14 marzo 2020 6:12
Un indret preciós.al tanto que fa pujada.però val la pena. El refugi es lliure i disposa de estufa de llenya, matalassos i algunes mantes.
23 diciembre 2019 13:36
La ruta para subir al lago no es muy difícil pero tampoco de fácil acceso es una ruta larga mas o menos de 4 horas ADVERTENCIA OSOS CERCA lo digo por experiencias pasadas en esta increíble zona la presencia de osos me parece algo espectacular pero hay que ir con atención
23 noviembre 2019 5:07
Out of numerous unmanned refugees I visited in the Pyrenees this was definitely one of the best. Well equipped, including a dinning table outside, water point, first aid kit and some basic equipment, but also having some decent materaces on which you could sleep there.

The only downside is that getting here is quite tough.
08 marzo 2019 21:03
Refugi lliure del pirineu de lleida. Contrariamemt al que he llegit en alguns llocs penso que no hi caben més de 6-7 persones comodament.
Més de 1000m de desnivell positiu des del poble d'Isil en continua pendent.
Ens hem trobat moltes deixalles, coses que més que per a que algú ho pugui gaudir en un futur s'han deixat allà per no carregar-les de baixada, si no es respecten els espais lliures aconseguirem que deixin de ser-ho.
23 enero 2019 12:44
El refugi és correcte i prou gran com per dormir unes 18 persones molt apretades. Per 6 persones és ideal. Els voltants són preciosos.

Escribe una reseña



Calificación general: