17 diciembre 2022 20:58
Personalment molt contenta de la rehabilitació de façana i vestíbul de Bonastruc de Porta, 21. Feina i tracte professional i humà. El recomano!
09 enero 2019 22:46
Molt contenta amb la reforma del meu pis, des del primer moment vaig rebre un bon assessorament en materials i opcions, m'encanta com ha quedat i la seva professionalitat, empresa seriosa i un tracte molt proper: D
08 enero 2019 23:58
Muy profesional, absoluta seriedad. Muy contento con el trato profesional y personal recibido.
Me ha reformado integralmente el piso, con puntualidad en los plazos fijados y segun presupuesto acordado.
Muy recomendable.
20 diciembre 2018 17:44
No recomendable. A mitad de la reforma me intento cambiar las condiciones. No ha cumplido con el presupuesto entregado. Muy mal carácter.

Sr. Daniel Gutierrez Troyano, ahora resulta que no me conoce ni ha hecho ninguna reforma para mi, vaya, vaya.
No se puede ser más ruin viendo su actitud y a la vez, manipulador utilizando a su mujer y amistades para que le valoren después de que haya visto mi comentario sobre usted. Además le recuerdo que votarse a si mismo con 5 estrellas tiene mucha gracia. No voy a perder ni un minuto más con un mentiroso. Al menos si alguien lo quiere contratar está ya avisado.
25 noviembre 2018 16:53
Buen profesional, persona de palabra y eso es inportante hoy en dia, nos a aconsejado bien, a sido formal en su trabajo y profesional, sin duda la prixima obra lo haremos con el y os lo recomendamos
24 noviembre 2018 22:43
Em va realizar obres de reforma al meu pis de manera totalment satisfactoria.tracte profesional i seriositat.molt recomenable.
19 noviembre 2018 17:38
100% recomendable, buen profesional y buen asesoramiento desde el primer día, calidad/precio indiscutible repetiremos y recomendaremos sin duda.
18 noviembre 2018 13:32
Ei contentissima amb aquesta empresa. Totes les obres perfectes. Dins del periode determinat. Amb bons materials i gent professional a l'obra. Excel.lent tracte. Els nostres clients molt satisfets de la feina i de l'amabilitat Daniel. Tan lesobres grans com les petites han estat realitzades amb un 10. Qualsevol problema o canvi de pressupost ha estat considerat i ben assolit, amb l'explicacio tecnica que pertoca i ben argumentat. No puc tenir mes que bones paraules cap aquest professional. Gracies Daniel segueix aixi. Falten professionals com tu. Una abraçada.
18 noviembre 2018 0:29
Un bon professional, tot perfecte desde principi, estem molt satisfets per el servei prestat, repetirem se'ns dubte.

Escribe una reseña



Calificación general: