27 enero 2024 11:22
Yo tambien estube en la cena y es verdad que era comida industrial, pero entiendo que un refugio tiene que poder resolver situaciones como la del sabado, que debido a la gran nieve, fuimos muchos a última hora. La calidad de la comida fue complementada con creces con la gran amabilidad y profesionalidad del personal, que nos atendieron muy bien. Eso si, la crema de verduras no era como la de la mama.
14 agosto 2023 18:51
Al refugi de l'Arp es pot arribar en cotxe, es troba situat en un lloc amb molt bones vistes i des de pots fer excursions llargues o passejades curtes. Actualment, un dels valors afegits que té, és el de oferir una bona cuina a carrec de @les_sandres_bistro plats cuinats amb temps, ben presentats i molt bons i una reposteria molt bona.
13 agosto 2023 10:33
Un lugar precioso, tranquilo, alejado de la ciudad. Un lugar para desconectar y disfrutar de la variedad de actividades que se pueden realizar solo, en pareja, en grupo y con niños. Comida casera y abundante. Trato agradable y atento. Muy contento de haber pasado un par de noches con my familia y grupo de amigos. Para repetir.
09 agosto 2023 7:54
Allà es mengen els millors peus de porc amb ceps que puguis imaginar! Una amanida increïble i les Sandra’s et fan sentir com a casa!
El lloc te unes vistes indescriptibles.
03 agosto 2023 14:29
Hi ha nova direcció desde juny super bé, avui hi hem dinat com uns campions, menjar cassola i de qualitat, servei molt correcte, pero tranquil, com ha de ser en un refu on ha de haver-hi pau o calma!
Molt important per nosaltres, deixen entrar gossos!

(No m'agrada esborrar les resenyes antigues així que la deixo)
Tot i ser el dia en que començaven les vacances i tot i no tenir gaire be res ens ha volgut atendre, gràcies.
Es un refugi de montanya pero accesible fàcilment doncs deixes el cotxe a l'estacio d'esqui nordic de Tuixent-Lavansa i caminan son deu minuts, a l'estiu s'hi arriba amb el cotxe pel trosset de pista. La terrassa amb el solet i les vistes es impressionant. Recordeu que es un refu.no busquis luxes.
27 mayo 2023 8:21
Preciós refugi de muntanya amb una ubicació i vistes excel•lents. Vam pujar amb l'equip de bàsquet i ha estat una experiència inmillorable, segur que hi tornarem! Des del primer moment ens hem sentit com a casa; el refugi és acollidor, còmode, nèt i sobretot té un personal de primera. Un 10! El menjar boníssim, de qualitat i quantitat. No ens ha faltat de res! Ideal per anar amb amics, amb parella o amb la familia. Molt i molt recomanable. Gràcies per tot!
24 mayo 2023 10:00
Hem estat un cap de setmana llarg en família al refugi i el Marc ens ha cuidat molt. Ell és encantador amb els infants (i adults també!). El menjar és boníssim i de racions abundants. Hi ha habitacions enlloc de lliteres comunitàries, organització que amb els petits i petites s'agraeix. Amb ganes de tornar-hi!
06 mayo 2023 4:11
Cap de setmana fantàstic amb adults i nens d’entre 3 anys i 8!
Les vistes increïbles! Vem tenir la sort de gaudir de dies de sol, neu i posta de sol de luxe.
Destacar l’amabilitat de tot el personal del refugi. Et fan sentir com a casa!
Molt recomanable!
02 mayo 2023 15:29
Fuimos un grupo de 4 familias del cole y lo pasamos genial! El trato fue excepcional, Miki nos organizó las actividades del fin de semana y tanto niños como adultos disfrutamos mucho! La comida fabulosa! Es el segundo año que vamos y esperamos repetir muchos más! Gracias Miki!
18 abril 2023 23:08
Immaculat el refugi! Experiència de 10 i el lloc es preciós! Vàrem anar un equip de bàsquet i ens hem sentit com a casa, molt acollidor, menjar de 10 i tot impecable! Tornarem de segur. L' staff del refugi són uns cracks, sobretot en Miquel Àngel, que té una bateria d'acudits i de trucs de màgia que no et pots perdre!
17 abril 2023 5:19
Han estat uns dies increibles! He pujat al refugi de l'arp amb l'equip de basquet i tot super comode. El menjar molt bo, tot molt net i la companyia inmillorable.
Super recomanable!
16 abril 2023 16:39
Gran experiència. Hem pujat amb l'equip per entrenar i hem gaudit d'un gran cap de setmana.
Pel que fa al refugi un 10 tant en neteja com en menjars, molta qualitat i quantitat.
El millor de tot l'atenció i hospitalitat dels treballadors, sobretot el noi de rínxols, molt amigable i graciòs. Tornarem segur!
29 marzo 2023 20:46
Servei de menjars excel•lent! Cuina casolana de qualitat i la persona que l'atent té un tracte exquisit.
El paisatge des d'allà és espectacular!
Recomano trucar per reservar taula.
25 marzo 2023 2:19
Ha sido una experiencia inolvidable, lo tengo muy claro. Los paisajes son espectaculares y las actividades muy entretenidas. Muchas gracias a “Rinxols” por todo el servicio.
17 marzo 2023 4:55
Las habitaciones son muy justas, no hay ni estantes para poner las bolsas, pero se compensa con creces con el servicio y la atención recibida por Marc. Siempre está atento a todo y cocina de maravilla. En serio, la comida es espectacular, el desayuno buffet completísimo. Mi recomendación más TOP los guisantes con sepia! El entorno es inigualable, el jardín es la montaña. Volveremos!
27 febrero 2023 22:52
Super super recomenable. El Marc, el Miki i el Xavi ens van fer sentir com a casa. Les vistes, l'entorn, la pau que es respira i sobretot la teca són de lo milloret que he vist.
24 febrero 2023 12:22
El trato, el alojamiento, las estancias y excelente comida. Fuimos un grupo de 17 amigos y para todos fue una experiencia unica. Totalmente recomendable para grupos e incluso para celebraciones. Las actividades que te ofrecen y las que se pueden hacer por tu cuenta son increíbles. Para todos fue una gran experiencia! Esperamos volver muy pronto.
24 febrero 2023 3:18
Ha estat una estança perfecte! Les vistes impressionants fan que el refugi sigui un lloc del tot privilegiat. El menjat és casolà i exquisit i el tracte de tot el personal immillorable. Us ho recomano molt si el que busqueu és relax, aventura, naturalesa i bon menjar en una escapada!
11 febrero 2023 7:50
L’ entorn, el tracte, el menjar i les activitats que es poden fer. Excelent. Hem anat en grup de 17 persones i ho recomanaria per a grups grans, trobada d’ amics i caps de setmana en familia i celebracions. Tornarem i moltes gracies per tot!
09 noviembre 2022 14:01
Un cap setmana fantàstic. Excursions, bolets, visites als poblets de la vall. Molt recomanable.
26 octubre 2022 7:32
De luxe, per descansar i gaudir de les vistes. Tracte immillorable! Hem estat sense neu i hem aprofitat per caminar i visitar Tuixent. Ens queda pendent la visita amb neu. Segur que serà magnífica!
05 noviembre 2021 7:46
Refugi i entorn espectaculars. De fàcil accés, tant amb cotxe com a peu. Vistes privilegiades de la Serra del Cadí i el Pirineu, però el millor és a dins, amb els guardes que ho cuiden, la Clàudia i l'Albert, tot molt nét i acollidor. Els àpats deliciosos. He passat un cap de setmana fantàstic amb un club esportiu i ja estic desitjant tornar amb la familia.
25 octubre 2021 14:13
Molt be situar bona vista de las montañas y serveir para poder mejar y enseñar los gosos del los trineos
01 octubre 2021 14:36
Espectacular! Hem passat dos dies en família i el lloc ens ha encantat. L'entorn és únic i a més, ens hem sentit molt cuidats. Feia molts dies que no gaudíem d'un menjador amb unes vistes tant boniques. I si podeu, aneu a visitar el Cau de Llops. Hem fet una passejada nocturna amb gossos i ha estat genial!
14 febrero 2021 12:33
Buenas tardes, mejor imposible, fantastica pareja que regenta este refugio, estuve con mi hija de seis años haciendo una actividad en la nieve y comimos en el refugio todo muy bien y dicho por boca de una niña que nunca mienten. Gracias por todo
13 febrero 2021 23:05
Fabuloso estuvimos varios amigos a pasar 2 días y nos lo pasamos en grande, la salida con los perros fue impresionante y la comida excelente, por la mañana a primera hora los ciervos a 200 mtrs del refugio
12 febrero 2021 2:30
Fantástico, hemos estado de 10, trato inmejorable, comida perfecta y refugio bonito, limpio, buena climatización, para recomendar sin problemas.

Escribe una reseña



Calificación general: