27 octubre 2022 16:33
Han creat un ambient molt agradable i l'atenció que donen és excepcional! Molt tranquils, que no pas lents, i molt agradables i propers!
18 septiembre 2022 2:50
Han creat un ambient molt agradable i l'atenció que donen és excepcional! Molt tranquils, que no pas lents, i molt agradables i propers!
21 mayo 2021 19:51
Centre d'òptica i àudio mètrica amb llarga experiència profesional, molt amables i atents. Molt bona atenció i dedicació al client. Gran varietat de models.
Molta qualitat. Molt bona relació qualitat preu.
Us recomano que hi feu una visita perquè sortireu ben assessorats. Família dedicada a la professió.
Quedareu contents.
08 noviembre 2020 13:20
Altament recomanable. Tracte excepcional i molt professional. T'expliquen fil per randa tot el que et fan i perquè ho fan. L'anàlisi és molt complert.
03 noviembre 2020 11:11
Tanto yo como mi hermana llevamos muchos años viniendo a este centro. El trato es excepcional, siempre detallan cada cosa que hacen y se esfuerzan en que comprendas el porqué de cada opción para que tu puedas decidir con mas criterio. Son una familia muy professional y sobretodo honesta.

Cuando los visito me siento muy a gusto, siempre han respondido perfectamente a nuestras necesidades. Acostumbrados a la inmediatez i las prisas de todos los servicios en la actualidad, es muy agradable llegar a un establecimiento donde siempre están dispuestos en dedicarte todo el tiempo necesario para que lo comprendas todo a la perfección.

Siempre salgo de allí pensando que muchos mas establecimientos deberían trabajar como ellos.
28 septiembre 2020 22:39
Molt bon servei amb gent molt professional,
Amb aparells molt moderns Me sentit com anar al metge de família fen una magnífica exploració molt detallada amb meticuloses explicacions. Molt recomanable
23 mayo 2019 0:01
Molt professionals. Fan exàmens optomètrics molt complerts, amb tonometries, topografies i retinografies.
28 junio 2018 0:42
Excelentes profesionales. Servicio impecable y una atención personalizada que marca la diferencia entre las múltiples ofertas que hay en el sector de las ópticas. ¡Totalmente recomendable!
09 junio 2017 17:45
Productes de màxima qualitat i disseny, amb l'assessorament dels millors professionals, amb àmplia experiència en òptica i audiometria. Recomenat pels més exigents.

Escribe una reseña



Calificación general: