29 marzo 2024 5:02
Muy interesante y estupenda la visita. El guía Jordi, nos explicó con mucho detalle profesional cada uno de los pasos en la elaboración del vino espumoso que elaboran, a través de sus instalaciones. Luego hicimos una degustación muy rica y especial. Totalmente recomendable.
14 diciembre 2023 2:52
Si tienes la oportunidad, ¡hazlo! Nuestro guía turístico (¡Henry!) Fue increíble: informativo y atractivo. El vino es hermoso y desearía que pudiéramos conseguirlo fácilmente en los EE. UU. Altamente recomendado.
18 noviembre 2023 10:39
Sencillamente impresionante. No les falta nada. Vinos blancos y espumosos de calidad sublime. El recinto esta muy cuidado. Es un placer que abran las puertas de su casa al publico. El personal es encantador y la visita guiada con cata, espectacular.

Repetieremos
17 agosto 2023 12:31
La cata de vins i caves, perfecte. La noia, d'Ucraïna (perdó no recordo el nom) increïble. Ho recomano. Els caves com sempre espectaculars. Felicito a la família Recaredo.
07 agosto 2023 11:44
Avui hem fet una visita a les caves Recaredo de la mà de l'Enric, tinc que dir que ha sigut una experiència excepcional! Molt agradable en tot moment i adaptant-se fenomenalment amb la circumstància de anar amb un nen de 9anys. Caves amb una una forta càrrega històrica que sens dubte fan que sigui perfecte en tot moment. Família Recaredo ens veiem en el any del vostre centenari segur!
28 julio 2023 18:24
Sencillamente impresionante, muy recomendable.hay que volver, como si estuvieras en tu casa. Genial.
11 julio 2023 20:58
Mas q perfecto. Me ha encantado la bodega, la visita ha sido guiada por josep, gran profesional y amante de su producto.
12 junio 2023 13:14
Experiència més que recomanable. Vam escollir la visita Temps i vam sortir encantats. Gràcies Lluba per les teves explicacions, vam estar molt a gust! Es nota que t'apassiona aquest món i sobretot la història i marca Recaredo. També gràcies al noi que ens va fer les demostracions, no recordo el nom!
Ens va sorprendre l'artesaria amb que es fan els vostres vins i espumosos, i l'amor que poseu en cada ampolla.
Felicitats a tota la família Recaredo.
05 abril 2023 18:36
L'excel·lent producte de qualitat que ofereixen amb uns espumosos espectaculars elaborats amb un tracte natural durant tot el seu procés de producció. Vam tenir l'oportunitat de fer una visita Temps privada a les seves instal·lacions i va ser una experiència magnífica. El personal ens va oferir una explicació detallada del procés de producció, mostrant-se pacients i instructius en tot moment. La visita va ser completament recomanable, amb un 100% de satisfacció.

El seu producte de qualitat es distingeix per la seva excel·lència, amb uns resultats espumosos espectaculars. L'elaboració es realitza amb un tracte natural del producte, evitant l'ús de productes químics o processos artificials. Aquesta tècnica única els permet obtenir un producte de gran qualitat, que conserva totes les característiques naturals de la matèria primera.

Durant la visita Temps privada, vam poder conèixer de primera mà tot el procés de producció, des de la selecció de les matèries primeres fins a l'etiquetatge final del producte. El personal ens va oferir una explicació detallada i comprensible de cada pas, demostrant una gran paciència i dedicació en tot moment.

Una de les coses que ens va impressionar més va ser la passió i l'entusiasme del seu guia, que ens va transmetre tot el seu coneixement i amor pel producte. Les preguntes van ser ben rebudes i vam rebre una resposta clara i precisa per a cada una d'elles. Aquesta experiència va ser realment instructiva i ens va permetre entendre millor el procés de producció d'aquest excel·lent producte.

En resum, la nostra visita Temps privada va ser una experiència magnífica, molt ben explicada, pacient i instructiva. Recomanem aquesta visita a tothom que vulgui conèixer més sobre el seu producte de qualitat. Estem segurs que quedareu impressionats amb el tracte natural del producte i els resultats espectaculars que ofereix.
25 marzo 2023 10:35
Gran visita a la cava amb l'Enric, i bonissims vins i espumosos.
Un 10.
Tornarem al centenari
08 enero 2023 21:42
Los vinos excelentes y los espumosos corpinnat deliciosos al paladar
Gracias por la visita guiada tan interesante y amena, muy recomendable.
01 enero 2023 3:14
Hem fet la visita guiada i ha estat espectacular. L'Enric proper i amant de la seva feina ens ha transmès el seu entusiasme.

Més que recomanable
21 diciembre 2022 22:20
Enhorabuena a todo el equipo humano de Recaredo, por el buen hacer y por la filosofía que impregnan en su producto.
Visita magnífica a todas sus instalaciones.
02 agosto 2022 11:40
Hemos estado hoy y nos a gustado mucho y sobre todo las explicaciones de Josep y el trato agradable la recomiendo al 100x100
29 junio 2022 11:29
We had an amazing tasting and a fabulous tour of the facility.
Very friendly and knowledgeable staff with great tasting wines!
16 junio 2022 21:55
Unforgettable experience learning about this winery and the Corpinnat trademark with an amazingly patient and knowledgeable guide. Absolutely delicious of course… unique winemaking!
Prestigious but elegant.if you can go, GO!
11 junio 2022 11:20
Out of 6 vineyard tours in Spain, Recaredo impressed me the most with their dedication to producing biodynamic organic artisan wines. The respect and love that they have for nature and the traditional art of wine making combine into a wonderful Corpinnat sparkling wine. Under the guidance of our superb host, Lluba, we enjoyed an informative tour of the uniqueness of Recaredo wines. We also enjoyed a bottle of the 2012 Reserve bubbly in the cellar right after it was disgorged by the artisan master. Their other wines were also delicious and pleasing, which makes for a great experience. I’ll be back soon
04 junio 2022 9:31
No hay mejores caves, excelentes vinos, mejores caves, y una atencion inmejorable, te hacen sentir como si estuvieras en casa, gracias
07 mayo 2022 20:21
Just had an amazing tasting. We learnt a lot about their values, commitment to tradition but also moving the region forward with the creation of the Corpinnat. Highly recommended.
12 marzo 2022 6:40
Tercera generación, experiencia, conocimiento, entusiasmo, innovación, empatía e ilusión fueron los ingredientes de una inolvidable visita en la que Jordi nos deslumbró con su saber y su generosidad. Gracias. Volveremos.
Ester & Iñaki
05 marzo 2022 15:40
Excel·lent producte de qualitat, espumosos espectaculars i tracte natural del producte en tot el seu procés, vam fer la visita Temps privada i va ser magnífica molt ben explicada, pacient i instructiva, recomanable 100%.
11 diciembre 2021 16:22
Increíble la visita a Recaredo, trato inmejorable y bodega espectacular. Ya soy fan de sus vinos y espumosos
10 diciembre 2021 17:08
If you go to Barcelona and don't take the short trip to visit Recaredo, you are missing a great opportunity. From a full exploration of the caves with a knowledgeable guide, to tasting a very old bottle disgorged right in front of you, to the charming owner who stops by to talk, this is a fantastic, intimate, wine experience.
04 noviembre 2021 22:20
Un tracte excel·lent, un equip humil i molta passió en el que elaboren a Recaredo. Vam escollir la visita privada Temps i guardem un record memorable. Molt sorpresos de la cura que tenen a la vinya, de la viticultura biodinàmica i de l’aposta històrica per les llargues criances. Realment hem gaudit com mai de l’experiència a Recaredo i del tast dels seus Corpinnats i dels seus vins blancs de xarel·lo.

A més a més, la cava és preciosa i el desgorjat manual de totes i cadascuna de les ampolles ens va deixar més bocabadats. Vam tenir la sort de visitar durant aquesta verema i tastar el most del raïm premsat al moment és al·lucinant. Gràcies a l’equip i la família de Recaredo pel compromís amb la feina ben feta i el rigor.

Esperem tornar aviat!
16 septiembre 2021 5:52
Experiencia inolvidable! Muy familiar, consiguen transmitir el cariño y el trabajo que dedican al producto para que nosotros lo disfrutemos. Recomendable realizar esta visita. Nuestro guía Enric, estupendo parece que lo conozcas de toda la vida.
03 septiembre 2021 13:09
Fantástica experiencia de la mano de Enric.
Felicitar la gran profesionalidad, carisma y empatía de todo el personal que trabaja en Recaredo.
Nos han proporcionado una visita maravillosa, en un domingo muy caluroso donde se encontraban cargados de trabajo, considerando que están en plena vendimia.
Enric nos ha llevado a visitar las viñas. In situ, hemos disfrutado un espumante magnífico acompañado de una charla enriquecedora sobre todo el proceso de cultivo, producción artesanal y consumo de cada uno de los tipos de espumantes producidos por este celler.
La tradición, el respecto a la naturaleza, reflejados en el cultivo biodinámico, el concepto CORPINNAT, para definir mejor la identidad y toda la pasión se veían reflejados en todos los detalles de la visita.
Fueron 4 horas, que parecieron 4 minutos.
Hemos tenido el honor de conocer dos generaciones de la familia Mata, muy amables y atentos.
Cabe mencionar que íbamos con tres críos entre 6 y 8 años, que han disfrutado un montón, llegando a aventurarse por las viñas, experimentaron un rico tentempié y probaron un delicioso mosto recién prensado.
Vivenciar el proceso de desguelle de una botella manualmente es pura arte. Probar un espumante en esta etapa del proceso después de una crianza tan larga, cuidada y controlada. No tiene precio.
La visita finaliza con una degustación de vinos blancos y espumantes, las palabras que humildemente definirían mis sensaciones han sido " INCREÍBLEMENTE SORPRENDENTE".
Muchas gracias por esa deliciosa experiencia y regresaremos seguro.
26 agosto 2021 10:26
Visita fantastica a les vinyes amb furgoneta eléctrica per conèixer la agricultura biodinamica i gaudir de les vistes. Dels espumosos amb mes de 10anys de cava ens va sorprendre la frescor. Una experiencia inolvidable poder veure en directe com degorjaven les ampolles.
19 agosto 2021 23:30
Un lugar precioso, como no puede ser de otra manera, para el mejor cava, a mi parecer. La atención también excelente. Gracias por la maravillosa velada.
19 agosto 2021 16:41
Tuvimos el privilegio de poder asistir a la cena ofrecida por el Motel en Recaredo, dentro del primer Festival Corpinnat. Exquisita cocina ampurdanesa, gazpacho de cerezas de Terrades, escorpora, pato, quesos, "taps", buenísimo, servicio impecable, como de costumbre y bajo la supervisión del Maestro Sr. Subirós. Felicidades!
Extraordinarios Recaredo Serral del Vell 2015 y para la posteridad Recaredo Terrers 2014 servido en botella mágnum. Nuestro agradecimiento a la familia Mata por su amabilidad y hospitalidad. Cena para recordar!
16 agosto 2021 22:05
Moltes gràcies al Josep per ser el guia de la nostre visita.

I només dir q ha dia de avui el millor cava q he testat en la meva vida, es el Turó D'en Mota.
No tinc paraules per descriure les sensacions q he tingut amb aquest cava, gràcies, gràcies i mil gràcies.

Tornarem.
08 agosto 2021 12:26
Amazing journey through the history of Recaredo and their commitment to quality and sustainability
Highly recommend the visit and the tasting of the best corpinnat one could find
Thanks Marc for hosting our family so graciously
23 julio 2021 18:33
Els hem visitat a les jornades gastronómiques CORPINAT fent tandem amb la cuina del restaurant Hatsukoi. Espectacular. Un maridatge molt aconseguit. Una nit gaudida plenament! A partir d'ara els buscarem a les cartes! Gràcies!
11 julio 2021 5:12
We visited Recaredo during the Corpinnat Gastronomic Festival and had a truly special evening. Our guide Marc showed us the cellars and left a warm and welcomed feeling. The wine was magnificent as well. Highly recommended.
20 abril 2021 9:09
Una bodega con mucho encanto. Vinos buenísimos, trato excelente, respeto por la naturaleza y la tradición.
Una visita indispensable para amantes del vino.
Quedamos encantados con la atención y las explicaciones de Lluba. ¡Muchas gracias!
27 noviembre 2020 19:28
Fuimos a hacer una visita a la bodega de Recaredo y la experiencia fué altamente gratificante. Todo perfectamente explicado, se nota la dedicación que le ponen a todo el proceso. Probamos su Corpinnat de larga crianza y nos encantó.
La guía, Sara, altamente profesional y atenta, nos explicó detalladamente todo y resolvió nuestras dudas. Su grado de compromiso y profesionalidad son los que hacen que uno quiera repetir este tipo de experiencias. Volveremos.
22 octubre 2020 5:25
Un sitio familiar en el que las vistas a las bodegas son muy bien explicadas. Buena familia de tradición, buenos Cavas y nuestra experiencia fue muy buena.
10 octubre 2020 12:25
Una visita por la bodega muy recomendable. Y los vinos espumosos excepcionales! Mantienen la tradición a todos los niveles
23 septiembre 2020 12:36
Visita muy completa y bien explicada. Tienen un concepto de bodega muy transparente y honesto. Me ha encantado. Lo recomiendo 100%
31 agosto 2020 13:52
Una visita molt recomanable. Unes instal.lacions on es fa un dels millors caves (o com es digui ara) de Sant Sadurní.
Una marca emblemàtica
27 julio 2020 8:51
Les caves, em va encantar les explicacions donades per l'Enric molt interesant, el sistema de tot el preces artesanal i natural em va seduir, i el que vam apendre sobre la cultura de un cava com es Recaredo, em va encantar amb tota la varietat de vins i caves. Despres ja no parlem de la vetllada amb el sopar en aquesta ocasió anaba a càrrec de K L'arnau vam disfrutar moltisim amb el espetacular menú degustació i el adient maridat de cavas Recaredo. Vam disfrutar moltisim i molt agradabe
24 febrero 2019 17:06
Una de las casas más respetadas y admiradas del cava. Especialistas en largas crianzas y Brut Nature (perfil de cava muy gastronómico). Pioneros en viticultura biodinámica.
08 febrero 2019 9:02
Excel·lent. Per mi, el millor cava, el millor Corpinnat. Turó d'en Mota una referència. El Subtil molt bo. Serral del Vell, sublim.
La família, els amos i els treballadors excel·lent tracte i atenció.
17 noviembre 2018 10:45
Fantastic tour and tasting by Claudia (I think that was her name!). Brilliant wines and a beautiful cellar. Recommended.
21 mayo 2018 5:59
Cava no muy grande cava de gran calidad es caro pero vale la pena probarlo coseña de sus propios viñedos formalidad y seriedad de empresa
15 mayo 2018 19:50
La visita es excelente, diria que obligatoria no solo para los amantes del cava sinó para cualquier aventurero gastronomico, foodie que desee y quiera experimentar, catas cavas com mas de 10 años de guarda.si 10 años.y no son una rarrza para recaredo, tienen una amplia gama de cavas de larga maduración que pueden competir con los grandes champagnes de imprtación. Son unos de los grandes
13 diciembre 2017 16:02
Visita muy recomendable a las cavas Recaredo. Muy interesante conocer todos los procesos de elaboración artesanal del cava de esta empresa familiar. Explicaciones muy amenas e instructivas.
02 diciembre 2017 20:06
Never met people more passionate about what they do. What an excellent history tour, as well as explanation of the creation of cava wine. The wine was excellent too, our group loved the young cavas.

Escribe una reseña



Calificación general: