16 marzo 2024 11:42
Soy exalumna de Ramar desde P3 hasta bachillerato. Mi experiencia ha sido positiva desde siempre e incluso hasta el dia de hoy.
15 diciembre 2023 1:38
Vaig estar al batxillerat tecnològic de la promoció de l'any 2002. Cada dia em feien passadís de cleques al entrar a clase. A més m'amagaven la motxilla, em tiraven boles de paper mullat i donaven copets constants a la meva cadira amb els peus entre molts d'altres.
En un moment donat, defensant-me de les cleques vaig donar un cop a un dels abusadors amb la mala sort que va caure enrere i es va fer un trau. Llavors em van expulsar a mi una setmana a una clase tot sol i a les fosques. Més endavant tenia set assignatures per recuperar i em vaig esforçar fins a recuperar-les gairebé totes excepte tres. D'aquestes tres l'exàmen de mecànica el vaig fer perfecte excepte que en comptes de resoldre'l per vectors el vaig resoldre per trigonometria. El Canalies (mai oblidaré el seu nom) em va suspendre l'exàmen i vaig haver de repetir tot batxillerat.
22 noviembre 2023 2:48
Vaig estudiar allà des de l'ESO fins al batxillerat i tot perfecte. A més a més, he pogut fer les pràctiques del màster de professorat a RAMAR 2 i he pogut aprendre molt
02 octubre 2023 22:12
Com a exalumna puc afirmar que el professorat és molt atent i preocupat per les necessitats de l'alumnat.
15 junio 2023 16:40
Las instalaciones están muy bien pero lamentablemente si no eres un alumno de matricula con un nivel alto y no tienes una rutina de estudio vas a pasarlo mal y vas ha tirar el dinero. Lo digo desde un un punto de vista el cual he tenido que repetir 2n de bachillerato en otro centro porque en este no podría haber conseguido el título. Pensar bien que opciones tenéis antes de entrar aquí.
02 abril 2023 17:50
Qualitat, nivell, professionalitat per part del claustre i atenció, proximitat i celeritat del personal de secretaria. Tot això defineix RAMAR BATXILLERAT. El recomanem 100%.
16 marzo 2023 10:19
Ramar per mi és una escola on he après molt i on m'han preparat i recolzat per assolir els meus objectius.

L'escola i el professorat és molt proper, a part del bon ambient que hi ha en l'àmbit social. És una de les millors opcions on formar-se.
06 marzo 2023 3:45
Vaig estudiar l'ESO i el batxillerat a l'escola.
La qualitat dels docents és molt bona. Els professors/es tenen molta experiència i et preparen molt bé per les PAU.
02 marzo 2023 4:28
Avui he tingut la oportunitat de visitar el centre. L’atenció de la Secretaria Dolors i d’en Xavi Pijuan ha sigut impecable després de tants anys des de la finalització dels meus estudis (any 2006). Tinc molt bons records de tots els professors, alguns ja jubilats i d’altres que encara continuen la docència. Sens dubte un centre d’estudis de 10, on es preocupen per l’evolució dels alumnes i d’un ensenyament de qualitat i disciplinari. Els meus pares no van poder escollir millor, i jo com a estudiant si hagués d’escollir un centre no ho dubtaria gens.
Només queda dir gràcies perquè vau potenciar la meva carrera professional fins convertir-me en Llicenciada Química.
Per acabar, comentar que la reforma de les instal·lacions del centre és espectacular!
02 febrero 2023 12:57
Familiars i amics han estudiat al centre i tots comparteixen la mateixa opinió, és un centre exel·lent!
28 enero 2023 9:30
Profesores excelentes y nivel de exigencia adecuado para encarar la selectividad. Siempre me he sentido muy cómodo y recomendaría este centro a todos!
18 enero 2023 12:17
El centre té un equip docent perfectament preparat tant per l'exercici de la docència del batxillerat, etapa clau per l'accés a la universitat, com per l'etapa d'educació secundària obligatòria. El personal administratiu del centre, a més, mostra una gran professionalitat en la seva feina davant del públic, peça clau del funcionament d'un centre educatiu.
07 julio 2022 3:10
Vaig estudiar tant l’ESO com el Batxillerat a RAMAR i crec que va ser un encert! Gràcies a ells vaig aprendre a esforçar-me i aquesta constància i treball m’han estat molt útils per treure’m el grau.
10 julio 2021 5:48
En el moment es fa difícil pero et preparen pel futur i no fa falta que passi molt temps per adonar-te que només volen el millor per tu.
01 julio 2021 23:56
Profesors atents i que ajuden a treure's el batxillerat. Un molt bon nivell acadèmic i un gran institut del que es pot guardar un bon record.
02 junio 2021 9:56
Ramar 2 es un centro ideal y exigente para aquellos estudiantes que tengan muy claro a qué carrera quieren entrar, ya que te preparan muy bien para la selectividad
13 mayo 2021 20:04
Com a exalumne de Ramar, parlo amb propietat quan dic que és un dels millors instituts de Sabadell, on tornaria a estudiar amb els ulls tancats. Tant els professors com secretaria ajuden als alumnes en tots els aspectes (tant en temes acadèmics, com en personals).
26 abril 2021 4:48
E tamo activo papi, antes de todo decir que la piedad es la edad de los pies. No ahora en serio tremendo colegio muy buen ambiente y aún que la dificultad es alta siempre acabarás aprendiendo algo como por ejemplo que un andaluz es una persona que anda y da a luz.
18 abril 2021 8:58
El centre té reputació de ser exigent i amb alt nivell de formació, però també és un centre proper i obert amb els seus alumnes. Agraït a tot el claustre de professors i secretaria ;)
16 abril 2021 23:58
Es un excelente instituto lo recomiendo, sobre todo para alumnos exigentes que saben bien lo que quieren en la vida y que les apasione el estudiar ya que el nivel es alto y por esto los alumnos salen muy bien preparados de bachillerato
05 abril 2021 1:58
L’any passat vaig acabar 2n de Batxillerat i vaig fer les Pau. M’he sentit preparat tant per les proves d’accés a la universitat i fins i tot per el meu primer any de carrera. Agraeixo al centre i al professorat l’esforç que fan per aconseguir el nostre èxit acadèmic com per l’ambient familiar que es respira a l’escola. Una experiència que tornaria a repetir!
03 abril 2021 13:03
Estudié allí bachillerato social y mi experiencia es muy satisfactoria. Salí muy preparada para la universidad y el trato con los profesores fue bueno.
01 abril 2021 19:27
Ramar 2 es un dels millors centre de la ciutat per cursar el Batxillerat. Bon ambient, professors qualificats i amb exigència acadèmica alta per sortir ben qualificat.
30 marzo 2021 9:46
Bona escola, Bons professors i Bona experiència per la preparació a la vida universitària i de la vida, tant personal com professional.
Recomanació 100%
25 marzo 2021 8:59
Buena experiencia. Un centro exigente pero necesario, sales muy bien preparado para selectividad.
23 marzo 2021 18:27
Professorat i continguts de qualitat. Molt bona preparació per a les PAU. Arribes a la universitats amb aprenentatges solids i bon habit d'estudi. En general molt bona experiència.
23 marzo 2021 2:52
Estic molt contenta d’haver estat a Ramar 2. M’ha ajudat a anar molt preparada a la Selectivitat i aconseguir el que realment vull estudiar.
És una escola amb molta exigència i justamenr això és el que la fa diferent i especial d’altres. Tornaria sens dubte!
20 marzo 2021 20:18
Amb el complicat que és treure’s el batxillerat, ens ajuden a fer-ho fàcil per a que poguem fer el que volguem amb el nostre futur. Gràcies a tot l’equip docent de Ramar 2!
11 abril 2020 12:10
Profesorado que no cuenta bien y se equivocan repetidamente en los exámenes, trimestrales que solo aprueban 8 alumnos de 32 en algunos exámenes, esta bien que aprieten aquí en Ramar 2, ya lo sabíamos, pero aun así el gran esfuerzo de nuestra hija que ya venia de notas altas, aquí se pasan, imposible sacar buenas medias en nota para el acceso a la universidad.

Escribe una reseña



Calificación general: