11 enero 2024 4:04
Molt bon indret, molt bon menjar i molt bona atenció. Ara bé, efectiu com s'ha desperar a alta muntanya
10 noviembre 2023 10:34
Bien este refugio es más un hotel que no un refugio y me parece muy bien, de hecho los que ya tenemos una edad y hemos pateado montaña sabemos de lo que hablo…
Lo que no me parece tan bien es el suceso que vivió mi Hija y su amigo, ambos con 20 añitos cuando llegaron a este refugio hace un par de semanas sin reserva, son un poco novatos aun… y les pidieron que porfavor les dejara dormir aunque fuera en el comedor o en la entradita para estar bajo techo y les dijeron rotundament que no, que a dormir fuera. Hacia frio, habian caido ya las primeras nieves y este señor tiene la poca verguenza de permitir esto, asi sin mas y se queda tan pancho, explica mi Hija que además no fué nada amable, mas bien rudo y antipatico
Pero Evidentemente lo peor no es su antipatia sinó el permitir que dos jovenes tengan que pasar la noche fuera durmiendo en sus sacos, sin resguardo
Que esta pasando? Donde esta el espiritu montañero de ayuda y hospitalidad
Pienso subir yo misma hasta allí para decirle cuatro cositas a este sinverguenza
21 septiembre 2023 20:56
Es tracta d'un refugi situat a 2000 metres d'alçada, amb capacitat per a 52 persones, molt net, ordenat i comfortable, amb molts detalls que al meu parer li otorguen la classificació de perfecte, com són una estufa de pellets, dues dutxes espaioses i amb aigua calenta, els endolls gratuīts per carregar el telèfon mòbil, les sabates crocs i gratuītes per moure's per dins el refugi (ordenades per colors i talles), aigua potable també gratuīta.
La mitja pensió val 60'5 euros i val a dir que el menjar va superar les meves expectatives, va ser boníssim!
El menú està fet principalment amb productes ecològics i amb la possibilitat de repetir, si tens més gana.
El tracte del vigilant va ser excel.lent, proper i molt amable.
Conclusió, per a mi ha estat un cap de setmana genial i només vull afegir que aquest refugi dóna un molt bon servei als amants de la muntanya!
03 septiembre 2023 23:11
Hermoso lugar!
Super amables las personas que trabajan ahí.
Tranquilidad absoluta.
Comida muy rica.
Ducha caliente todo el tiempo.
Fue una experiencia súper linda.
09 diciembre 2022 6:25
Passes fred, no posen la calafeccio amb l'excusa de que tres hores més tard s'omplirà i no farà falta. No te mesures de seguretat, ni llums ni sortida d'emergència. Espero que mai passi res.
07 diciembre 2022 19:44
Excelente refugio de montaña.

Sólo se llega a pie (desde Queralbs, el lugar más cercano).

Bastante ambiente, en invierno llamar para saber si está abierto.

Cervezas a 3.40€.

El lugar es increíble. Muy recomendable.
26 septiembre 2022 17:00
Refugi correcte, el sopar i el esmorzar justet. El preu amb mitja pensió em sembla car per la qualitat i quantitat del mejar.
08 septiembre 2022 6:57
Hem estat l'agost del 2022 i hem estat molt còmodes.
Net. Endreçat. Menjar excel.lent. Ben organitzat.
Està ple de detalls que mostren la cura que tenen:
- xancles endreçades per números i colors
- matalassos i coixins conjuntats en color, amb l'edredó
- taules assignades
- dutxes grans, aigua calenta gratis
- wc nets.
- carrega mòbil gratis.
- aigua potable gratis.
L'acollida dels 2 guardes excel.lent. Et fan sentir molt bé.
Ens ha agradat molt.
-
22 agosto 2022 11:50
Refugi de muntanya molt petit. Molta amabilitat però les "habitacions" massa atapaides amb molt soroll. No es vigilen els horaris establers per dormir. El menjar és bo i tot cuinat al dia. L'esmorzar justet. La ubicació és excel.lent per qualsevol destí.
03 agosto 2022 20:16
Lloc idíl·lic. Net. Amb dutxes i banys comuns. Tracte del personal excel.lent. Menjar correcte.
01 noviembre 2021 6:13
Refugio de montaña con hermosas vistas al vall del Freser. Se puede acceder desde Nuria por el cami dels engineyrs (atención si sufrís de vértigo) o desde Queralbs por las gorges del freser! (Ambos tienen una duración de unas 4 hr hasta el refugio)
El refugio limpio y cómodo! Desayuno y cena correctos!
El personal muy atento, amables y eficientes!
Todo en el refugio se debe abonar en efectivo. Pero debido a un descuido llegamos al refugio y nos dimos cuenta que nos habíamos dejado la cartera con el efectivo en Queralbs. Nos entendieron y nos permitieron hacer una transferencia cuando volviéramos a la “civilización” ya que no hay señal ni wifi!
Una atención excelente!
29 octubre 2021 20:56
Personal molt amable, bon ambient, bon sopar, dutxes amb aigua calenta, carregadors, un bidó amb aigua per omplir les cantimplores, lavabos nets.super content! I amb bona companyia; una experiència inoblidable ;)
29 octubre 2021 17:39
Genial, gran paratge, amables, simpatics, eficiens, el menjar excelent i les instalacions les ideal per un autentic refugi de montanya
16 septiembre 2021 5:18
Bon menjar, ben conservat, net i del tamany ideal per que en lloc d'un refugi sembli un hotel de Cancún. Els guardes atents i servicials.
03 septiembre 2021 20:07
Muy buen refugio, situado en un sitio idílico al lado del Riu Fresser, perfecto para descansar después de un largo día de trekking, con comida casera, el staff del refugio es encantador dispuesto en aconsejarte o ayudarte en todo lo que necesites.cien por cien aconsejable, volveremos seguro.
25 agosto 2021 19:47
Refugi on vaig cada estiu fent una ruta circular desde Queralbs, el camí dels enginyers, ulldeter, Núria i els cims del balandrau, el pic de linfern i el Puigmal.però aquest estiu i el passat degut a la pandèmia i a les restriccions he fet tard i esra tot ple.però un refugi molt recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: