7:43
Son molt bon profesionals, una atenció immillorable sobretot l'Anna i l'Arantxa.
Us ho recomano!
30 marzo 2023 1:37
No només són bons/es professionals sinó que et fan sentir com a casa. Sempre amb un somriure!
26 marzo 2023 8:21
Professionalitat i amabilitat per part de tot l’equip i el més important: “objectiu del tractament complert exitosament”?
23 marzo 2023 11:07
Em vaig fer la ortodòncia amb ells fa uns anys i super contenta, un resultat molt bo i uns professonals excel•lents. Totes les treballadores son molt atentes i simpàtiques, en especial la Clara.
12 marzo 2023 4:22
Trato cercano. Y qué decir de la sala de espera. Los niños disfrutan en cada visita y siempre quieren volver.
21 febrero 2023 16:31
Buenos profesionales, la ortodoncia me quedo perfecta, tal y como yo quería. Ahora sonrío todo el tiempo
16 enero 2023 7:32
Tuve que sacarme la muelas del juicio y iba bastante nerviosa, pero el cirujano es muy atento y eso lo hizo más ameno. ¡Muchas gracias!
24 julio 2022 6:34
Un trato excelente y un equipo lleno de profesionales que siempre buscan lo mejor para el cliente
22 junio 2022 8:58
Dejar mi tratamiento de ortodoncia en manos del equipo de Raga Manresa ha sido la mejor decisión sin ningún tipo de duda! Desde las chicas de recepción, las dentistas, las higienistas… son todas adorables y MUY profesionales! Y Tere, mi ortodoncista, es una auténtica maravilla. Mi caso no era nada fácil ya que tenía una maloclusion severa, y después de buscar en muchas clínicas y conocer a muchos ortodoncistas (que no querían empezar un tratamiento alegando que poca cosa se podría hacer sin pasar antes por operación de mandíbula, cosa que me negaba), dar con ella fue un regalo de la vida. No solo me aseguró que iba a conseguir un cambio completo y total, sino que a día de hoy, tan solo 6 meses después de empezar el tratamiento, el cambio que se ve ya es espectacular… Así que GRACIAS INFINITAS seguimos!
26 marzo 2022 10:18
Estoy muy contenta con odontopediatria, lleve a mi niño de 5 años y todo super bien, trato excelente, gracias por todo
17 marzo 2022 9:22
Estoy super contenta he llevado a mi hija de 5 años y se lo han hecho todo muy bien y siempre mirando lo mejor para la niña.
04 marzo 2022 16:17
M'he realitzat un implant en aquesta clínica. Des del primer moment un tracte increïble i molt còmode i sincer. Són molt bons professionals.
M'agradaria agrair en especial a la Alba Vivancos per a la recomanació, el tracte i sinceritat rebuda per part seva. Un 10 de 10.
20 febrero 2022 6:56
6 anys portant braquets, i és una de les millors decisions que he près. Estic molt agraïda a RAGA per la seva feina, sobretot a les meves dentistes que eren un 10!
Preu: tots sabem que l'ortodòncia no és barata, però ha estat una molt bona inversió. A més, Raga s'adapta i dona flexibilitat a l'hora de fer els pagaments.
Equip: no puc queixar-me! El tracte que han tingut ha estat genial, molt proper i professional.

Espero no haver de tornar-hi peró sens dubte ho faria. Si ho necessites, et recomano anar al RAGA!
03 enero 2022 6:15
Llegamos a Raga por recomendación del doctor Alfaro, de instituto maxilofacial. Encontramos grandes profesionales, un equipo cercano con una atención estupenda para nuestra ortodoncia.
Por ello ya es el centro para nuestra familia. Gracias a Lea y Alba por el trato a nuestra pequeña, a sus cinco años agradece vuestra ayuda. Gracias por el mimo y dedicación. También a Sara, Anna, Arantxa.
02 septiembre 2021 16:04
Molt bona atenció i personal molt professional i agradable! Molt content amb tractament invisaling
29 agosto 2021 9:40
Experiencia excelente.
Trato muy agradable por parte de todas las chicas de la clínica y de los doctores. Muy contenta con mi tratamiento y el resultado.
28 agosto 2021 7:12
La odontopediatra es fantástica, estoy muy contenta de haberlos escogido. Hemos tenido que extraer dos dientes y soy consciente de que en otra clínica hubiese sido un trauma para el niño. Muy bien, nl solo por la profesionalidad, sino también por el trato, que es igual de importante.lo de cuidar los detalles como darle un regalito, las fundas para los dientes con forma de ratón.todo a favor para que el niño pase por el proceso de la mejor forma posible.
22 agosto 2021 1:09
Fa anys que hi vaig i tot perfecte, és un lloc de confiança. Sobretot destacar el tracte, molt agradable i personal.
15 agosto 2021 1:28
Personalment estic molt contenta amb el tractament, porto un any amb el invisaling i ja ting les dents perfectes! A mes del tracte que tenen amb les personas, sobre tot amb els nens, son unas noies maquisimas totes! I els doctors tambe, ames ara tenen molte cura de tenir-ho tot súper desinfectat! La veritat que ho recumano cent per cent!
01 agosto 2021 21:43
He iniciado un tratamiento de ortodoncia y solo puedo determinar que para mi es el sitio idóneo, el trato es excelente desde que entras hasta que sales, se miden al detalle en todo momento, un lugar donde las medidas sanitarias y el cuidado del paciente esta por encima de cualquier cosa.
Profesionales altamente cualificados y de carácter muy cercano.
Recomendable tanto para niños como para adultos.
Personalmente un 10
30 julio 2021 10:27
Hace 1 año que me hago tratamiento de ortodoncia y no podría haber elegido mejor lugar, muy profesionales todos, la atención q tienen es impecable, muy amables, simpáticos y responsables, te hacen sentir muy a gusto. Te dan mucha facilidad para pagar y de la manera q a ti más te convenga.
100% Recomendables!
24 julio 2021 21:31
Molt bona atenció al client, i molt bon servei, es nota que son professionals de vocació, sens dubte una clínica recomanable.
03 noviembre 2020 21:24
Un tracte excepcional, unes professionals molt atentes i amb un acompanyament inmillorable durant tot el tractament!
13 octubre 2020 3:35
Te cobran 30€ por nada, eso lo mire yo en casa y vi los puntitos cariados, solo mirar los dientes y te dan el precio que flipas, 80€ por un punto cariado, hablo de un niño de 3 años! Precio muy alto, no recomiendo ni acercarse!
11 junio 2020 1:00
Magnifico trato y muy contenta con el resultado, sin duda es una de las clínicas a recomendar a todo tipo de personas niños o adultos.
13 diciembre 2019 0:11
Han hagut de realitzar una intervenció complicada per la curta edat del nen, 3 anys, i per l'estona i només puc dir que estic molt agraïda tant pel bon tracte rebut per part de tot l'equip, com per la professionalitat i l'empatia.   A més a més l'espai està totalment pensat pels infants i és idoni perquè anar al dentista sigui un moment agradable, de joc i diversió.
13 septiembre 2019 6:36
Hem portat les dues nenes i hem quedat molt més que satisfets amb el tractament ortodòncic, i amb el tracte del personal, tant a recepció com amb els doctors i ortodoncistes. Recomanat al 100%.
24 agosto 2019 23:09
La meva experiencia aquí ha sigue molt bona, he rebut molt bon tracte i estic molt content amb el resultat del treball detrífic.
20 agosto 2019 7:46
Fa poc que he acabat el meu tractament de brackets i estic molt content perquè m'han quedat les dents molt ben alineades i un somriure perfecte. Un tracte molt agradable i profesional.
16 julio 2019 2:21
Un trato excepcional por parte de todo el personal, además muy buenos profesionales. Saben hacer su trabajo.
100 por 100 recomendable.
10 julio 2019 5:16
Tracte fantàstic de tot el personal. Absolutament professional. He portat els meus dos fills durabt 3 anys i estic molt satisfeta amb el resultat. Genial!
08 julio 2019 14:16
Molt contenta amb el tracte. Des de les recepcionistes fins als dentistes. Et coneixen i se't dirigeixen personalment tan bon punt arribes, dipositen confiança en tu i en la teva manera de pagar. Et donen totes les facilitats perquè puguis fer front al preu del teu tractament i no s'aturen fins que veuen que has quedat del tot bé!
19 junio 2019 23:34
Puedo decir que después de un largo tratamiento de ortodoncia ya está finalizado y he quedado muy contenta de todo el trato que he recibido del personal en todos los aspectos.
Urgencias, revisiones, telefónicamente, etc.
Y resultados totalmente correctos! Son geniales!
29 mayo 2019 9:29
Estamos muy contentos, a mi hija, le causaba ansiedad solo escuchar mañana toca dentista, lo pasaba fatal, hasta que fuimos a parar a vuestra clinica, el trato de 10, todo el equipo muy atentos y amables, lo mas importante es que esa ansiedad que le causaba tener que ir al dentista a desaparecido, para nosotros, como padres eso es lo mas importante.
Estamos muy satisfechos con el equipo, y con el tratamiento.
22 mayo 2019 11:25
Tratamiento de ortodoncia, estética e implantes. Muy contenta del resultado, venimos toda la familia. Ahora puedo morder y sonreír!
26 abril 2019 1:09
Jo soc client del raga desde fa ja un parell d'anys i m'encanta anar-hi. Quan hi vaig m'hen oblido que després hi haurà gent que es riurà de la teva ortodoncia perquè em tracten molt be i ho expliquen tot molt be perquè t'asseguris del que vols fer. 20/10!
11 abril 2019 13:05
A Raga hi hem trobat sempre professionalitat, qualitat humana i eficiència en tots els tractaments. Amb espais amplis i agradables que fan còmoda l'espera. Però, per sobre de tot, hem rebut sempre un tracte personal exquisit. Hi tenim confiança plena.
08 abril 2019 19:50
Grandes profesionales, trato más que agradable por parte de todo el equipo. Ha sido un placer realizar mi tratamiento de ortodoncia aquí, totalmente recomendable en todos los sentidos!
06 abril 2019 7:01
Personal molt atent i respecten els pressupostos tal i com teníem establert. Porto les meves filles i també estan molt contentes.
28 marzo 2019 16:02
Grandes profesionales, tracto inmejorable, buenos momentos sin sufrimiento y no os lo penseis, Raga Ortodoncia al poder
21 marzo 2019 2:01
Desde el primer dia todo a ido perfecto. Todo correcto, me han tratado super bien y no ha habido ningun problema.
18 marzo 2019 1:53
Encantada amb el servei, tothom super simpàtic i agradable. Les meves dents estan millorant moltissim.
Aixi dona gust anar al dentista!
05 marzo 2019 3:41
He tingut la oportunitat de fer les práctiques en Raga, m'han fet sentir molt comòde, com si fos una més. He aprés molt. Són totes super maques i agradables. Formeu un gran equip.
25 febrero 2019 18:03
Un deu per tota la gent que hi treballa, des del minut u que hi entres ets sens en bones mans, un equip molt professional i molt maco!
12 febrero 2019 16:16
Molt bon tracte amb els pacients. Totes i tots molt amables i dona molt gust anar-hi! Són molt puntuals fan la seva feina molt be i ràpid. Molt contenta d'haver triat aquest dentista!
05 febrero 2019 22:46
Llevo 3 años en Raga y sin duda la experiencia a sido maravillosa. El tratamiento y el blanqueamiento es espectacular. El personal es de 10. Yo particularmente me quedo con ellos ya no cambio. Gracias por los resultados y por el trato recibido. Lo aconsejo 100%

Escribe una reseña



Calificación general: