12 octubre 2022 9:05
Muy amables, un trato muy bueno para ir por primera vez con restos de pequeño tamaño y además con buenos precios.
Muy contento
30 octubre 2021 16:31
Un equip de professionals a l'alçada d'un bon gestor, que amb els anys ha agafat l'experiència, molt bon tracte, molt eficients.
09 octubre 2021 21:03
Una de les pitjors atencions rebudes de la meva vida.

NO TENEN FULLS DE RECLAMACIÓ, NI SABEN EL QUE ÉS. Avui he anat a portar uns cables i uns ferros que tenia per casa. Només arribar, l ' encarregat (Jordi) de la porta em diu que pessi el cotxe a la bàscula i que porti una cosa aquí i l'altra allá. Al cap de 10 segons surt de la garita i em diu, cridant, que sóc al mig del pas i que no deixi el cotxe allà al mig. What? Si m 'ho habia dit ell que ho poses allà a la bàscula. Tot seguit comença a increpar-me preguntant on havia deixat cada cosa. Li explico i em diu que no he entès res i continua cridant. "Va que et pago i marxeu", m'espatega. Jo li dic que no em cridi. Que parli amb educació. Quan entro a la caseta a cobrar, demano els fulls de reclamació perquè no estic conforme amb el tracte rebut. Però em diuen que NO cal. Una noia administrativa, em comenta que "no en tenim d'això. Si vol truco a la gestoria a veure si ells saben algo". Els dic que és obligatòri tenir-los. Una segona administrativa, més gran, diu que ho arreglem sense la reclamació. Que no cal arribar tan lluny. Accepto i li demano al tal Jordi que es disculpi. No ho vol fer. Truco als Mossos d'Esquadra d'Igualada. Em contesten, els hi explico Em diuen que estan obligats a donar-me'l.
Què faig, què fem? No em queda altra remei que explicar aquesta queixa al tiet Google, Així aprendran a tractar bé la gent.
Insisteixo: mal tracte. Gens d'educació i cap respecte pel client. Repeteixo. A RECICLATGES SABATÉ DE LA POBLA DE CLARAMUNT, ANOIA, NO TENEN FULLS DE RECLAMACIÓ. I pel que es veu, tampoc vergonya.
16 agosto 2021 23:40
Dos vegades he anat i una d'elles el tracte ha sigut molt dolent i la segona he hagut de marxar sense que m'atengi.
24 mayo 2021 19:36
Muy buena atención, buen trato y buena gente, siempre me trataron bien. Buenn sitio para ir.
15 marzo 2021 20:57
Cuando la mala praxis y sobretodo la mala educación de una empleada hace que una empresa sea mediocre, sus responsables deben tomar cartas en el asunto. Señora Manela, debe saber que hemos dado parte a Pimec, a Unió d'Empresaris de l'Anoia (aún no siendo Vdes.socios), Gremi de Recuperació y Generalitat de Cat, con lo que ésta reseña irá más allá en formato legal.
21 octubre 2020 6:38
Per uns 25 kilos de tub d'acer mesclat em van pagar 2€, ull amb aquests.

Escribe una reseña



Calificación general: