13 abril 2024 13:10
Es un lloc precios, es menja molt bé, ésta molt net, espot pujar x una pista facil I fer un vermut tmb, el recomano
02 abril 2024 5:42
El refugi precios, el menjar es abundant i qualitat. El guarda es nota que es un expert de muntanya, ens va ajudar a triar un intimerari per fer esqui de muntanya. Totalment recomanat
13 enero 2024 0:56
El refugi de Comes de Rubió és un refugi de muntanya dins el terme de Rubió, al municipi de Soriguera (Pallars Sobirà), a 1.980m d'altitud i situat al vessant est del Tossal de l'Orri.
Obert durant tota la temporada hivernal amb neu!
El Refugi Comes de Rubió es l'únic refugi d'alta muntanya aïllat del Pallars Sobirà que està obert durant tota la temporada hivernal amb neu. S'hi pot practicar raquetes de neu i esquí de muntanya/travessa, ascensió al Pic de l'Orri per diferents vies i diversitat d'excursions.
És troba dins el marc incomparable del Parc Natural de l'Alt Pirineu, al massís de l'Orri, comarca del Pallars Sobirà.
Una zona on pots dur a terme un munt d'activitats a l'aire lliure en totes les èpoques de l'any: senderisme, trail running, btt, raquetes de neu, esquí de muntanya, iglús, 4x4, anar a buscar bolets, rutes a cavall, parapent, o simplement a passar el dia amb la família o els amics.

El Refugi Comes de Rubió disposa de 50 places, un menjador amb llar de foc i dutxa amb aigua calenta.
Des de l'1 de maig fins al 15 de novembre s'hi pot arribar amb vehicle per pista forestal, en época hivernal s'hi ha d'arribar amb raquetes de neu, esquís de muntanya / travessa.
Si desitja visitar-lo pot contactar amb ells via mail (info@refugicomesderubio.com) o per telèfon.
L'informaràn sobre els accessos, acumulació de neu, etc.

Tenen servei de restaurant i bar.
Fan menjars casolans tradicionals de muntanya.
Entre altres coses tenen excel·lents carns ecològiques de la comarca com la Vedella Bruneta, el Poltre pirinenc o el Corder Xisqueta cuinades a la llosa de pissarra.
També ofereixen servei de bar amb begudes, cafès, entrepans i esmorzars de forquilla.
10 agosto 2023 1:32
Ambiente bucólico pero comiendo en el refugio solo si es necesario. La recepción es muy fría, te sirven la comida con un cabestrillo, como si estuvieras molestando.
Éramos 3 parejas y 4 niños, el precio del menú era de 20€ por persona (niños también), sopa supuestamente "catalana", butifarras sin sabor, una ensalada verde en lugar de las "patatas" anunciadas y de postre un rollito de nata industrial.servido directamente de su olla! ¡UNA TRAMPA PARA TURISTAS! Muy mala relación calidad-precio y qué decepción cuando ves un entorno tan magnífico y típico, ¡esperas una verdadera cocina tradicional y de calidad!
27 julio 2023 19:32
Ha estat molt idíl•lic! L’espai és increïble. Hi hem arribat a peu des de Rubió, és un camí molt maco i amb poca pendent, tot per pista. Hem dinat al refugi i ens ha agradat molt. A dins al refugi a l’estiu s’està ben fresc!

Tenen tot adaptat per a persones celíaques, amb opcions sense gluten, també tenen pa i cervesa sense gluten.

Moltes gràcies per tot!
16 junio 2023 22:52
Hem anat a dinar al Refugi i ens ha encantat. L'entorn és preciós, hi pots pujar caminant desde Rubió o en cotxe. Es poden fer moltes caminades sortint des del Refugi. El menjador és molt acollidor i està molt ben decorat, és ampli i transmet tranquil·litat. El dinar és variat, boníssim i està molt ben presentat. I el responsable del refugi que ens servia és molt amable. Algunes coses a tenir en compte: cal reservar i sols es pot pagar en efectiu. El preu no és barat, però creiem que està ajustat al lloc i al que ofereixen. Tenen un menú bàsic correcte i un altre molt ampli i amb varietat per escollir. Porteu alguna peça d'abric perquè feia fresqueta tant fora com dins (17 juny).
03 junio 2023 8:27
Zona preciosa con nieve y con una ruta no demasiado exigente. De aquí el nivel comienza a subir.
Comida genial y espacio interior muy chulo y cálido. Todas las comodidades.
01 junio 2023 17:29
El refugi guardat més antic de Catalunya en actiu (1927) propietat de la Generalitat de Catalunya, en un entorn magnífic del Parc Natural de l'Alt Pirineu i gestionat pel Paco i l'Aurora. Tracte amable i servei excel·lent amb un menjar de refugi de pel·lícula, sobretot la carn a la llosa.
28 mayo 2023 20:44
Ayer me fui a ver mi amigo Pacco un hombre apasionado por los Pirineos ha sido un placer de volver a verlo.
Hier, je suis allé voir mon ami Pacco un homme passionné par les Pyrénées dont ce fut un plaisir de te revoir amigo.
21 mayo 2023 8:32
Encantador sitio para dormir y refugiarte del frío nocturno. Perfecto por si vienes de caminar cansado
11 diciembre 2022 20:09
Me ha parecido un lugar precioso, todo bien cuidado y el refugio es perfecto para pasar el día por la zona y comer allí.
No valoro habitaciones ya que no las he podido ver.
30 noviembre 2022 7:01
El refugi i l'indret son immillorables, pero pagar 5,20 euros per dos Fantes, ho he trobat excessivament car. Puc entendre que fer arribar els productes fins aqui, te un sobrecost, però pagar 2,6 euros per cada llauna de beguda, ho he trobat abusiu.
13 octubre 2022 19:49
En el refugi de comes de Rubio podras descansar en un entorno unico. Tanto practicando senderismo, moto, 4x4, bici o cualquier otra modalidad. Hay habitaciones y restaurante/bar. La comida es muy rica y con unas cantidades muy abundantes. La carne esta sublime. Todo limpio dentro de las posibilidades de un refugio autosuficiente energeticamente.

Hay mesas en el exterior. Hay aparcamiento junto al arroyo.

Ideal para pasar un dia en familia.

Un clasico de la zona que nunca defrauda.

El personal es muy atento y aclarar cualquier duda sobre la zona.

Un referente que cada año voy.
04 octubre 2022 20:14
Un entorn preciós tant a l'estiu com a l'hivern.
Bon menjar i servei molt amable.
10 septiembre 2022 12:26
Un cop més hem dinat al Refugi de Les Comes de Rubió, on tot és agradable: el paisatge meravellós, el refugi molt ben cuidat i net, l’atenció d’en Paco i l’Aurora immillorable… i el menjar, com sempre, de gran qualitat i molt ben cuinat. Un lloc per visitar i on fer un molt bon àpat després de gaudir del magnífic paisatge. Tornarem!
11 agosto 2022 4:07
Si voleu algo diferent, aneu-hi: estels, gespa, caballs, bon menjar, dormitori ampli, lavabos millorables,
16 julio 2022 19:55
Entorno maravilloso. Pero si hay 10 grados bajo cero y no es temporada invernal, no te van a poner la estufa en la habitación. Servicios enanos, ducha enana y sin espacio para dejar ropa. Comida buena. No apto para familias con niños.
28 junio 2022 22:54
Excursión fácil y un final excelente con una buena comida, servicio muy bueno y muy correcto. Las habitaciones no las he visto ya que sólo hemos hecho una excursión de subida desde el parquing hasta el refugio y después de comer volver de regreso al coche.
18 abril 2022 22:02
Lloc ideal per fer de base, ofereix múltiples opcions circulars curtetes o anar fins el Pic de l'Orri o fins Sant Joan de l'Erm. Tracte correcte i agradable.
08 enero 2022 12:54
Com cada any, tornem a l’hivern per fer una meravellosa excursió de raquetes de meu i gaudir del menjar del refugi. Totalment recomanable!
21 octubre 2021 22:43
Lloc molt acollidor i l'Aurora excel.lent cuinera.junt amb el Paco.
Val la pena fer un recorregut caminant per aquest indret.
15 octubre 2021 4:02
Una excursión a un lugar que nos acerca a la naturaleza y dónde podemos relajarnos y admirar el entorno
27 septiembre 2021 17:15
Entorno espectacular, fuimos andando desde Port del Cantó y genial. No pudimos comer allí de menú por tener todo completo, pero nos hicieron un apaño de comida y al final quedemos encantados.
Pago en efectivo.
03 septiembre 2021 21:59
Coneixíem el refugi de les Comes de Rubió pels esquisits menjars que fa l'Aurora, i que serveix amb molta professionalitat el Paco. Aquest cap de setmana degut a un accident els hem pogut conèixer millor, i són excel·lents i encantadors. El Paco va anar ràpidament a cercar cobertura i trucar a emergències i l'Aurora es va quedar amb mi donant-me tot l'amor i escalf que en aquells moments necessitava, no varen dubtar en treure's la seva roba per mantenir el meu cos calent i l'Aurora amb les seves mans i paraules em va anar tranquilitzant tota l'estona fins que va arribar l'ambulància. Mai podrem agrair el tracte i l'ajuda que ens van donar.
20 agosto 2021 10:56
Un sitio muy mágico Para disfrutar de la naturaleza la tranquilidad y belleza de sus montañas Los dueños son encantadores La comida super casera y buenísima Recomendable al cien por cien nosotras estuvimos Este fin de semana pasado y hemos disfrutado muchísimo departe de paola Paula y juani sois unos cracs Gracias
12 agosto 2021 22:40
Lloc molt bonic, tant per excursions de matí o tarda com per passar tot el dia. A l'hivern s'hi arriba a peu des de Rubió amb menys d'1 hora.
El refugi molt autèntic i s'hi menja realment molt bé. Preus entre 18 i 25 per cap. Genial!
11 agosto 2021 15:57
Indret idíl.lic, atenció respectuosa, servei de restaurant molt bó. Productes locals excel.lents i molt arrelats.
09 agosto 2021 9:56
El mejor refugio del Pirineo Catalán. Aurora y Paco son dos bellísimas personas que hacen que te sientas como en casa. Un lugar magico y maravilloso que formará parte de mi vida siempre. Otros sitios tienen más comodidades y mejores accesos.pero no tienen la magia de este refugio.
31 julio 2021 19:39
Está ubicado en un precioso valle con un pequeño río. El restaurante del refugio mantiene su encanto y su cocina tradicional mantiene su sabor.
30 julio 2021 2:15
El menjar preparat amb cura i de bona qualitat. L'atenció i el tracte excel·lents, un 10. Totes les mesures de seguretat les acompleixen al 100, % Un bon lloc per menjar en un paisatge idíl·lic.
18 julio 2021 10:53
Ubicat en un entorn incomparable a una alçada de més de 1900 m.
Ideal per fer una aturada després d'una travessa d'alta muntanya.
Ben equipat i bones instal·lacions.
Pots fer nit, un àpat o un entrepà.
Una atenció impecable del Paco que et donarà tota la informació que necessitis.
Es poden fer múltiples activitats tant a l'estiu com a l'hivern amb neu.
Accedir en cotxe a l'estiu es possible tot i que millor en 4X4
09 julio 2021 16:09
Refugio con un comedor con mucho encanto, donde sirven una comida ecológica deliciosa! Volveremos!
28 julio 2020 9:52
Lloc fantàstic per fer rutes, el menjar bo però poca cantitat i per accedir amb cotxe millor amb 4x4.
28 marzo 2020 1:37
Refugi alta muntaña. Paradís del pirineu a 2000 metres. A 4 km per pista forestal de Rubió, port del cantó. Millor anar amb SUV o 4x4. És pot reservar per dinar. Amanida, sopa, Entrecot de bruneta, botifarra, pèsols amb ous (molt recomemable). De fet, tot molt bò. Ideal per fer un dia de muntaña, excursions, trekking, bolets.
28 septiembre 2019 19:50
Una estupenda parada. El Paco t'atendrà molt bé. Informarà de com està la zona. I si et fa falta podràs fer algun àpat. Espai molt bonic, rierol d'aigua al costat extensions d'herba per gaudir acompanyat de egües i vaques pastorant. És pot arribar actualment en cotxe. I d'aquí en 4×4 és poden fer moltes excursions, i a peu, i amb bici. I suposo a l'hivern per fer esquí nòrdic. Un lloc genial.
28 septiembre 2019 15:28
Sols he fet una visita, molt bona acollida per part del guarda del refugi, tornaré més endevant i faré una valoració de la estància i el menjar
09 septiembre 2019 8:54
El lloc és genial. Hi he estat dues vegades, una vaig fibar i en una altra vaig fer una cervesa només.el tracte molt.correcte i l'àpat molt bó, ara bé és car eh!

Escribe una reseña



Calificación general: