01 mayo 2024 13:36
Lloc idílic en mans de grans persones. Gràcies Adriana per fer-nos sentir tan agust. Tornarem!
06 abril 2024 16:30
Fantàstic lloc per agafar forces i desconectar de la rutina. El refugi es troba en un lloc i increïble, amb vistes que no s’acaben. Les instal·lacions molt correctes. Ens vam quedar a dormir i perfecte. El personal impecable. Atents i amables.
Gràcies per tot.
27 octubre 2023 2:53
Perfecto. Adriana es un sol y su pareja otro.
El lugar es precioso y el servicio está a la altura, buenas habitaciones, buenissima cena, y desayuno completo.
Todo perfecto. Felicidades
06 octubre 2023 0:17
Refugi que sé del cert que hi tornare! L'atenció va ser de 10! Gent magnifica, agradables, super simpatiques i atentes! I tot el que es pot dir! El menjar molt bo! I les instal.lacions super ben cuidades! Sens subte per tonar! Agraïr la benvinguda i la bona rebuda que ens van fer! Gràcies per tot!
28 septiembre 2023 20:02
Un lloc molt maco i en mig de la natura. Però el servei ha sigut pèssim. Portàvem el menja de casa i ens han posat mala cara tots l'estona, encara que si comptàvem begudes. Vam anar a fer una ruta diumenge i al tornar no ens van deixar ni veure aigua, ens van enviar a una font que hi havia a la vora, però sense garantia de potabilitat.

Sincerament una pena que hagin sigut tan mal educats i poc comunicatius. Hi tornaria sense dubte si no fós pel mal servei de les persones treballadores.
26 septiembre 2023 12:50
El refugi està en un lloc idílic i les instal·lacions estan bé, el que no em va agradar va ser el personal, no varen ser gaire amables.

Pensava explicar més detalladament els aconteixements però veient com han respost les males ressenyes d’altres persones crec que no cal fer l’esforç, està tot exemplificat. Una pena haver tingut aquesta mala experiència quan fins ara sempre m’havia trobat en un ambient molt acollidor en tots els refugis que he estat.
17 septiembre 2023 0:34
Buen refugio. Fueron muy amables y la comida estupenda. Agradable conversación. Habrá que repetir.
24 agosto 2023 0:17
Si voleu bon rotllo, humilitat, hospitalitat, bon menjar, bones vistes i una gespa de p* mare per descansar, us recomanem 100% aquest refugi!

Visca l'Adri, el Jessed i el Javi
Tornareeeem
11 agosto 2023 21:57
Hemos ido unas cuantas veces siempre a comer y ducharnos. La atención es super buena Jesed y Javi son una caña. La comida muy buena, el vino de la zona brutal y las risas y horas de charla, están aseguradas.
09 octubre 2022 21:55
Estuvimos un grupo de ocho personas la semana pasada en nuestra ruta de Cavalls dell vent y el trato que nos dispensaron fue espectacular. Se nota cuando las cosas se hacen con cariño y cuidado. El personal que lleva el refugio fueron muy amables y atentos. Las instalaciones y limpieza son excepcionales. Se preocupan de que te alimentes bien para afrontar la siguiente etapa. Las lentejas y longanizas de las mejores que hemos comido.

El desayuno muy completo y con productos de la zona que estaban increíbles.

Repetiremos, sin duda, la próxima vez que estemos por esa zona. Las vistas y el entorno muy espectacular y tranquilo. Gracias por vuestra hospitalidad.
11 septiembre 2022 4:33
El lloc és molt bonic, i les instalacions estan molt bé! Ens van tractar molt bé! I vam menjar molt i molt bé!
15 agosto 2022 12:09
La habitación para nuestro grupo de 6 bastante justa. Por lo demás muy bien, las vistas impresionantes al Pedraforca con un cuidado jardín con hamacas, el staff superamables, muy atentos y flexibles.
Cómo opción vegetariana tienen productos de Heura, les dije que no comía nada que se pareciera a la carne y me cocinaron una tortilla francesa. El pan en el desayuno era bimbo y caliente para el embutido y queso: - (. Pero no escatiman y cada vez que pedíamos más nos lo traían. Genial en tema de lavabos y 2 duchas.
10 agosto 2022 11:15
Jesús es un cocinero de lujo teniendo en cuenta el lugar. Buena cocina, EXCELENTES instalaciones, trato inmejorable y las mejores vistas.
20 agosto 2021 21:08
Espectacular!
El refugi es veu força renovat i és molt còmode.
Està en un entorn preciós just al peu del Pedraforca.
La família que el porta és molt amable, es nota que ho fan amb passió.
El menjar és boníssim (acostumen a fer carn a la brasa).
A nivell COVID, s'han adaptat molt bé i hi ha força mesures (sempre mascaretes a l'interior, menjar en taures separades i dormir en habitacions separades sefons els grups bombolla).
Felicitats!
06 agosto 2021 22:54
Sólo he pasado para sellar.
Estaba terminando els Cavalls-del- Vent
Yo encantada de haberme quedado a comer la barbacoa que estaban haciendo
04 agosto 2021 9:21
Penso el mateix que Edu Gonzalo. Fa dos anys vam estarhi molt bé. El menjar i tracte excelent. Aquest any el menjar ens ha agradat, sopar llenties i esmorzar platan, ou dur, bollo de pa, suc i dues torrades amb embutit però aquest any ha canviat el personal i és " correcte " però fred. Qualsevol pregunta que es fa sobre el refugi la resposta és: "es que estas en un refugi eh" de seguida sembla que se senti atacat.
07 enero 2019 19:17
Un buen sitio para relajarse y perderse, enhorabuena a Suso el guarda, buen sabedor de su oficio, buen trato, lo que esperas de un refugio de montaña
01 noviembre 2018 11:03
Sitio agradable para relajarse y descansar, limpio, buen hacer de Suso el guarda, excelente trato,
01 septiembre 2018 18:11
Per nosaltres el millor refugi de cavalls del vent i del parc natural, el tracte excelent i el menjar bonissim. Ens vem sentir molt comodes. Repetirem
13 agosto 2018 16:31
Es un refugi molt ben distribuït, amb personal atent i amable. Bon menjar a un preu adequat.la carta de vins massa justa, nomes en tenen un de negra. El que tenen es bo, però seria d'agrair un rosat i un blanc. Tampoc no tenien tònica, ni graciosa per poder fer un xopet.
05 diciembre 2017 13:37
Lugar acogedor, trato muy bueno, el guarda una pasada, muy buenas vistas.ideal para desconectar unos dias.repetire

Escribe una reseña



Calificación general: