10 febrero 2024 6:48
Un diez! La atención como la comida han sido genial. Vale la pena parar y disfrutar de la chimenea y de los platos caseros.
Muchas gracias, a volver!
24 agosto 2023 19:58
Lloc guapissim vistakas, bona atenció i bon menjar.
Sagraeix més opcions veganas però s'han adaptat ràpid, gràcies!
17 agosto 2023 5:26
Estar en família i amb la família.
Un Staff genial.
Flexible a la cuina i curós amb l'establiment.
03 agosto 2023 14:16
Bon lloc amb bones vistes. Hem anat a dinar i hem fet el menú. Val 22€, amb postres i beguda inclosa. Bona relació qualitat preu. L'arròs de montanya estava correcte.
03 abril 2023 16:15
La persona que nos informó de las tarifas y normas de las pistas, necesita un curso básico acelerado de trato a los clientes. Un poco de simpatía a la hora de comunicarse en vez de dictar las normas como si fuéramos a escaquearnos del pago de algo.

En cuanto al menú, pues ya puestos a poner la queja, la sopa estaba agualida y es algo comentado por todos y el filiberto del postre, pusieron 1 cucharada triste de yogur. Lo peor es levantarte y ver que en otras mesas, el ismo postre si tenia yogur y la cantidad era la correcta. Todos podemos quedarnos sin la cantidad y racionar, repartir para que las dosis lleguen, pero avisarlo en vez de pretender suministrar algo como si no pasara nada, porque el resultado termina en reseña negativa de un sitio donde nunca antes nos habíamos encontrado con algo parecido en más de 20 años de visitar el refugio.
22 noviembre 2022 5:09
Enclau majestuós i gent encantadora.
El menjar és excel.lent, no pas propi d’un refugi. Només us cal portar dades, doncs no ténen wifi.
13 octubre 2022 17:06
Val la pena pujar fins el Refugi per observar la natura, boiques vistes i fer boniques caminades.
En el refugi s'hi pot menjar, un amenú de 22€, El Menú consta d'amanida, embotits del Pallars i paella o carn a la brasa, tot que el menú és senzill, l'arròs no massa bo, almenys el dia que jo el vaig probar, però si la botifarra molt bona, i les quantitats dels embotits una mica justes, però l'atenció molt bona, en general val molt la pena.
Millor pujar amb 4x4, encara que diuen que poden pujar turismes la pista no està massa bé.
El bosc de Virós, és espectacular. No us podeu perdre les vistes, l'entorn i la temperatura.
26 septiembre 2022 15:06
Excel.lent! Ja quan vaig reservar em van semblar molt amables per telèfon. En arribar, el lloc i les vistes són idíl.liques. Les habitacions molt confortables. En tenen 4, amb diferents capacitats. Llits còmodes i amples. Neteja impecable. El refugi també ofereix sopars tot i no estar allotjats (sempre que coincideixi en què hi ha hostes, segons vam sentir comentar). El menjar és boníssim! Havia llegit alguna ressenya positiva sobre l'arròs i la veritat que va complir totalment les expectatives. Fan una cervesa artesana fantàstica, amb un toc afruitat que a mí em va encantar i recomano fermament. I el que sobretot remarco, és l'amabilitat exquisita del Miquel, que es va desviure per oferir-nos les màximes comoditats. Moltes gràcies Miquel!
02 julio 2022 16:01
Nosaltres a la que podem hi anem a dinar un arròs de muntanya i cada vegada els hi surt més i més bo.
Les vistes són espectaculars!
Mai em canso de mirar l'inmensitat de les muntanyes que envolten aquest indret.
Molt bé!
Fins l'estiu
11 septiembre 2020 8:29
El lloc és espectacular. L'arròs de muntanya és correcte i el servei és molt atent.
Les rutes pel bosc de Virós són molt recomanables.
06 diciembre 2018 5:05
Han canviat els guardes, s'ha perdut la zona infantil i lacuina tan bona que teníen. Ja no val la pena.
23 noviembre 2018 13:20
Lloc increible en mitg del bosc del Viros.una llàstima que el refugi estigui tancat actualment a l'espera de trobar un guardador.
Si estas interesat contacta amb l'Ajuntament d'Alins.
28 octubre 2018 10:54
Un lugar realmente excepcional para pasar un dia en la naturaleza. Menú fantástico. Nos sentimos maravillosamente todo el dia. Muy recomendable.
25 septiembre 2018 23:18
El sitio no está mal, llegada a refugio con coche, zona infantil poco cuidada, vistas fabulosas, restaurante calidad precio. Caro.
14 septiembre 2018 14:06
Fabulos tant el entorn.paisatge.lloc exterior per menjar.tot.i la qualitat del menjar tambe.en total un lloc molt recomanable.encara q s'haigi de fer cami
11 septiembre 2018 18:32
Nosotros fuimos a comer, el arroz muy bueno con vistas impresionantes.
Al marchar la pareja joven que lo lleva comentaba llorosos que les habían comunicado que debían dejar el refugio en 10 días. Una pena las influencias municipales.
15 marzo 2018 11:18
Vistes espectaculars! Menjar molt bo i el servei perfecte! Si pot pujar amb Jeep, però recomano pujar a peu pèl bosc, és preciós.

Escribe una reseña



Calificación general: