07 octubre 2023 8:52
Un entorno natural inmejorable
Una gente fantastica con don de gente y saber hacer en la cocina y en sus cervesas artesanas boumort (bonissimas).
Lugar limpio con camas muy comodas
Hom es un perro guardian de lo mas tierno con los niños
Y unos ciervos muy muy chillones ;-)
20 septiembre 2023 9:09
Te unes vistes espectaculars, está molt net, acollidor, es menja molt, molt be, un cuiner fantastic. Un tracte del personal, molt planer i et fan sentir como a casa.
13 agosto 2023 21:54
Ubicació excepcional, edifici molt autèntic, piscina superfreda i idíl·lica, servei, atenció i tracte dels guardes immillorable, sopar i esmorzar bons i abundants, cervesa exquisita.no es pot demanar més! Molt i molt recomanable tant si voleu estar tranquils i relaxats al mig de la muntanya com si voleu fer btt o altres activitats per la serra de Boumort. Imprescindible!
14 julio 2023 6:39
Situat en un lloc idílic, el refugi és encantador i molt autèntic. Està vellet i li cal una renovació de banys i dutxes.
El menjar, boníssim i molt bona acollida dels propietaris.
La basseta acondicionada com a piscina és el que cerques quan arribes a un lloc situat a la fi del mon.
26 noviembre 2022 0:58
Em passat una nit, però a estat tot molt acollidor i la gent que regente fenomenal. Molt recomanable.
17 noviembre 2022 20:23
Refugi de Cuberes, situat al bell mig del bosc a 1.480 m d'altitud dins de la Reserva de Boumort.
Per accedir des del Pallars, es necessari un 4x4, no puc opinar de l'accès des de la part de Taús, no l'he fet mai. Si us estimeu més gaudir d'un dia o dies d'observació i aprenentatge, podeu contractar les empreses autoritzades per circul.lar per la Reserva, us guiaràn i podreu observar la brama, la fauna, la vegetació.
Recomano fer parada, menjar i pernoctar al Refugi de Cuberes, en Gabi cuina de conya, la gastronomia és excel.lent amb productes de proximitat.
*Trucar abans per reservar i saber si és obert.
Podeu anar a la brama dels cervols, plegar bolets, fer senderisme, avistament de voltors i quan ja es fosc gaudir d'un cel ple a vessar d'estels.
No us podeu perdre les albades des de davant mateix del refugi.
Us faltarà temps per gaudir de tot.
Boumort genuí, autèntic, i encara bastant verge, sempre ens espera.
15 noviembre 2022 6:41
Mengar Cassola molt bo personal molt simpatic, lloc molt bonic i agradable.
He tornat al cap d'un any i he menjat un arroç de Montanya extraordinari.
09 noviembre 2022 5:39
Per desconnectar del món. Lloc idíl·lic amb rutes de senderisme. Famós per la brama del cérvol al setembre. L'Anna i el Gabi, un encant. Dinars i sopars copiosos i casolans.
23 octubre 2022 5:54
Refugi preciós amb encant, on s'hi menja d'allò més bé! Els qui el porten son molt amables. Val la pena fer-hi un excursió ja que gaudireu d'uns dels indrets mes naturals de catalunya.
18 octubre 2022 18:05
Ha sido una experiencia muy agradable. Sin duda volveremos. La berrea ha sido precioso escucharla. Ver los ciervos en manada, más alucinante aún. La comida de 10 superado. Gracias Gabi y Manel, sois unos crac.
26 junio 2022 22:08
El refugi esta en un situació privilegiada, té moltes més comoditats del que una persona pot entendre per refugi de muntanya. El lloc esta cuidat, net i és molt confortable. El Gabi és un cuiner excel·lent. Sopes, cremes de verdures, carns. Tot boníssim i de una qualitat excepcional. És un amfitrió com pocs trobareu al Pallars i te una paciència titánica. Hem anat amb 4 nens que son uns 'torbellinos' i han viscut una de les seves millors aventures. No podeu anar al Pallars i deixar passar aquesta experiència.
26 noviembre 2021 16:50
Farien bé d'informar de les restriccions que imposa l'autoritat per a transitar per camins i pistes de la zona, implicats com estan en la promoció de la brama del cérvol. Limitacions que impedeixen gaudir de la dita brama.
06 noviembre 2021 15:36
Un lugar en medio de la montaña y el bosque en la serra del boumort, donde Gabi i Manel nos deleitarón con una cena y un desayuno buenísimo, aparte de la tranquilidad y paz q se respira en este espacio, aparte de los ciervos
20 julio 2021 14:38
Impresionante ubicación! Un poco largo el camino de acceso pero vale la pena para pasar la noche. Fuimos en furgoneta y tras subir a l'Esplà nos recibieron con una comida casera muy buena que solicitamos a primera hora. Ese día tenían mucha gente para comer y nos hicieron un hueco. Fenomenal!
19 junio 2021 14:44
Vàrem no més dinar i ho varem fer com a casa. En Gabi un bon jan i el millor guia, l'OM. Ens va acompanyar i ens esperava quan ens retrasàvem.
23 noviembre 2020 20:30
CHINCHES

Hem estat al Refugi de Cuberes per veure la brama y desprès de dormir una nit allí, hem tornat a casa amb el cos ple de més de 30 picades de xinxes cadascú. Ha sigut una experiència molt desagradable i estressant. He deixat missatges al Gabi per telèfon, per facebook i he intentat comunicar-me amb ell per explicar-li el que ens va passar i amb la intenció que hi posi remei i així altres hostes no hagin de passar pel mateix que nosaltres. Però no he rebut resposta i això m'ha sabut greu. El refugi és genial, el menjar i el tracte és molt bo, però hi ha xinxes al llit i això és greu.

Hemos estado en el refugi de Cuberes para ver la berrea y después de dormir una noche allí, hemos vuelto a casa con el cuerpo lleno con más de 30 mordeduras de chinches. Ha sido una experiencia muy desagradable y estresante. He dejado mensajes a Gabi por teleéono, por facebook y he intentando comunicarme con él para explicarle lo sucedido, con la intención de que le ponga remedio y así que otros huéspedes no tengan que pasar por lo mismo que nosotros. Pero no he recibido respuesta, y eso es lo me ha sabido más mal. El refugio es genial, la comida y el trato es muy bueno, pero hay chinches en la cama y eso es grave.
23 noviembre 2020 9:23
El refugi és acollidor, especial, un entorn màgic. El dia ja va començar especial, caminant i coneixent gent que em va sorpendre i amb qui vaig conectar deseguida.i caminant se'ns va afegir un gos (boig.enjuguesat) que apareixia i desapareixia dins el bosc sense parar, però que insistia en acompanyar-nos (. Com un quart guia). I que va resultar ser el gos dels guardes del refugi, que ens van fer un sopar bonísssim.qualitat.quantitat (qüasi anem a dormir rudulant de tips que estavem) i sens dubte "fet amb carinyo".
15 octubre 2020 19:42
Recomanable 100%. Refugi molt acollidor, amb espai suficient per mantenir certa intimitat, llegir, pintar. Menjar boníssim amb opcions vegetarianes/veganes i cuina cassolana deliciosa i abundant. Tot molt net, habitacions molt àmplies i confortables. Tracte inmillorable, et fan sentir com a casa. L'entorn espectacular, amb sort també es pot veure algún cèrvol travessant el camp. Lloc ideal per desconectar i carregar piles!
14 octubre 2020 4:12
Comida buena y abundante y sobre todo gran atención y trato muy amable por parte de quienes lo regentan
23 septiembre 2020 12:44
Un indret precios, amb un menjar bonissim!
Pero el millor de tot, el tracte d'en Gabi i l'Anna, unes persones increibles, molt properes.
18 septiembre 2020 18:40
Refugi encantador, però el tracte de l'Anna i en Gabi encara es millor. Es menja espectacular
13 septiembre 2020 3:30
Buen oasis para repostar. Y Buena gente!
Perfecto para pasar de ruta en bici.volviendo por taus.hasta gerri.
25 marzo 2020 20:45
Ubicado en un lugar privilegiado y Gaby cómo anfitrión gestionando fabulosas comidas que entran que no veas después de las pateadas que haces en este maravilloso entorno.

Escribe una reseña



Calificación general: