20 octubre 2022 18:00
A pesar de que he ido por la zona de toda la vida, no había subido nunca.
Es un refugio pequeño de supervivencia.
El entorno es espectacular.
14 octubre 2022 15:09
Més que refugi es podria anomenar aixopluc ampli amb una llar de foc, de facil accés amb vehicle. En en entorn fàntastic.
19 septiembre 2022 20:32
Refugi amb ximeneia, per protegir-se d'inclemèncirs temporals, sense més pretensions. Val la pena deixar el vehicle i pujar al cap de Boumort.
04 julio 2022 9:55
Tot i que Boumort com indret mai m'ha defraudat, el refugi en si és simplement lamentable. Exteriorment el refugi està bé, les finestres tanquen, la porta és correcta. Per dintre no té CAP element, a banda de la xemeneia d'obra. No té ni taula ni bancs per seure, més que quatre troncs que els visitants han arreplegat. Lo pitjor de tot és que no té cap llitera metàlica per dormir, de forma que hom s'ha d'estirar al terra brut per dormir emmerdant tot el material. Sent com és OBLIGATORI anar a dormir a refugi si vols visitar Boumort, podrien arreglar una mica l'interior d'aquest refugi, i el d'Esplà també, que si fa no fa està igual. Amb un pressupost ridícul podrien posar lliteres metàliques i arreglar-lo una mica. Fa pena i es una pena que estigui així.
06 agosto 2021 7:21
Que se puede decir? Es un lugar idílico subimos con una KTM 890 adventure y una royald enfield himalayan, el camino es muy divertido y fácil, mi moto iba con ruedas casi asfálticas y no tuve ningún problema, pero es recomendable algo de taco para las zonas de tierra suelta y piedras, y yo no subiría con coche normal
20 junio 2021 17:43
Lugar ideal para desconectar! Refugio en buen estado, hay mesas con bancos en el exterior del mismo.
04 diciembre 2020 9:13
Excelente lugar para la observacion de la berrea del ciervo, vistas sobre el pirineo excelentes, la naturaleza del prepirineo para comprender, aconsejable excursion, La Popla de Segur, Hortoneda, refugio Boumort, Boixols.
01 diciembre 2020 5:24
Refugio acogedor para hacer un parón y estar calentito. Puede hacerse fuego dentro, y leña no falta si la buscas en el bosque.
29 noviembre 2020 20:59
Fantàstic lloc per estar en plena natura, escoltar la brama i veure si tens sort animals en llibertat, el paisatge magnífic. Tot pujant vam parar a la font de la menta i la cova d' Ormini
23 noviembre 2020 4:08
Lugar donde poder refugiarte de las inclemencias, con posibilidad de hacer fuego para calentarte y tomarte un descanso en un lugar recóndito y bonito. Hay también un pequeño espacio para pernoctar en el suelo a salvo del frio y la lluvia

Escribe una reseña



Calificación general: