10 enero 2024 18:22
Excelente lugar y paisaje, comida muy rica!
Hemos pasado un día maravilloso.
Gracias por todo! Volveremos.
08 enero 2024 15:34
Estuvimos almorzando en el refugio, nos encantó la comida! El lugar súper limpio y ordenado. Buena atención de parte de los encargados. Si buscas un lugar tranquilo para relajarte y disfrutar del paisaje es ese!. Está abierto todo el verano me comentaron.
Volveremos!
05 enero 2024 7:15
Muy buenas instalaciones. Éramos un grupo grande y todo salió perfecto, comida, alojamiento y atención.
Repatiremos seguro
04 enero 2024 20:11
Excelente lugar! Unas vistas preciosas y el refugio impecable. El trato super agradable y familiar. Recomendable 100%
29 diciembre 2023 12:48
Terrible. En un refugi, t'has de sentir com a casa, ja que és un lloc on t'acullen i et donen això: refugi.

Hi he anat amb un grup gran i encara no puc creure que la persona que ens ha atès hagi aconseguit fer-nos sentir tan rebutjats, com si fóssim uns invasors.

Hem provat de ser cordials i amistosos, i entenem que les normes proven de vetllar pel bon funcionament i el respecte, però trobem que són excessives i inflexibles a cada situació. Tampoc no són una excusa per a tractar malament el client.

Per últim, entendríem el pèssim servei si l'estada fos barata, però el preu mínim de 17€ NOMÉS per dormir, no val gens la pena pel tracte que hem rebut i pel poc respecte que se'ns ha tingut.

L'espai és mínimament decent, però totalment eclipsat per la mala experiencia amb l'atenció al client. 1 estrella
15 diciembre 2023 18:36
Un refugio súper lindo que tuve la oportunidad de comer en el pasado. Realmente genial con comida regional.
27 septiembre 2023 1:47
16 euros por persona y nos quedamos con hambre los 4 que comimos. Pediríamos más pero nos enteramos que pagando 16 euros más por persona tampoco quedaríamos satisfechos. Si esto es un refugio tiene que ofrecer comida a personas que anda todo el día. Tampoco podéis imponer precios de refugio de montaña porque la carretera llega hasta ahí. Tampico traéis todo en burros o en mochila. Concluyendo muy caro y no recomendable.
17 agosto 2023 18:59
Un lugar unico y la atención de la chica que trabaja ahí es excelente, pasamos unos días hermosos.
03 agosto 2023 18:56
Hermosos paisajes y excelente atención, muy amable el personal. Me sentí como en casa, definitivamente lo recomiendo!
08 octubre 2022 23:16
Dia complert a la natura. Espai sensacional amb vistes magnífiques.
Refugi de muntanya amb possibilitat de menjar-hi.
Gent molt amable i simpàtica.
22 septiembre 2022 11:11
Hem estat l'agost 2022. Hem estat molt còmodes.
- Està molt net i organitzat.
- Dutxa àmplia i amb aigua calenta gratis.
- Sopar molt bo.
- Esmorzar molt complet.
- Habitacions còmodes.
Un entorn molt cuidat i vistes precioses.
Molt recomanable.
-
30 junio 2022 4:10
Excellent 3 course meal for lunch. We booked by email the day before and it couldn’t have been easier. We walked up from Planoles but would have been amazing to stay at as part of a GR11 walk
21 febrero 2022 15:06
Faltaban algunos detalles, pero la persona que nos atendió estupenda y muy trabajadora, para ella un 10,
10 diciembre 2021 15:02
Després de pujar molts cops per el costat del refugi per fer rutes, no havia coincidit mai per desgracia que estigues obert. Avui tornant del pont, hem tingut el privilegi de poder-hi anar. El guarda que ja tancava i només pel sol fet de gastar-hi per unes begudes s'ha esperat per tancar i ha compartit la xerrada i uns instants agradables amb nosaltres que diuen molt d'ell i del lloc. Només tinc ganes de buscar una excusa per poder pujar un altre cop per poder-hi degustar un bon menú o passar-hi una nit en un lloc preciós. 100% recomanable
21 octubre 2021 19:17
Hem anat a dinar sense allotjament. Es un lloc agradable amb una proposta de menú bo pero amb el preu una mica elevat pel que ofereixen. Personalment ens hem portat disgust a l'hora de fer pagament, hem anat amb un nen d'un any i mig, ens han cobrat pel petit com un menú d'adult, ell no ha menjat primers ni postres, ha menjat una mica d'arròs i pa (us podeu imaginar quina cantitat menja un nen d'aquestes edat) no estic dient que no s'hagi de fer pagament, però parlant s'enten la gent, per mi fer les coses bè haguès sigut pagar mig menú o alguna cosa més justa. No tornarem i no ho recomanarem. Per les families a vegades es difícil trobar bons llocs on anar.
Resposta: Nosaltres vam trucar dues vegades, vam parlar amb dues persones diferents, vam demanar 3 menús d'adult, vam encarregar 2 d'arròs i 1 graellada, i vam especificar que eram 4 que veniem amb un nen petit.
Veniem de part de gent que ja us coneixia.
30 septiembre 2021 14:34
Un lugar precioso, vistas increíbles, tranquilo. El Chico que lleva el refugio un encanto! Es un lugar para volver.
13 septiembre 2021 3:14
Ideal para compartir en familia o con amigos. Muy buena atención y las mejores vistas.
Se recomienda arroz de montaña! Excelente
27 agosto 2021 22:52
Hemos ido a comer, sin alojamiento. Se recomienda reservar antes. Hacen entrante de ensalada y tabla de embutidos. Luego plato principal a elegir entre arroz de montaña, risotto o parrillada de carne (recomiendo risotto espectacular). Ambiente muy agradable y super familiar
26 agosto 2021 17:43
No és un refugi: és un restaurant. Hi hem hagut de parar amb 2 nens petits, amb poc menjar i molt cansats, i amb el pretext q no havíem reservat i no tenien taules lliures no ens han volgut fer ni un entrepà: només hem pogut comprar unes patates fregides de bossa i uns sucs.
En entrar al wc he vist que tenien taules dins, però ens han fet estar fora i menjar amb presses perquè en 20 min tenien la taula reservada. Els nens no entenien res i hem hagut de seguir el camí a peu (som excursionistes de debò: no anàvem en cotxe) amb els estómacs quasi buits.
Cal canviar-li la categoria per no enganyar els excursionistes.

Resposta: El meu home ha demanat explícitament si podien fer-li un entrepà i li han dit que no. No preteníem dormir-hi, només que els nens poguessin reposar una mica de forces i no ens han ofert les taules de dins, només la que estava a ple sol (del migdia del mes d'agost). El servei està empitjorant a mesura que parlen.
21 agosto 2021 19:13
Cal triar entre un arròs melós boníssim o parrillada de carn. No hi ha allioli. Tant si tries una cosa com l'altra et serveixen pa torrat, tomàquets de sucar, alls, oli, un plat amb embotits molt bons de la zona i una amanida. El preu és de 19€ i inclou les postres (molt bones), begudes i cafès.
Hi ha 2 taules grans a l'exterior ideals si vas amb gos. Tenen un tendal per fer ombra però que no protegeix si plou, ara, si això passa, son ràpids a ajudar-te a recollir per continuar menjant en les taules de l'interior.
El teu pelut, però, s'haurà de quedar al rebedor que hi ha entre la porta de l'exterior i la del menjador si plou.
El prat cuidat i lleugerament inclinat convida a fer una bona migdiada en mig d'un paisatge d'alta muntanya i pots demanar que et serveixin el cafè després de la migdiada.
És millor reservar taula i portar efectiu donat que no es pot pagar amb targeta. Sí que es pot pagar amb Bizum, el problema és que quasi no hi ha cobertura mòbil i t'hi pots estar una bona estona cercant la cobertura per fora. Al final s'aconsegueix i els que porten el lloc son molt amables i pacients.
Excel·lent relació qualitat/preu.
19 agosto 2021 8:38
Molt bona cuina a un preu molt raonable. En plena muntanya. La parella que ho porta són encantadors. Us recomano tant la graellada com l'arròs de muntanya. I per postres, el iogur amb melmelada de fruits del bosc feta a casa.
24 octubre 2020 11:20
Lloc molt bonic. S’hi pot arribar en cotxe. Punt de partida de moltes rutes i excursions. Els seus responsables, l’Albert i la Meme, són molt bons anfitrions i el menú que preparen és molt bo i generós. Destacaríem l’arròs de muntanya i les postres casolanes! Hi tornarem segur!
22 octubre 2020 21:10
L'altre dia varem anar amb la familia a dinar al refugi. Ens van parlar de com cumplien les normatives amb el tema Covid i ens vàrem animar.
Efectivament, el cumpliment de les distàncies i mesures de seguretat, és absolut, amb lo que es pot anar absolutament tranquil.
Tanmateix, com ja han dit altres ressenyes, està molt net i pulit. Respecte al menjar, abundant i de qualitat. Relació qualitat / preu molt alta.
El Servei va ser molt cordial i amable.
Molt recomanable!
20 octubre 2020 23:56
El servicio muy rápido y la chica super amable, solo nos paramos a tomar unas cervezas después de hacer montaña pero volveremos.
11 octubre 2020 13:58
Estupendo lugar para disfrutar de un precioso paisaje, un buen rato de paz y una buena comida. El trato ha sido estupendo! Y lo más importante limpísimo y con todas las medidas de seguridad. No se puede pedir más! Hemos estado muy tranquilos y hemos disfrutado. Sin ninguna duda volveremos y lo recomendamos.
10 octubre 2020 11:01
Lloc excepcional per visitar. La qualitat de l'allotjament colectiu es per a jovent de 20 anys. La resta, menjar inclòs supera expectatives en relació al preu
07 octubre 2020 8:49
Un sitio increíble sin duda, refugio de montaña en toda su expresión, desde el ambiente hasta el menú y el trato de los dueños.o los chicos que estaban allí que nos atendieron, geniales, hasta arrancarnos la furgo que nos quedo sin batería! Mil gracias! Volveremos
06 octubre 2020 7:11
Lugar increíble. Recomendado 100%. Trato inmejorable de los propietarios, paisajes y entorno fantástico.
Sobre la comida, buena y abundante. Y los propietarios atentos en todo momento a las normativas cambiantes y con protocolos del covid.
05 octubre 2020 6:26
Lugar muy bonito, vistas espectaculares, perfecto para desconnectar!
Instalaciones limpias y acogedoras.
El trato de los dueños inmejorable, nos prepararon un pícnic para una excursión súper rico!
Volveremos, lo recomiendo 100%
01 octubre 2020 16:41
Lamentablemente el establecimiento, de “refugio” solo tiene el nombre.el trato es pésimo. Entre el señor que está al frente de la cocina y la señora que está a cargo de servir las mesas te expulsan, más que refugiarte y recibirte cordialmente.según lo que les pidas, te tratan.y, a ojo, determinan si les pedirás un arroz (de los caros) o no.y según su prejuicio te atienden.
20 septiembre 2020 10:36
L espai natural es encantador i el refugi excepcionalment net.
Com que es un refugi guardat, al arribar ens ho han explicat tot molt be, ben organitzat.
Menjar molt bo i tot natural
Repetirem, segur que si.
17 septiembre 2020 6:22
Vam gaudir molt de l'estada al refugi. Vam menjar un arros deliciós i tot estava molt net. Relació qualitat preu excelent!
14 septiembre 2020 6:06
Refugi molt ben situat per començar la pujada al Puigmal, lloc molt acollidor regentat per una parella molt amable, aconsellable l'arròs de muntanya i les postres
08 septiembre 2020 23:15
Refugi acollidor amb un lloc fantàstic al mig de la narura.
Amb una cuina casolana de muntanya
04 septiembre 2020 19:55
Servei correcte, net i menjar bo. El preu, com en altres refugis, ens ha semblat una mica elevat.
04 septiembre 2020 17:04
Un espai amb unes magnífiques vistes. Un bon dinar i un tracte molt agradable per part dels propietaris del local.
02 septiembre 2020 18:11
BRUTAL
Lloc encantador, ideal per fer excursions, la gran sorpresa es trobar la qualitat de la cuina, menjar molt bó qualitat preu molt bona
21 agosto 2020 3:14
Es un refugi molt maco, molt net, els treballadors molt simpàtics. Vam fer el pic del Puigmal i al arribar ens esperava un dinar molt bo! Tornarem segur, moltes gràcies
15 agosto 2020 19:28
Un lloc idílic com a punt de partida i arribada per anar a la muntanya. Bona opció per menjar bé i gaudir d’ un refugi molt accessible!
05 agosto 2020 21:56
Es bonito, está limpio, cuidado, arreglado y te atienden de maravilla, incluso con acento Ché. Vale la pena venir y volver.
02 abril 2020 9:52
Un lugar precioso, pero la dueña nos hecho a la calle a las 9 de la mañana con muchas prisas tanto para hacernos dormir a la noche como para hecharnos al siguiente dia parecia el servicio militar
12 marzo 2020 1:41
La casa en si esta molt bé i esta en molt bon estat, però el tracte rebut al refugi ha sigut pèssim, a més el preu és molt car pel que donen. Si vols cuinar el teu menjar, no se't permetrà cuinar a dins del refugi, ho hauràs de fer fora. A més, les regles imposades fan semblar que no siguis benvingut a la casa, baixant els ploms a les 22: 00.
28 octubre 2019 20:15
A peu de cotxe tens un refugi ben cofoi: te bones vistes, els serveis que calen, una família pencaire amb experiència en el món muntanyenc, un jardí ben florit i, per enllestir la cosa, tenen 4 licors per acompanyar al cafè. No us el perdeu. És un gran desconegut que paga molt la pena. I tenen menú. Què més podem demanar?

Escribe una reseña



Calificación general: