03 febrero 2024 8:53
La excursión con raquetas de nieve en Porté nos encantó mucho, el guía Roger era un chico joven que nos explicó muchas cosas de los Pirineos y de la zona. Había bastante nieve y la vista era muy bonita todo el rato. Lo recomiendo mucho :)
22 enero 2024 1:26
Excelente actividad con guias muy profesionales dando explicaciones amenas.
100% recomendable
19 enero 2024 10:03
Hemos hecho la actividad de 2h en raquetas de nieve y a sido muy bonita, el guía de 10 , recomiendo
15 enero 2024 6:36
Hicimos la ruta con Roger, un chaval jovencito pero super enrollado. Nos dio un montón de explicaciones relacionadas con el entorno. Demostró saber mucho de todo lo relacionado con la flora y la fauna e hizo diferentes paradas siempre interesándose por todo. Excepcional la ruta y por supuesto un diez para el guía
14 abril 2023 22:45
Gran experiencia de raquetes amb el monitor Albert. Vam passar un dia fabulos! Molt recomanable
25 marzo 2023 13:05
Hem fet una ruta molt xula cap al Llac de Peset, acompanyats d'un guia molt bó (Albert) que ens ha explicat coses molt interessants.
23 marzo 2023 4:32
Estuvimos haciendo una ruta por Porté-Puymorens y fue precioso, además de la organización y el guía Nil! Nos encantó, volveremos!
21 marzo 2023 9:55
Ens va agradar moltíssim l’aventura pels Llacs de les Bulloses. En Roger, el guia, va ser molt simpàtic, atent i professional, ens va ensenyar coses interessants sobre la flora i la fauna del lloc, amb suport visual i tot. Va sortir tot genial, tant la planificació com l’activitat i, tot i que no va fer molt bon temps, vam poder gaudir de tota la ruta sense problemes. Repetirem segur. Moltes gràcies!
11 marzo 2023 23:02
Muy buena experiencia! Hemos escogido la ruta matinal y hemos disfrutado mucho, durante la ruta los guías van metiéndote por senderos menos transitados, siempre con el consenso del grupo, que te hacen disfrutar mucho de la experiencia. Los guías Albert y Candy han estado de 10.
09 marzo 2023 7:41
Ha sido una experiéncia muy chula y muy interesante. Un monitor excelente y nos ha llevado por unos caminos naturales espectaculares.
07 enero 2023 14:44
Una ruta molt xula i unes explicacions molt interessants per part del guia. Moltes gràcies per aquesta experiència!
06 enero 2023 8:26
L'Albert i la Candi ens han guiat genial i ens han fet passar un dia fantàstic! La ruta val molt la pena, les vistes i els espais pels que es passa són molt bonics.
20 abril 2022 18:26
Genial ruta en raquetas. El entorno precioso, el guía superatento y muy simpático.
Una expery genial. Repetiremos
09 abril 2022 3:00
La primera vegada que fèiem raquetes de neu, i ja estem pensant en la pròxima! Super amables, ben organitzat, una ruta genial, respectant el nostre ritme, i descobrint paratges preciosos. Moltes gràcies!
08 abril 2022 20:03
Ha sigut una jornada molt xula, ens ho hem passat d'alló més bé, i l'Oscar i l'Alícia molt propers i a la vegada molt professionals. Repetirem segur
14 marzo 2022 3:49
Molt bona activitat tant per fer sol, en grup o en família! Vistes super boniques.

L' organització molt bona!
20 mayo 2021 17:10
La activitat material i guia han estat molt bé. Ens ho hem pasat molt bé i hem estat molt a gust.
22 abril 2020 18:36
Una experiència molt bonica, agradable i entretinguda. Amb en Robert, el monitor, que es un crack, molt amable i atent. Segur que repetirem.
31 marzo 2020 16:37
Era la primera vegada que feiem l’activitat de raquetes i ens ha agradat molt l’experiencia. La ruta escollida va ser molt bonica i tranquila. El monitor molt amable i atent en tot moment i amb molta flexibilitat. Molt bona i fàcil comunicació. Recomanable el 100%
28 marzo 2020 17:54
Gran experiència. Ha estat la segona vegada en dues setmanes que fèiem sortida amb raquetes amb en Robert. Un 10! En tot moment atent al ritme del grup i adaptant la ruta al nivell del grup. Hi tornarem segur!
28 marzo 2020 11:12
Una experiencia genial! Sin duda para repetir. El entorno por donde hicimos la ruta, una maravilla. Óscar, el guía fue muy atento.
24 marzo 2020 15:10
Ha estat una excursió fantàstica! Pensàvem que hi hauria poca neu però els guies ens han sabut portar on hi havia molta! Ens han acompanyat molt bé.
22 marzo 2020 10:24
He fet dues activitats amb Acitivitats Cerdanya, la primera a Porte Puymorens amb en Robert i la segona al llac de Les Bouillouses amb en Pedro.
Les dues han estat meravelloses. Els dos guies han demostrat professionalitat i empatia. Els grups han estat molt reduïts i he rebut un servei i atenció molt personalizats. M'he sentit segura, acompanyada i molt recolzada als meus primers contactes amb les raquetes.
Les vistes a les dues sortides han estat maquísimes, llocs màgics. A més a Les Bouillouses vam caminar pel llac glaçat, va ser una experiència inoblidable.
No puc estar més agraïda per les dues experiències. Moltes gràcies, Robert i Pedro, prometo tornar-hi!
17 marzo 2020 8:52
Va estar molt bé ruta molt xula i amb un bon guia que anava fent explicacions sobre la flora i la fauna. També fa fotos durant la ruta i després te les envia, que es d'agraïr.
Repetirem segur!
13 marzo 2020 18:58
Contactamos con ellos a través del hotel en el que nos alojábamos y enseguida respondieron a nuestro correo consultado sobre las salidas de raquetas. Nos hicieron recomendación de lo que era mejor por el estado de la nieve y todo fue muy fácil para contratar la salida. Quedamos en un punto de encuentro y subimos en la furgoneta del monitor (unos pocos, los otros tuvieron que ir con su coche) hasta el punto de salida de la excursión.
Ya habíamos hecho raquetas pero nos explicaron muy bien todo lo necesario. El monitor, Oscar fue amable y en todo momento estuvo pendiente de todxs, iba siempre al ritmo del más lento, y siempre esperaba a todo el mundo. Fue agradable charlar con él. En cuanto a la salida que hicimos (Porté) fue bastante exigente de inicio, era mucha subida continua. Hasta que llegamos a un refugio. Allí propuso seguir, y pudimos escoger quedarnos o hacer un tramo más. Nosotrxs que nos quedamos, se nos hizo un poco larga la espera del resto. Igual allí hubiera estado bien tener otro monitor por si teníamos cualquier cosa o el contacto de Oscar.
Si volvemos, seguro que repetimos!
03 marzo 2020 11:05
Sortida en raquetas genial! Just el que buscàvem. Ens han posat en un petit grup (érem 10 amb dos guíes) i ens em pogut adaptar a diferents ritmes/nivells. Ruta per Porte Puymorens amb vistes i neu perfecte per iniciar-se com era el meu cas. Guíes molt atents i simpàtics.
Estem encantades d'haver escollit Activitats Cerdanya per la nostra primera experiència, si tenim ocasió reptim segur!
22 enero 2020 23:56
Una experiencia muy recomendable! Con la ayuda del guía pasamos una mañana en grupo muy divertida y descubrimos sitios y paisajes espectaculares!:)
17 enero 2020 3:16
L'experiència ha estat molt bona. El tracte pesonalitzat, tenint en compte els diferents ritmes dels integrants del grup, ha estat molt positiu perquè ens ha fet sentir còmodes a tots. Totalment recomanable! Gràcies Robert i Oscar per aquest dia entranyable!

Escribe una reseña



Calificación general: