15 febrero 2018 14:23
Ideal per gravar. Instal·lacions comodíssimes i en un lloc incomparable, el personal és top 10 i el so que treuen de la maquinària és extraordinari. No podeu demanar res més bo. Ah, i a aprop de la sortida de l'autopista.
13 febrero 2018 3:20
Genial estudio de grabación. Muy buen material, salas grandes, luz, facilidad de aparcamiento y sobretodo un equipo humano de 10. Recomendado 100%
31 enero 2018 3:25
Un estudi amb molt bon equip i millor personal. Es nota el temps i ganes que inverteixen en que tot sorti rodo. Un ambient exquisit i un tracte inmillorable!
25 enero 2018 2:08
Nosaltres hi vam mesclar el treball gravat a altres estudis i s'ha de reconeixer la capacitat per adaptar-se i fer-se seu el material. Ens vam sentir molt acollits.
22 enero 2018 4:09
El equipo de Red Factory Studio nos ha hecho sentir como en casa des de el primer minuto. Entorno especial y tranquilo, perfecto para concentrarse en la producción musical. El estudio aporta modernidat, buen rollo y frescor, són de mente abierta y estan dispuestos adaptarse en todo lo que puedan. Repetiremos seguro.
14 enero 2018 7:13
A part de ser uns cracks, el Gerard i el seu equip tenen un valor humà difícil de trobar. S'involucren en els projectes, s'adapten a les teves necessitats tan a nivell horaris com musicalment parlant. Tenen recursos perquè surtis amb un gran treball d'estudi i el seu bagatge en el món de la música és un dels valors més importants que tenen, ja que sempre que els ho demanis, aportaran les seves ideas.

Escribe una reseña



Calificación general: